4

زیروبم قانون انتخابات مجلس با بهارستان نشینان؛از لزوم اجرای انتخاب الکترونیک تا اما و اگرهای تایید صلاحیت ها

  • کد خبر : 188787
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۳

نمایندگان مجلس بر این باورند که زمان بررسی صلاحیت‌ها و همچنین تبلیغات کاندیداها باید در قانون انتخابات اصلاح شده و افزایش یابد تا کمتر شاهد تخلفات انتخاباتی از سوی کاندیداها باشیم.

زیروبم قانون انتخابات مجلس با بهارستان نشینان؛از لزوم اجرای انتخاب الکترونیک تا اما و اگرهای تایید صلاحیت ها

خبرگزاری خانه ملت، گروه سیاسی؛ قانون انتخابات مجلس قانونی است که به علت عدم بیان شرایط دقیق انتخاب‌ کنندگان و انتخاب‌ شوندگان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از سوی قانون گذاران مجلس تدوین شده است.

از آنجایی که شرایط کشور هر ساله به دلایل مختلف تغییر می کند دولت و مجلس لازم می بینند تا تغییرات را در قانون انتخابات مجلس ارائه کنند تا کیفیت انتخابات کاهش نیابد و مردم بتوانند به راحتی انتخاب اصلحی داشته باشند.

انتخابات

با این حال در شرایطی که انتخابات اسفند گذشته پیش رو گذاشت، همگان بر این باور شدند که باز هم قانون انتخابات مجلس کامل نیست و نیاز به اصلاحاتی دارد چنانچه مشکلاتی همچون کمبود در زمان بررسی صلاحیت‌ها برای شورای نگهبان وجود داشت و حتی چارچوب این بررسی‌ها نیز چندان برای افراد مشخص نبود. از سوی دیگر شرایط به گونه ای بود که برخی افراد شائبه فرارهای قانونی و خرید و فروش آرا را مطرح کردند که این موضوع هم به نوبه خود مسأله ای بود که به خاطر نبود قانونی شفاف در این زمینه پیش آمد.

از این رو ضروری به نظر می رسد دولت و مجلس بار دیگر با همکاری هم اقدام به اصلاح قانون انتخابات مجلس کنند تا در انتخابات دوره یازدهم مجلس شاهد مشکلات گذشته نباشیم.

قانون انتخابات مجلس

نمایندگان مجلس نیز در گفت‌وگوهایی با خانه ملت با تأکید بر اصلاح قانون انتخابات مجلس و بیان دلایل خود، معتقد بودند اگر قرار است قانون انتخابات اصلاح شود باید از اولویت های مجلس دهم باشد و از همان ابتدای کار این روند را آغاز کنند تا با فرا رسیدن پایان مجلس دهم شائبه تلاش نمایندگان برای ابقای خود در جایگاه نمایندگی پیش نیاید. متن گفتگوها را در ادامه می خوانید:

خجسته: از تعیین وظایف دستگاه‌ها تا تعریف چارچوب‌ برگزاری روند انتخابات در لایحه اصلاح قانون انتخابات

امیر خجسته در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص لایحه اصلاح قانون انتخابات که در حال حاضر در حال بررسی در دولت است، گفت: لایحه جامع انتخابات باید از سوی دولت به مجلس ارائه شود که تا سال گذشته که هنوز اقدامی نشده بود کمیسیون شوراها در حال تجمیع طرحی در همین موضوع بود که با بعد از اعلام دولت در خصوص رسیدگی به این لایحه فعلا دست نگه داشته ایم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کاری که هم اکنون برای اصلاح قانون انتخابات در حال بررسی در کمیسیون های دولت است کار خوبی بوده که از تمام زوایا این قانون را مورد بررسی قرار داده است و بعد از ارسال به کمیسیون، به همراه مرکز پژوهش ها این لایحه را چکش‌کاری کرده و آماده ارائه به صحن علنی می‌کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه هرساله متناسب با هر انتخابات اصلاحاتی نیز صورت می گیرد، گفت: برای مثال در انتخابات ریاست جمهوری ملاک و معیاری برای رجل سیاسی یا فرد مدیر و مدبر مشخص نشده است که چارچوب های آن باید تعیین شود.

