4

اوضاع اجتماعی نابسامان امریکا هر روز بدتر می شود.

  • کد خبر : 9971
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۸:۳۵

پایگاه اینترنتی ” ورلد سوسیالیست ” در گزارشی نوشت اوضاع اجتماعی نابسامان امریکا هر روز بدتر می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر ، ورلد سوسیالیست به نقل از موسسه ” آنی اِی . کیسی” درباره اوضاع اجتماعی نابسامان امریکا می نویسد :یک پنجم کودکان امریکایی در فقر و بدبختی زندگی می کنند و در […]

پایگاه اینترنتی ” ورلد سوسیالیست ” در گزارشی نوشت اوضاع اجتماعی نابسامان امریکا هر روز بدتر می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، ورلد سوسیالیست به نقل از موسسه ” آنی اِی . کیسی” درباره اوضاع اجتماعی نابسامان امریکا می نویسد :یک پنجم کودکان امریکایی در فقر و بدبختی زندگی می کنند و در حالی که خانواده های امریکایی بار سنگین بیکاری ، دستمزد پایین و بحران جدی مسکن را بر دوش می کشند ، این کوچکترین و جوانترین اعضای جامعه امریکا هستند که بیشترین آسیب را متحمل می شوند.

موسسه ” آنی اِی . کیسی” در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد نرخ فقر در کودکان امریکایی در سی و هشت ایالت از مجموع پنجاه ایالت این کشور در دهه گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

لورا اسپیر از کارشناسان موسسه ” آنی اِی کیسی ” در این گزارش می گوید رکود اقتصادی اخیر ، اوضاع را برای کودکان بسیار دشوارتر کرده است .

وی می گوید :” حدود هشت میلیون کودک امریکایی تنها با یکی از والدین خود زندگی می کنند که آنها نیز جویای کار هستند اما این در شرایطی است که نرخ بیکاری در سال دو هزار و ده میلادی نسبت به سال دو هزار و هفت دو برابر شده است.

در حالی که نرخ فقر کودکان بعنوان مقیاسی برای سنجش سلامت اجتماعی در نظر گرفته می شود ، اطلاعات ارائه شده در این گزارش ، نشانگر شرایطی در امریکا است که بر اساس آن شکاف و فاصله بین طبقه بسیار ثروتمند و اکثریت گسترده مردم در حال افزایش است.

با کاهش بودجه پیشنهادی در سطح ایالتی و فدرال ، شرایط سخت کودکان و جوانان امریکایی بدون شک در آینده بدتر و دشوارتر خواهد شد.

آمارها نشان می دهد در سال دو هزار و نه میلادی ، بیست درصد کودکان امریکایی که جمعیتی بالغ بر چهار ده میلیون و هفتصد هزار نفر را تشکیل می دهد ، فقیر هستند که این آمار نسبت به سال دو هزار میلادی هفده درصد افزایش نشان می دهد.

این بدان معنی است که در سال دو هزار و نه حدود دو و نیم میلیون کودک بیشتر از سال دو هزار در فقر به سر می برند. این آمارها کاملا مغایر با دوره بین سالهای هزار و نهصد و نود و چهار تا دو هزار میلادی است که نرخ فقر در کودکان امریکایی حدود سی درصد کاهش نشان می داد که این خود نشانگر روند صعودی اوضاع نا به سامان اجتماعی این کشور است.

آمارها نشان می دهد مناطق جنوبی و جنوب غربی امریکا بالاترین آمار نرخ فقر را داراست. در می سی سی پی ، سی و یک درصد کودکان در فقر به سر می برند و در ایالت های نیو انگلند شامل ایالت های رود آیلند ، ماساچوست ، مین و نیوهمپشایر اوضاع اندکی بهتر است با این وجود در ایالت نیو همپشایر که پایین ترین آمار را دارد هنوز هم یازده درصد کودکان با فقر دست به گریبانند.

این گزارش همچنین نشان می دهد مشکلات اجتماعی ، عدم دسترسی به امکانات درمانی ، مراقبت های بهداشتی مناسب و امنیت غذایی برای کودکان در خانواده های با سطح درآمد پایین ، بسیار بیشتر است.

