شدت دروغ بافی و سیاه نمایی در رسانه های وابسته به فتنه سبز، موجب اعتراض یک شبکه ضدانقلابی شد.
سایت بالاترین با اشاره به عملکرد مطلقاً منفی بافانه سایت های کلمه و جرس و تلویزیون رسا نوشت: نگاهی کلی به وضعیت خبررسانی و تحلیلهای این سایتها و منابع خبری نشان می دهد که بخش غالب اخبار منعکس شده از سوی آنها اخباری با بار منفی هستند. یعنی نوع نگاه و جهت گیری دست اندرکاران این رسانه های خبری باعث می شود که این سایتها اخباری را گزینش کنند و در صدر رویکرد اطلاع رسانی شان بنشانند که مربوط به اخبار غالبا منفی باشد. کاربر بالاترین پرسیده است: آیا در جامعه اتفاقات خوب و مثبت (هرچند از سوی نیروهای حکومتی یا نیروها و افراد مستقل) به وقوع نمی پیوندد؟ آیا به راستی جامعه از وقایع خوب و امیدبخش خالی است؟ تا چه حد تصویری کلی که در آینه این رسانه ها از جامعه بر ساخته می شود، با واقعیت جامعه انطباق دارد؟ شاید علاوه بر اینکه لازم باشد راست بگوییم، لازم هم باشد که تمام راست ها را بگوییم.
آنچه در این تحلیل مغفول مانده این است که گردانندگان سایت هایی نظیر جرس و کلمه، قصد انتشار خبر درست و اطلاع رسانی صادقانه را ندارند بلکه اساساً ماموریت یافته اند در ازای جیره و مواجبی که می گیرند عامداً و به شکل سازمان یافته به منفی بافی و سیاه نمایی علیه جامعه ایرانی بپردازند تا شاید گرهی از کار فرو بسته دیکتاتورهای بین المللی گشوده شود. از قدیم گفته اند؛ المأمور معذور.
یادآور می شود جرس و کلمه از لندن و پاریس مدیریت می شوند و به گردانندگان فرصت طلب آنها پول های کلانی در این زمینه از طرف سرویس های اطلاعاتی غربی-جهت انجام عملیات روانی به زبان فارسی- پرداخت می شود.
شدت دروغ بافی و سیاه نمایی در رسانه های وابسته به فتنه سبز
شدت دروغ بافی و سیاه نمایی در رسانه های وابسته به فتنه سبز، موجب اعتراض یک شبکه ضدانقلابی شد. سایت بالاترین با اشاره به عملکرد مطلقاً منفی بافانه سایت های کلمه و جرس و تلویزیون رسا نوشت: نگاهی کلی به وضعیت خبررسانی و تحلیلهای این سایتها و منابع خبری نشان می دهد که بخش غالب […]