6

سارق زن نما ، رانندگان خودروهای مدل بالا را سرقت می کرد+تصویر

  • کد خبر : 93214
  • ۲۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۱

سارق تبهکار که با پوشیدن لباس زنانه رانندگان خودروهای مدل بالا را شکار می کرد، پس از دستگیری مدعی شد هر شب از شش خودرو سرقت می کرده است

ماموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران از چندی قبل در جریان سرقت از خودروهای مدل بالا در منطقه شیان و لویزان قرار گرفتند.

بررسی های پرونده ها نشان می داد سارق تبهکار با پوشیدن لباس زنانه در کنار خیابان می ایستاد و پس از سوار شدن به خودروهای مدل بالا در یک محل خلوت با تهدید چاقو لوازم داخل خودرو را سرقت کرده و بلافاصله با کمک همدستش از محل می گریخت.

متهم همچنین در برخی از سرقت ها از راننده می خواست تا برای او آب معدنی بخرد و در این بین با سرقت لوازم باارزش داخل خودرو و مدارک راننده از محل فرار می کرد.

ماموران با کمک شاکیان پرونده به چهره نگاری از سارق زن نما پرداخته و مشخصات او در اختیار گشتی های پلیس قرار گرفت. سرانجام ساعت ۵ بامداد ۱۵ تیر امسال ماموران متهم را در حالیکه پوشش زنانه به تن داشت در داخل یک خودروی پراید شناسایی و او را دستگیر کردند.

در بازرسی از داخل خودرو نیز تعدادی مدارک شناسایی و مدارک خودروهای پروتون، کمری و پورشه کشف شد. یک دست کت و شلوار مردانه نیز بر روی صندلی عقب خودرو قرار داشت که متهم مدعی شد پس از هر سرقت برای اینکه شناسایی نشوم لباس های زنانه را با کت و شلوار عوض می کردم.

متهم همچنین اعتراف کرد در برخی از موارد با پرسه زنی در خیابان خودروهای مدل بالا را در محل های خلوت شناسایی و از داخل آن سرقت می کرده است.

او همچنین مدعی شد هر شب از شش خودرو سرقت انجام می داده است که تحقیقات برای شناسایی همدست او در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفته است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=93214

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]