امیر خجسته

خجسته در ادامه اشاره کرد: از سوی دیگر مسئولیت نظارت انتخاباتی مثل شوراها به مجلس داده شده در حالی که این پتانسیل در مجلس وجود ندارد و شورای نگهبان نیز زیر بار برگزاری آن نمی رود از این رو باید قانون این موضوع را نیز اصلاح کند تا چارچوب مشخصی وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: همچنین روند بررسی صلاحیت های داوطلبان حضور برای کاندیداتوری با مسائل مختلفی به علت مشخص نبودن قانون به صورت شفاف وجود دارد که آن نیز باید از سوی دولت مورد اصلاح واقع شود و به سرعت لایحه بعد از تکمیل به مجلس ارائه شود تا مجلس دهم بتواند سریعا به بررسی آن ورود کند چرا که اگر این موضوع به پایان مجلس بکشد شائبه منفعت طلبی نمایندگان از قبال قانون جدید پیش می آید که باید جلوی آن را گرفت.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص امکان نفوذ بالاتر نمایندگانی که حائز رأی بالاتر شده اند، این موضوع را ناممکن ندانست و خاطرنشان کرد: نفوذ قانونی نمایندگانی که موفق به کسب رأی بالاتر شده اند نیز قابل بررسی است و باید مزایا و معایب و میزان همخوانی آن با نظام و قوانین جمهوری اسلامی ایران بررسی شود.

پزشکیان: نواقص روند ارزیابی صلاحیت‌ها اصلاح شود

مسعود پزشکیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به لایحه ای که برای اصلاح قانون انتخابات مجلس در دست هیأت دولت است، گفت: استانی شدن انتخابات در نگاه اول گامی به سمت جلوست و باعث می شود نگاه محدود خود را وسیع تر کرده و به جای تمرکز در منطقه به کل استان و کشور توجه کنیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: استانی شدن انتخابات ادبیات نمایندگی را به گونه ای می کند که امور به صورت تیمی انجام شود چنانچه در حال حاضر افراد بسیاری در مجلس به تنهایی کار می کنند اما اگر نمایندگان استانی باشند کار گروهی رواج پیدا می کند.

مسعود پزشکیان

وی در ادامه به ایراد دیگری که در قانون انتخابات مجلس وجود دارد و دولت باید نسبت به اصلاح آن اقدام کند، اشاره و عنوان کرد: روند ارزیابی صلاحیت‌ دواطلبان حضور در عرصه کاندیداتوری مجلس ناقص است و قانونی که نوشته شده ایراداتی دارد که باید آن را اصلاح و تقویت کرد چنانچه حتی امکان مطالعه ۸ هزار برگه اعتراض در یک ماه وجود ندارد چه برسد به رسیدگی به این تعداد.

این نماینده مردم در مجلس نهم شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه امکان تأثیر میزان رأی در نفوذ نمایندگان در مجلس وجود ندارد خاطرنشان کرد: شاید برای برخی از مواردی که نیاز به کار کارشناسی ندارد بتوان از قدرت افرادی که رأی بالاتری دارند جهت تصمیم گیری استفاده کرد اما در خصوص کارهای کارشناسی نمی توان صرفا به افرادی قدرت داد که رأی بالاتری کسب کرده اند لذا این امکان که در برخی کشورها ایجاد شده چندان مناسب اجرا در کشور ما نیست.

