یدالله مرادی در آیین رونمایی از کتابهای تألیف شده توسط فرهنگیان این شهرستان با اشاره به اثر تألیفی خود اظهار کرد: با توکل به خدا در یک مطالعه کتابخانهای و شبانهروزی این اثر را به مرحله اجرا در آورده و در دید عموم قرار دادم.
در طول ششماه کار روی این اثر شش روز نخوابیدم
وی افزود: در طول تکمیل و تألیف این اثر که شش ماه به طول انجامید به اندازه شش روز نخوابیدم تا این کار بزرگ به سرانجام رسید.
این فرهنگی گچسارانی با بیان اینکه نقد اندیشه کاری سنگین و طاقتفرسا است، تصریح کرد: کتاب «هجرت فکری و فرهنگی» در نقد نظراتی است که پیرامون اندیشه انقلاب اسلامی ایران مطرح شده و نقد اندیشه آنهم پیرامون انقلاب اسلامی کاری بسیار سنگین و بزرگ است.
مرادی با بیان اینکه در این اثر پنج دیدگاه اصلی پیرامون انقلاب اسلامی به نقد کشیده شده است، یادآور شد: در جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشدم که با حضور اساتید و کارشناسان زیادی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، خلی از اساتید نتوانستند تهیه و تکمیل این اثر را بپذیرند و باور کنند.
کتابم را به دستهای پینهبسته پدرم تقدیم میکنم
این استاد دانشگاه و فرهنگی گچسارانی گفت: این کتاب را به دستهای پینه بسته پدرم، خواهر از دنیا رفتهام که در حالت روزه به شهادت رسید، معلم انقلابی شهید عبدل خواجهزاده و شهید جلالی تقدیم میکنم.
مرادی با تشریح اثر تألیفی «هجرت فکری و فرهنگی» گفت: این اثر در چهار فصل تهیه شده است که در فصل دوم این اثر به موضوع بحران فکری و فرهنگی قبل از انقلاب اشاره شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: از دیدگاه من در آن سالها جامعه دچار بحران شدید فکری و فرهنگی شده بود و از یک طرف ناسیونالیسم سال ۳۲ دکتر مصدق نتوانسته بود جوابگوی جامعه بحرانزده آنروز را بدهد و با ملیتگرایی افراطی قصد انقطاع میان اسلام، ایارن اسلامی و ایران باستانی را داشت و از طرفی دیگر اندیشه نژادگرایانه رضاشاه و پسرش در برگزاری جشنهای ۲۵۰۰ ساله بر این بحران فرهنگی و فرهنگی جامعه دامن زده بود.
مرادی ادامه داد: این مسائل سبب ایجاد بحران برای جامعه مذهبی شد و تنها شخصیتی که کارشناسانه این بحران را درک کرد، امام راحل بود.
این نویسنده گچسارانی اذعان داشت: عامل اصلی سقوط و فروپاشی حکومت پهلوی قرار دادن ایران در یک چهارراهی فکری بود که امام راحل با درک بالا فلش راهنمایی و شناخت راه اصلی را در این چهارراهی به جامعه نشان داد.
فارس