طرح بزرگ هدفمندی یارانه ها با توجه به اینکه از دولت سازندگی مقرر بود اجرایی شود هرگز مدیران ارشد کشور از دولت سازندگی تا انتهای دولت اصلاحات توان و تخصص و شهامت اجرای این طرح بزرگ را نداشته اند، اما در دولت نهم و دهم با جسارت مثال زدنی جناب دکتر احمدی نژاد این طرح بزرگ اجرایی شد.
دبیر کل جنبش عدالت و مهرورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری شوکنا، عملکرد دولت های نهم و دهم در حوزه اقتصاد را به توجه به دو گام اساسی در خصوص طرح مهر و طرح بزرگ هدفمندی یارانه ها، مثبت ارزیابی کرد و افزود: عملکرد اقتصادی دولت های نهم و دهم را می بایستی نسبت به عملکرد دولتهای پیش از این با میانگینی به صورت مقایسه ای مد نظر قرار داد.
با توجه به نرخ رشد اقتصادی در دولت سازندگی و تورم و حتی دیگر پارامترهای کلان اقتصادی و هم چنین در دولت اصلاحات در حوزه های زیر بنایی، نفت، پتروشیمی و صنایع جانبی و بالا دستی در کشور و… روند پیشرفت و توسعه در دولت های نهم و دهم بسیار چشمگیر تر از دولتهای قبل بوده و شاید به جرأت می توان گفت بیش از ۵۰ برابر توسعه به همراه داشته است. خصوصا در حوزه ی مسکن بیش از آنچه توقع مردم از دولت بوده مسکن مهر تولید شده است و در خیلی از استان ها و شهرستان ها ما با مازاد تقاضای مسکن مواجه بوده ایم، پس این یک پیشرفت بسیار قابل توجه و ارزشمند است. طرح بزرگ هدفمندی یارانه ها با توجه به اینکه از دولت سازندگی مقرر بود اجرایی شود هرگز مدیران ارشد کشور از دولت سازندگی تا انتهای دولت اصلاحات توان و تخصص و شهامت اجرای این طرح بزرگ را نداشته اند، اما در دولت نهم و دهم با جسارت مثال زدنی جناب دکتر احمدی نژاد این طرح بزرگ اجرایی شد و کام مردم عزیز را شیرین کرد. بگذریم از اینکه در هیاهوهای سیاسی تعدادی از نمایندگان محترم مجلس که دارای تریبون های اختصاصی هستند با اجرایی شدن مرحله دوم هدفمندی یارانه ها مخالفت کرده اند. در توجیه عدم اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها مسلما دلایل مخالفین این طرح همان است که برای مخالفت با استخدام نیروهای جوانی که دولت دهم مصمم به جذب بیش از ۸۰۰ هزار نفر نیروی کارآمد برای توانمند کردن بخش های اجرایی در کشور بیان داشته اند و امیدواریم در دولت یازدهم سیاسیون مخالف دولت دهم با بینشی باز و اعتقادی راسخ به خدمت کردن به جامعه جوان کشور به دور از هیاهوهای سیاسی رأیی عادلانه و خداپسندانه جهت استخدام و اشتغال به کار نیروهای بالقوه و جوانان با نشاط به کار ببندند.
حسین سعیدی هم چنین در پاسخ به این سوال که رکورد زنی در تأخیر تدوین و تقدیم بودجه ۹۲ توسط دولت را چگونه ارزیابی می توان کرد افزود: نه تنها این دولت و دولت سابق بلکه هر دولتی که تأخیر در ارائه برنامه داشته باشد در واقع نوعی بی نظمی به کار برده است. البته با توجه به فضای حاکمی که مجلس به دولت تحمیل کرده بود، دولت فرجه اینکه بتواند وقتش را متمرکز به بستن بودجه کند نداشته است.
ایشان در ادامه اذعان داشتند که این عمل در نهایت کار خداپسندانه ای نبوده است و انشاء الله در دولتهای بعدی شاهد چنین بی نظمی هایی نباشیم. این مقام مسئول جنبش عدالت و مهرورزی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه به نظر شما کاندیدهای دوره جدیدی ریاست جمهوری برای بهبود اوضاع اقتصادی باید چه اهدافی را در دستور کار قرار دهند بیان داشت: هر گروه با هر تفکری که موفق به اخذ آرا شود قطعا برای سال ۹۲ فرصتی نخواهد داشت که برای ساماندهی و یا بهبود اوضاع برنامه ای داشته باشد.اما برای پایان دوره خود، اولویت راه اندازی کارخانجات و تولیدی هایی است که در این روزها با رکود و ورشکستگی مواجه شده اند. می توان این پیامد مخرب را به خاطر همکاری نا مناسب بانکها و موسسات مالی ، عدم تخصیص بودجه مناسب در کار گروه های اشتغال در استانها و سیستم ضیف انتقال بودجه به بخش های هدف و دیگر موارد قابل توجه دانست. سعیدی در خصوص برنامه های اهم رییس جمهور آتی نیز خاطر نشان کرد: مدیران ارشد اجرایی باید به بحث اشتغال زایی و توسعه بخش های زیر بنایی لازم برای رشد هر چه بهتر صنایع و فناوری های داخلی توجه بیشتری مبذول دارند. همچنین زمینه وسیعی برای جذب و فعالیت جوانان نخبه در حوزه فناوری های روزدنیا فراهم کنند.
ایشان در آخر با توجه به نام گذاری امسال به نام سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب به سازوکار اشتغالزایی و توسعه هر چه بهتر صنایع داخلی اشاره کرده و افزودند: این جنبش با هدف برپایی گفتمان مهرورزی به دور از جنجال های متداول سیاسی در سطح ایران اسلامی در جهت احقاق آرمان های ایشان قدم های اساسی بر خواهد داشت.