به گزارش فارس؛ کنگره سرداران، امیران، فرماندهان و ۹۸۰۰ شهید استان کرمانشاه پیرو تاکیدات رهبر معظم انقلاب در استان کرمانشاه انجام میشود.
اجلاسیه نهایی کنگره شهدای کرمانشاه سال ۹۳ با حضور مسئولان کشوری، لشکری و خانوادههای معظم شهدا برگزار میشود.
برنامههای مختلفی تا زمان برگزاری اجلاسیه نهایی، توسط کمیتههای مختلف اجرا میشود که از جمله آن میتوان به یادواره شهدا، چاپ کتب، نصب تمثال شهدا و جمع آوری آثار مربوط به شهدا در سطح استان کرمانشاه اشاره کرد.
مسئولان و دستاندرکاران این کنگره در اقدامی تحسینبرانگیز زندگینامه، دستنوشته، عکس، وصیتنامه و محل شهادت شهدا را با تلاش خستگیناپذیر جمعآوری کردهاند.
در این میان خبرگزاری فارس استان کرمانشاه بنا به رسالت اطلاعرسانی خویش و حرکت در مسیر شهدا اقدام بهمعرفی شهدای استان کرده و این امر تا پایان اجلاسیه نهایی کنگره، بهطور مستمر ادامه خواهد داشت.
شهید والامقام گلمحمد کرمی سال ۱۳۳۳ در شهرستان سرپلذهاب دیده به جهان گشود و پس از تحصیل در مقطع متوسطه به استخدام ارتش درآمد.
وی با شروع جنگ تحمیلی در جبهه نبرد حق علیه باطل به صف رزمندگان اسلام برای دفاع از اسلام و وطن خویش پرداخت و دارای جسمی ورزیده و تنومند بود.
شهید کرمی چند بار در خط مقدم جبهه مجروح شد و اصابت گلوله و وجود ۶۰ ترکش در بدنش، یادگار روزهای ایثار و حماسه وی و همرزمانش در دفاع از میهن اسلامی بود.
این شهید والامقام در حملات ضدانسانی شیمیایی نیروهای بعثی عراق به عوارض بمبهای شیمیایی و آلودگی ناشی از آن دچار شد و علاوه بر جانبازیهای دیگر در راه آرمانها و ارزشها، سینهسوخته جبههها شد.
شهید کرمی در مسابقات مختلف ورزشی نیروهای مسلح چند بار مقامهای برتر را کسب کرد و نشان داد از ارادهای آهنین در راه دفاع از وطن برخوردار است.
وی با استعداد و علاقه خاص خود چندین ماکت متحرک الکترونیکی هواپیما و رباط انسانی ساخت که تعدادی از این آثار هماکنون در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه نگهداری میشود.
شهید کرمی همواره اطاعت از فرامین امام راحل را بر خود واجب میدانست و کلام نورانی حضرت امام خمینی (ره) را با جان و دل اطاعت میکرد.
وی تمام هشت سال دفاع مقدس را در جبهههای غرب و جنوب حضور داشت و رشادتهای فراوانی آفرید که همرزمانش یاد و خاطره ایثار و از خود گذشتگیهای وی را هنوز بهخاطر دارند.
شهید کرمی با جسمی جانباز و سینه سوخته در روزهای پایانی دفاع مقدس به اسارت درآمد و بیش از ۲٫۵ سال در زندان دشمن بعثی بود که بارها و بارها شکنجه شد.
این رزمنده شجاع اسلام پس بازگشت آزادگان به میهن اسلامی به وطن بازگشت و نهایتا در سال ۷۶ بهدلیل عوارض ناشی از آلودگی شیمیایی به خیل یاران شهیدش پیوست.