به گزارش خبرنگار پرس تیوی، فعالان حقوق بشر و همراهان قایق کمکرسان امریکایی که نام این قایق را با الهام از کتاب خاطرات باراک اوباما رئیس جمهور این کشور “جسارت امید” نهادهاند، پس از بازگشت از این سفر به مرور تجربیات خود پرداختهاند.
بخش اعظم این تجربیات به روزهایی اختصاص دارد که این فعالان بدون حمایت سفارت امریکا در آتن، در بندر یونان در بازداشت به سر میبردند.
گفتنی است، شماری از شخصیتها و چهرههای برجسته امریکایی همچون آلیس واکر شاعر و نویسنده، کتی کلی فعال صلح و هدی اپستین فعال صلح ۸۶ ساله، در این قایق حضور داشتند.
همچنین، قایق “جسارت امید” هیچ گونه کمک بشردوستانه و لوازم اولیه ضروری که از سوی دولت امریکا به مثابه مواد و یا تجهیزات تروریستی تلقی شود و مجازات زندان را برای سرنشینان این قایق به همراه آورد، حمل نمیکرد.
در عوض، این قایق امدادی تنها نامههایی را که حامل پیام امید و همبستگی مردمی با اهالی محروم نوار غزه بوده، به این منطقه حمل میکرده است.
ری مکگاورن افسر بازنشسته سازمان جاسوسی امریکا، سیا ، و یکی از فعالان عازم این قایق میگوید، وی از منبعی در کاخ سفید اطلاعاتی درباره موضع دولت امریکا نسبت به آن دسته از شهروندان امریکایی همراه کاروان آزادی غزه ۲ ، دریافت کرده است.
مکگاورن همچنین بر فشار پولی و اقتصادی امریکا بر یونان به منظور ممانعت به عمل آوردن از خروج کاروان آزادی غزه ۲ از آبهای یونان سخن گفت.
این در حالی است که فعالان همراه قایق “جسارت امید” از ادامه تلاش خود برای تدارک کاوران آزادی دیگری و جلب اذهان بینالمللی به حصر تحمیلی غزه خبر دادهاند.