عامل اصلی شکست اصولگرایان در انتخابات، ناکارآمد جلوه دادن دولت اصولگرا بود. این نگاه مردم را به دنبال دولتی نو کشاند همانطور که پس از هاشمی طبق اعتراف خود اصلاح طلبان، مردم به خاتمی رای ندادند بلکه به امتدادِ هاشمی “نه” گفتند و درواقع به دنبال تغییر وضع موجود رفتند. در این انتخابات نیز از آنجایی که ناکارآمدی را بسیار بزرگ جلوه دادند، مردم هم به دنبال تغییر بزرگی بودند و نه تغییری در حد احمدی نژاد به جلیلی و حتی احمدی نژاد به قالیباف. به هرحال هر سهی این بزرگواران اصولگرا نامیده می شوند و مردم به دنبال فردی رفتند که اصلا راه دولت قبلی را ادامه ندهد. پس باز هم مردم تغییر وضع موجود را جستند و نه اینکه جناب روحانی و اصلاح طلبان چنین رأیی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، رجانیوز در ادامه نوشت: این در حالی است که بارها امام خامنهای بر پیشرفتها تأکید کردند و از نخبگان خواستند تا پیشرفتها را به مردم گوشزد کنند، به عنوان مثال رهبر معظم انقلاب در دیدار صدها نفر از استادان دانشگاهها فرمودند: “عدهای مدام در گوشه و کنار آیه یأس میخوانند و برای ناامید کردن مردم و دانشجویان و دانشگاهیان تلاش میکنند. ایشان، اینگونه افراد را موریانههای مخرب و ویرانگر خواندند و خاطرنشان کردند: طبعاً حرکت عظیم ملت ایران، مانند هر حرکت اجتماعی تاریخی با چالشهایی روبروست اما نهال انقلاب اسلامی امروز به شجره طیبهای تبدیل شده و ایران، با طراوت تمام در حال رشد و پیشرفت است.”
در جایی دیگر امام خامنهای میفرمایند:
“مهمترین وظایف نخبگان حوزوی و دانشگاهی و افراد تأثیرگذار در جامعه، تقویت روحیه امید در مردم و پرهیز از دمیدن فضای بدبینی به مسئولان، هوشیاری و غافل نشدن از طراحیهای دشمن، شناخت صحیح مسائل اصلی و فرعی، نادیده نگرفتن روحیه اعتماد به نفس ملی بالا و پیشرفتهای شگفتآور و فضای کار و تلاش کشور، و اقدام عملی و غیرشعاری برای ارتقای وحدت ملی و انسجام اسلامی است.
رهبر انقلاب اسلامی پیشرفتهای به دست آمده را نتیجه تلاشهای مخلصانه، مؤمنانه و خستگی ناپذیر مسئولان دانستند و افزودند: نباید به خاطر یک عملکرد در گوشهای، دولت و سایر قوا را در چشم مردم بیاعتبار کرد.”
علت ناکارآمد جلوه کردن دولت
اما سوال اصلی آن است که چرا خدمات دولت احمدینژاد و پیشرفتهای حاصله در این هشت سال، توسط مردم هنگام رأی دادن دیده نشد؟
۱٫ تخریب دشمنان خارجی به خصوص از طریق ماهوارهها (همواره چنین تهدیدی بوده و خواهد بود)
۲٫ وادادگی اقتصادی خود دولت در سالهای اخیر
۳٫ تخریب بیحد و حصر از ناحیه دشمنان داخلی دولت (این بار تخریب بینهایتی رقم خورد)
· تخریب توسط اصلاحطلبان و کارگزاران
· تخریب توسط اصولگرایان
لازم است عامل اخیر، برای عبرتگیری و برای فراموش نشدن حقایق و جلوگیری از تهمت به اصولگرایان حقیقی، بیشتر مورد توجه واقع شود. تخریب دولت توسط اصولگرایان مانند آن است که بر سر شاخی نشستهاند و تیشه به ریشه خود میزدند. این دسته از تخریبها توسط برخی اصولگرایان مجلس از ابتدای دولت نهم شروع شد و تا انتها نیز ادامه یافت و به خصوص در مناظرهها کاندیداهای به اصطلاح معتدلِ اصولگرایی، تخریب کمسابقهای نسبت به این رویکرد انجام دادند، انتظار داشتند سیاهنماییها نردبانی برای انتخاب آنها شود درحالی که در واقع از این طریق رأی رقیب را افزودند. و تنها جلیلی و حداد عادل بودند که از دستاوردهای موجود در حد توانشان دفاع میکردند نه اینکه از این طریق بخواهند رأی بیاورند بلکه حق را اینگونه یافتند.
به قول آقا که در دیدار اخیر حرم امام(ره) فرمودند: “هر جائی که مردمان عافیتطلب و راحتطلب، در وسط میدان مبارزه، جائی برای خود باز نمیکنند و خطرپذیری نمیکنند، انسانهای مؤمن و مبارز را به تندی و افراطیگری متهم میکنند؛ ” به خدا پناه میبریم از مکر آخرالزمان که چطور برخی حقایق را وارونه جلوه داده و خود را در تاریکی آب گل آلود پنهان میکنند و از آن بدتر عدهای بیگناه را گناهکار جلوه میدهند.
شاید برای برخی عجیب به نظر آید که اکنون، دفاع از یکی از جریانهای اصولگرا چه لزومی دارد. در جواب میگوییم اگر بناست از گذشته عبرت بگیریم و خود را اصلاح کنیم، لازم است گذشته را به درستی تحلیل کنیم و از مظلوم واقع شدن جبههی خالصتر و بصیرتر جلوگیری کنیم. متوقف کردن اصولگرایان حقیقی و ناامید کردن جوانان از حقطلبی، همانی است که دشمن دنبال میکند. البته افرادی که خود را به خواب زدهاند، بیدار شدنی نیستند اما حقطلبان باید بیدار شوند و امیدوارانه در پی گسترش جریان حق و نیروسازی برای نظام مقدس اسلامی باشد.
رجانیوز