جعفرزاده: احزاب باید در مجلس صاحب کرسی شوند/بررسی ۱۲هزارپرونده طی دوهفته دقت کار را خدشه دار می کند

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص ایرادات قانون انتخابات مجلس که باید در زمان بررسی لایحه اصلاح آن در دولت مورد دقت قرار گیرد، گفت: در آخرین دوره انتخابات مجلس، شورای نگهبان ناگزیر به بررسی صلاحیت ۱۲ هزار پرونده شد که هر عقل سلیمی می داند بررسی این تعداد پرونده در مدت زمان یک تا دو هفته، دقت کار را خدشه‌دار می کند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سوی دیگر علیرغم اینکه هیچگونه تقلبی در جریان انتخابات صورت نمی گیرد با این حال تعداد تخلفات و فرار از قانون به اشکال مختلف زیاد است لذا باید قانون آنچنان دقیق باشد که راه این فرار را نیز ببندد، البته صرفا با قانون نویسی نمی توان جلوی آن را گرفت.

وی در ادامه با تأکید بر استانی شدن انتخابات و در نظر گرفتن طرح سابق مجلس از سوی دولت در لایحه اصلاح قانون انتخابات گفت: استانی شدن انتخابات باعث ورود افراد خبره به مجلس شده و رأی آنها نیز از مجموعه های مختلفی خواهد بود.

جعفرزاده ایمنی آبادی

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس در پایان در خصوص امکان تأثیر میزان رأی بر جایگاه نمایندگان در مجلس خاطرنشان کرد: میزان رأی افراد بیشتر جنبه معنوی دارد و ممکن است بگویند فلان نماینده که اقبال بیشتری به سوی او بوده است اما به لحاظ قانونی فرقی ندارد اما می تواند شیوه به گونه ای باشد که احزاب تقویت شده و دارای کرسی در مجلس باشند.

نعمتی: ضرورت گنجاندن استانی شدن در لایحه اصلاح قانون انتخابات مجلس/روند تعیین صلاحیت‌ها شفاف‌سازی شود

بهروز نعمتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت به ضرورت گنجاندن برگزاری استانی انتخابات مجلس در لایحه اصلاح قانون انتخابات مجلس که هم اکنون در هیأت دولت در حال بررسی است، اشاره کرد و گفت: پیش از این شورای نگهبان به طرح مجلس در خصوص استانی شدن انتخابات ایراداتی گرفت که این طرح به کمیسیون شوراهای و امور داخلی کشور مجلس بازگشت لذا اکنون ضروری است این طرح نیز با همکاری دولت و مجلس مجددا در این لایحه گنجانده شود.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه در خصوص مواردی که باید در جریان اصلاح قانون انتخابات مورد بررسی قرار گیرد اظهار کرد: قانون انتخابات مجلس باید به گونه ای اصلاح شود که در آن مسأله نحوه رسیدگی به تخلفات داوطلبان که اقدام به تخریب رقبای خود و یا خرید و فروش آرا می کنند و همچنین نحوه هزینه کرد مالی آنها در جریان انتخابات مشخص و شفاف باشد.

بهروز نعمتی

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر باید نحوه تعیین صلاحیت افراد برای حضور در جریان انتخابات مجلس نیز چارچوب مشخصی داشته باشد و طبق بندهای مختلف قانونی داوطلبان بتوانند به شکایات خود در جریان بررسی صلاحیت ها رسیدگی کنند.

حسینی صدر: ضرورت افزایش زمان تبلیغات رسمی انتخابات تا یک‌ماه

مؤید حسینی صدر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به ایرادات قانون فعلی انتخابات مجلس بر اصلاح آن تأکید کرد و گفت: در برخی کشورها فرایند انتخابات حدود یک سال به طول می انجامد به این شکل که داوطلبان در طول یک سال برنامه ها و توانایی ها و اولویت های خود را نشان می دهند که در نهایت این توانایی برای مردم محرز می شود.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: این در حالی است که انتخابات در کشور ما در شرایطی کاملا احساسی صورت می گیرد که انتخاب اصلاح را به حداقل می رساند.