در سال دو هزار و نه میلادی ، حدود نیمی از همه کودکان امریکایی زیر سه سال که حدود شش میلیون نفر را تشکیل می دهند ، در خانواده های کم درآمد زندگی می کنند.

موسسه ” آنی اِی . کیسی” در ادامه گزارش خود یادآور شد فقر جدی ترین خطرات را برای کودکان در این گروه سنی مهم و حساس ایجاد می کند چرا که مغز کودکان سریعا در حال رشد است و کیفیت روابط و شرایط اولیه زندگی آنها می تواند آثار بلند مدتی بر رشد ثانویه آنها داشته باشد.

نرخ فقر در کودکان امریکایی در نتیجه مستقیم افزایش نرخ بیکاری بر اثر رکود اقتصادی ، افزایش یافته است. بیکاری بلند مدت به طور قابل توجهی در میان خانوارهای امریکایی افزایش یافته است و این در حالی است که در آغاز رکود اقتصادی ، نرخ بیکاری بلند مدت تنها شامل هفده درصد از افراد بیکار می شد و امروزه این آمار به چهل و پنج درصد بیکاران افزایش یافته است.

کودکان در خانواده های کم درآمد و فقیر از دست یافتن به اصلی ترین نیازهای خود محروم هستند و والدینی که بیکار هستند و یا با سطح درآمد بسیار پایین کار می کنند برای تهیه مواد غذایی ، تامین مسکن ، مراقبت های پزشکی و درمانی با مشکلات بسیار زیادی مواجه اند.

بی ثباتی های اقتصادی همچنین منجر به افزایش فشارهای روحی و استرس در چنین خانواده هایی است که متعاقبا می تواند موجب افسردگی و اضطراب برای والدین و کودکان و نیز افزایش قابل توجه خشونت های خانگی شود.

در این گزارش آمده است کودکان فقیر امریکایی بیشتر در خانواده هایی زندگی می کنند که فاقد هر گونه پوشش بیمه هستند. آمارها نشان می دهد در سال دو هزار و هشت میلادی تقریبا دوازده میلیون والدین با فرزندان زیر هجده سال ، فاقد هر گونه بیمه درمانی هستند که این به معنای عدم دسترسی به مراقبت های درمانی و پزشکی منظم برای میلیون ها کودک امریکایی است.

هزینه های مسکن بویژه برای خانواده های کم درآمد امریکایی ، گذشته از آنکه خانه ای در مالکیت خود داشته یا اجاره کرده باشند ، بار سنگینی به شمار می رود. در سال دو هزار و نه میلادی حدود بیست و یک میلیون نفر یا به عبارتی دیگر شصت و هفت درصد کودکان خانواده های کم درآمد در خانه هایی به سر می برند که هزینه های مسکن آنها بیش از سی درصد درآمد آنها را تشکیل می دهد. این بدان معنا است که هزینه های نامتناسب در بخش مسکن ، کمبود جدی را برای برآوردن نیازهای غذایی ، حمل و نقل و هزینه های درمانی و بهداشتی خانوارها ایجاد می کند.

یکی دیگر از مقیاس های اصلی اندازه گیری شرایط اجتماعی کودکان ، سنجش وزن پایین آنها در بدو تولد است. نوزادانی که با وزن کمتر از دو و نیم کیلوگرم به دنیا می آیند بیشتر در معرض خطر بروز مشکلات رشدی و ناتوانی های جسمی و حتی مرگ و میر در نخستین سال تولد خود قرار دارند.

با وجود آنکه نرخ زاد و ولد کودکان با وزن پایین در سال دو هزار و هشت میلادی اندکی پایین تر از آمارهای سال دو هزار و شش میلادی بود اما این آمار هنوز هم بالاتر از سطح آمارها در سال دو هزار میلادی قرار داشت.

امریکا در سال دو هزار و نه میلادی همچنین بیست و هشتمین جایگاه را در فهرست آمار مرگ و میر نوزادان در بین کشورهای صنعتی جهان دارا بود. در سال دو هزار و نه میلادی ، از هر یک هزار نوزاد ، هفت نفر آنها پیش از یک سالگی جان می سپردند که از جمله دلایل آن می توان به زایمان زودهنگام ، وزن پایین کودکان در بدو تولد ، ناهنجاری های مادرزادی و سندرم مرگ ناگهانی کودکان اشاره کرد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=9971

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]