8

بنده برای پز دادن و سهم‌خواهی به میدان انتخابات نیامده‌ام

  • کد خبر : 73142
  • ۱۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۳

عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان با بیان اینکه سن و سال ما برای پز دادن در عرصه انتخابات گذشته است، به جایگاه استراتژیک رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: دولت متکفل دین مردم نیست و نباید دین را دولتی کرد.

منوچهر متکی یکی از اعضای ائتلاف اکثریت اصولگرایان در نشست همیاران تهران جبهه پیشگامان خدمت که عصر امروز شنبه در تالار چهارفصل برگزار شد با بیان اینکه برخی در انتخابات خواست خود را برای رسیدن به نتیجه انتخابات القاء می‌کنند اظهار داشت: ما جمعی را تشکیل داده‌ایم، چرا که معتقدیم با هم بودن رمز پیروزی در هر حرکت جمعی است.
متکی با بیان اینکه بنده در حوزه‌های مختلفی در عرصه کارزار کشورداری حضور داشته‌ام، افزود: در حال حاضر بخش‌های بر زمین مانده فراوانی وجود دارد که باید آنها را محقق کرد. همانطور که آرمانهای دوردست به واسطه انقلاب اسلامی محقق شد.
این عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان ادامه داد: شرایط امروز کشور را می‌توان در دو یا سه حوزه اقتصاد، روابط خارجی و رفتار مسئولان با یکدیگر تقسیم‌بندی کرد.
وی بر همین اساس به نزاع مسئولان دو قوه اشاره کرد و افزود: پیامد اول چنین نزاعی کاهش اعتماد عمومی نسبت به ارکان نظام و پیامد دیگر این است که افراد می‌گویند اگر آنها در سطوح بالا دعوا می‌کنند چرا ما در سطوح پایین دعوا نکنیم و از این رو می‌بینیم که در برخی از ادارات نمی‌توان بدون پرداخت رشوه کاری از پیش برد.
متکی با تأکید بر اینکه نباید در این مسیر از انقلاب خسته شد و باید بدانیم افق‌های انقلاب به حق و محقق شدنی است، تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم هیچ کار مثبتی را در انقلاب نفی کنیم و دست کسانی را که به این ملت خدمت کرده‌اند را می‌بوسیم اما برخی خود را طلبکار انقلاب می‌دانند.
وزیر سابق امور خارجه کشورمان با بیان اینکه معتقدیم که باید نقاط قوت دولت‌های گذشته و از جمله همین دولت را توشه راه خود برای ادامه مسیر قرار دهیم و از نکات منفی پرهیز کنیم، خاطرنشان کرد: سن و سال ما برای پز دادن گذشته است و ورودمان در این انتخابات برای ثبت در تاریخ نیست.
وی ریاست‌جمهوری را در جمهوری اسلامی جایگاهی استراتژیک عنوان کرد و یادآور شد: قرار نیست که یک رئیس‌جمهور برنامه‌سازی کند و قرائت‌های مختلفی از دین را باز کند چرا که دولت متکفل دین مردم نبوده و بنا نیست دین مردم را دولتی کنیم از این رو جایگاه رئیس‌جمهور در امر کشورداری بسیار استراتژیک است.
متکی با تأکید بر اینکه دولت مسئول معیشت مردم است، گفت: جایی که باید قرائت‌ مختلف از دین تبیین شده و ارکان نظام هدایت و هماهنگ شوند جایگاه رهبری است که یک امر ایدئولوژیک محسوب می‌شود. لذا اگر دولتی به سمت ایدئولوژی‌سازی حرکت کند انحراف از جایگاهش آغاز می‌شود.
این عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان با اشاره به اظهارنظر یکی از مراجع درباره تورم و گرانی و موضع‌گیری دولتی‌ها مبنی بر اینکه آنها نباید به این عرصه ورود کنند، ادامه داد: یکی از مراجع می‌گفت وقتی دولت به بحث امام زمان(عج) و دین مردم می‌پردازد ما نیز باید به فکر نان مردم باشیم.
وی با بیان اینکه بنده شاه‌کلید حل مشکلات کشور را امر تولید می‌دانم، تأکید کرد: بنده از سرمایه‌گذاری میلیاردی در کشور حمایت می‌کنم اما تا کنون کار شخصی اقتصادی نکرده‌ام.
وی در پایان متذکر شد: بنده برای پز دادن و سهم‌خواهی به میدان انتخابات نیامده‌ام چرا که به لطف جمهوری اسلامی فرصت هرگونه خدمتی را داشته‌ام.
فارس
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=73142

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]