وی افزود: در این خصوص یکی از اشکالات سوالی است که مردم همواره در ذهن خود می پرسند که هزینه حضور در انتخابات داوطلبان مجلس از کجا تأمین می شود از این رو این مورد باید در قانون اصلاح شده و شفاف شود همچنین گاهی کاندیداهای مجلس اظهاراتی می کنند که در باور کسی نمی گنجد فردی که قصد نمایندگی دارد اینگونه صحبت کند لذا باید نحوه برخورد با این موارد در قانون مد نظر قرار گیرد.

موید حسینی صدر

حسینی صدر در ادامه به آسیب های زمان کمی که برای برگزاری انتخابات قرار داده شده اشاره و بیان کرد: در حال حاضر در طول چند ماه پیش از برگزاری انتخابات تخریب و تبلیغ افراد آغاز می شود که اگر قانون انتخابات بسیار قدرتمند باشد باید اجازه دهد حدود یک ماه تبلیغات رسمی صورت گیرد و از آن طرف جلوی تبلیغات غیررسمی در طولانی مدت گرفته شود.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس در پایان با یادآوری این موضوع که استعفای مدیران در زمان پیش از انتخابات شائبه انتخاباتی بودن را دارد که باید فکری به حال آن در قانون شود، خاطرنشان کرد: مجلس محل تصمیم گیری برای کل کشور است و نباید به مسائل ریز بپردازد لذا باید افرادی که به این حوزه ورود پیدا می کنند شرایط اولیه را داشته باشند که برای این مهم لازم است محدودیت هایی ایجاد شود.

اسداللهی: روند بررسی صلاحیت و نحوه رسیدگی به اعتبارنامه‌ها شفاف شود

غلامرضا اسداللهی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه قانون انتخابات مجلس فعلی پاسخگوی نیاز کشور نیست، گفت: مهم ترین موردی که باید در بررسی لایحه اصلاح قانون انتخابات مجلس مورد توجه دولت قرار گیرد، افزایش زمان بررسی صلاحیت افراد است چنانچه در دوره کنونی ۱۲ هزار داوطلب داشتیم که مدت زمان کم رسیدگی به صلاحیت، مراجع نظارتی را دچار مشکل کرد.

نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: از سوی دیگر باید دقت شود روند بررسی اصلاح قانون انتخابات مجلس از ابتدای مجلس آتی شروع شود که با تأخیر در بررسی آن امکان بروز شبهاتی مبنی بر تلاش نمایندگان برای ابقای خود در این سمت وجود دارد که جلوی نتیجه‌گیری این اصلاحات را می گیرد.

غلامرضا اسداللهی

وی در ادامه با تأکید بر اینکه دولت با کار کارشناسی قانون انتخابات مجلس را اصلاح و مجلس نیز با دقت آن را بررسی کند، گفت: شبهاتی در روند بررسی صلاحیت ها و اینکه شورای نگهبان تا کجا امکان اظهار نظر دارد و همچنین مسائلی درخصوص اعتبارنامه ها وجود دارد که این موارد باید در قانون انتخابات مورد اصلاح قرار گرفته و شفاف شود.

اسداللهی تأکید کرد: استان شدن انتخابات هزینه ها را در طول دوره خدمت نمایندگی کاهش می دهد چنانچه در حال حاضر ۸۰ درصد انرژی نمایندگان صرف حوزه انتخابیه و مسائل آن می شود و آنها را از رسیدگی به امورات مهم کشوری باز می دارد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص امکان افزایش جایگاه و نفوذ نمایندگانی در مجلس که تعداد رأی بالاتری کسب کرده‌اند، خاطرنشان ساخت: این مورد در قانون ما جایگاهی ندارد چرا که نماینده ای نماینده تر نیست و هرکس بتواند حد نصاب را کسب کند و وارد مجلس شود با سایر هم‌قطاران خود یکسان خواهد بود.

