محمد باقری، نماینده مردم بناب که در مخالفت با رای اعتماد به نامی وزیر پیشنهادی ارتباطات صحبت میکرد اظهار داشت: حضرت علی (ع) پنج شرط اساسی شامل درایت و خردمندی، معرفت و شناخت، عدالت، قوت و سلامت را لازمه پذیرش مسوولیت دانستهاند، اما متاسفانه در کشور ما خیلی کمتر به این شرایط اهمیت داده میشود.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: در سالهای اخیر بحث شایستهسالاری فراموش شده و سبب گردیده که کشور به اینجا برسد که اکثر حوزههای مختلف با چنین مشکلاتی گریبانگیر باشیم.
باقری خاطر نشان کرد: متاسفانه کشور و انقلاب در بحث شایسته سالاری لنگلنگان حرکت میکند. چرا که از منابعی که در اختیار داریم به نحوی شایستهای استفاده نمیکنیم.
وی ابراز عقیده کرد: کشور ما از باندبازیها و تنگنظریها رنج میبرد و این یکی از آفات کشور است.
باقری با اشاره به دلایل خود در مخالفت با تصدی وزارت ارتباطات برای شخص معرفی شده گفت: با توجه به سوابقی که وی دارد شایستهی این وزارتخانه نیست و بهتر است در وزارت امور خارجه مشغول به کار شوند.
نماینده مردم بناب در مجلس تصریح کرد: وزیر پیشنهادی ارتباطات دارای تخصص ارتباطات نیست جغرافیای سیاسی کجا، ارتباطات کجا، تا کی باید مردم تاوان عدم تخصص را بپردازند؟ چرا عمل ما برخلاف گفتههای ما است؟ چرا از تخصص صحبت میکنیم اما در عمل به تخصص ارزش قائل نیستیم؟
وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که تخصص و شایستهسالاری در کشور نهادینه نشود مشکلات حل نمیشود گفت: اینگونه انتخاب وزرا موجب دلسردی و آسیب دیدن نیروها و نخبگان آن مجموعه میشود.
باقری خاطر نشان کرد: آیا در وزارت ارتباطات یک نفر پیدا نمیشد که بیاید برای چهار ماه تصدی این وزارتخانه را برعهده بگیرد؟
وی خطاب به وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات اظهار کرد: آقای نامی چقدر با کارکنان وزارت ارتباطات آشنایی دارید؟ اگر ندارید آیا میخواهید مانند برخی وزرای دیگر افرادی با اتوبوس بیاورید؟
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه ابزار کرد: مصداق بارز بیتدبیری این است افراد غیرمتخصص در جای متخصصها قرار میگیرند.