ملکشاهی: تشریح نحوه روند بررسی صلاحیت در قانون/ضرورت افزایش زمان بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس

الهیار ملکشاهی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با تأکید بر ضرورت اصلاح قانون انتخابات مجلس گفت: مهم ترین نکته ای که باید در لایحه ای که در دست دولت است مد نظر قرار گیرد برگزاری انتخابات به صورت استانی است تا نمایندگان در زمان خدمت خود بتوانند به راحتی درباره مسائل کشور تصمیم گیری کنند این در حالی است که هم اکنون نمایندگان دائم درگیر حوزه های انتخابیه خود هستند و مردم انتظارات بالایی از آنها دارند.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سوی دیگر لازم است احزاب شناسنامه دار آنچنان تقویت شوند که در روند انتخابات اثرگذار باشند و مثل هم اکنون نباشد که با انتخابات ظهور و با اتمام آن غروب کنند.

وی در ادامه در خصوص اصلاح روند برگزاری انتخابات به خصوص در زمان بررسی صلاحیت ها گفت: اگر مواردی که در جریان بررسی صلاحیت ها مد نظر می گیرد در قانون تصریح و شفاف شود، هم شورای نگهبان به راحتی کار خود را انجام می دهد و هم کسی به این شورا معترض نمی شود.

دیدار رئیس کمیسیون تقنینی عدلی وقضایی مجلس لویرجرگه افغانستان با ملکشاهیدیدار رئیس کمیسیون تقنینی عدلی وقضایی مجلس لویرجرگه افغانستان با ملکشاهی

ملکشاهی ادامه داد: از سوی دیگر صرفا دریافت گزارش از ۴ مرجع نمی تواند به تنهای ملاکی برای شورای نگهبان باشد از این رو باید دایره تحقیقات از افراد و داوطلبان حضور در انتخابات گسترده تر شود.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس در ادامه با تأکید بر اینکه باید فرصت بیشتری در اختیار مسئولان اجرایی و نظارتی برای بررسی صلاحیت ها قرار داده شود، خاطرنشان کرد: از آنجایی که تعداد حضور داوطلبان هر ساله افزایش می یابد لازم است زمان بررسی صلاحیت آنها نیز افزایش یابد.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: نکته مهم دیگر برگزاری همزمان دو انتخابات مجلس خبرگان و شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهرهاست که معتقدیم باید علیرغم کاهش هزینه در شرایط همزمان باید به صورت تفکیک شده برگزار شوند تا صحت و دقت کار افزایش یابد.

نکو: شفاف‌سازی فعالیت‌های مالی کاندیداهای مجلس با اصلاح قانون انتخابات

ابراهیم نکو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه شفاف سازی فعالیت‌های مالی کاندیداهای مجلس یکی از نکات برجسته ای است که در لایحه اصلاح قانون انتخابات باید دیده شود ، گفت: در حال حاضر سازوکاری برای این موضوع وجود دارد اما با این حال لازم است بررسی جدیدی در قانون انتخابات شود که شفافیت بیشتری را در آن شاهد باشیم.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به پیچیدگی های خاصی که در روند بررسی صلاحیت ها وجود دارد، اذعان داشت: بررسی صلاحیت ها روند نفس‌گیری است که خالی از اشکال هم نمی شود از این رو حداقل کاری که می توان کرد افزایش فرصت به شورای نگهبان است تا اشکالات کار به کمترین حد برسد.

ابراهیم نکو

وی در ادامه با ابراز تأسف از عدم رأی‌آوری طرح استانی شدن انتخابات در مجلس نهم بیان داشت: باید تلاش کرد مصالح و منافع طرح گذشته در لایحه اصلاح قانون انتخابات دیده شود که همین موضوع می تواند مانع اجحافاتی شود که در حق شهرهای محروم نسبت به شهرهای برخوردار در یک استان صورت می گیرد.

نکو همچنین تأکید کرد: در حال حاضر عرصه برای حضور تمامی افراد واجد شرایط به عنوان داوطلب نمایندگی مجلس باز است که همین امر باعث افزایش هزینه های دولت برای برگزاری روند انتخابات شده است از این رو باید قانون انتخابات در جایی به این شکل اصلاح شود که حد نصابی تعیین شود تا اگر داوطلبی به آن حد نصاب اولیه نرسید مجبور به پرداخت بخشی از هزینه های انتخاباتی دولت شود که با این روش افرادی که می دانند تعداد رأی بالایی ندارند خود به خود وارد عرصه انتخابات نیز نمی شوند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا می توان سیستم را به گونه ای درآورد که نمایندگانی که درصد رأی بالاتری نسبت به سایر نمایندگان دارند نفوذ قانونی بالاتری نیز در مجلس داشته باشند، خاطرنشان کرد: از آنجایی که در مجلس ایران هیأت رئیسه و تمامی سمت های آن با رأی گیری درون مجلس صورت می گیرد چنین چیزی امکان پذیر نیست و تمامی نمایندگان در حالت عادی بعد از حضور در مجلس جایگاه یکسانی در کنار هم دارند.

قادرمرزی: فرصت ۲۰ روزه رسیدگی به وضعیت ۱۲ هزار کاندیدا یک آسیب جدی است

حامد قادرمرزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص خلاءهایی که در روند برگزاری انتخابات مجلس وجود دارد با توجه به رسیدگی به لایحه اصلاح قانون انتخابات در دولت گفت: مهم ترین خلائی که در ۹ دوره گذشته مجلس شاهد آن بودیم عدم تخصص افراد برای حضور در مجلس بود.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: علیرغم اینکه در هر دوره شرط مدرک تحصیلی تقویت شد با این حال در هر دوره شاهد هستیم افرادی وارد مجلس می شوند که از تخصص و توان بالایی برخوردار نیستند.

حامد قادرمزی در خانه ملت

وی افزود: امسال برای کاندیداهایی که قصد حضور در انتخابات مجلس خبرگان را داشتند آزمونی قرار داده شد که به نظر می رسد چنین آزمونی باید برای کاندیدهای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز قرار داده شود و به طور کل لازم است ورود به مجلس تا حدی تحدید شود.

قادرمرزی در ادامه با تأکید بر ضرورت افزایش کیفیت بررسی صلاحیت کاندیداها گفت: متأسفانه شورای نگهبان به لحاظ زمانی فرصت کافی برای بررسی صلاحیت ها نداشته و در این بین ممکن است بی اخلاقی های سیاسی نیز صورت گیرد از طرفی باید زمان بررسی صلاحیت دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان از یکدیگر جدا شود.

این عضو کمیسیون عمران مجلس نهم ادامه داد: از طرفی معیار و شاخص مشخصی برای سنجش میزان صلاحیت عمومی افراد وجود ندارد و ممکن است گزارش هایی خلاف واقع از سوی مخالفان و رقبا در زمان بررسی صلاحیت ها به شورای نگهبان داده شود که باز هم به علت کمبود وقت ناخواسته حق کسی تضییع می شود.

وی همچنین تأکید کرد: اگر می خواهیم مجلسی توانمند در رأس امور داشته باشیم باید انتخابات به صورت استانی صورت گیرد تا نهادهای عمومی تقویت شوند و پول هایی که وضعیت سلامت آن مشخص نیست وارد روند کار نشود.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: فرصت ۲۰ روزه رسیدگی به وضعیت ۱۲ هزار کاندیدا یک آسیب جدی است که مقام معظم رهبری نیز به آن اذعان داشتند لذا باید فرصت شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت ها به حدی برسد که حتی کاندیداها فرصت کافی برای دفاع از خود داشته باشند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=188787

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]