10

ما قرار مجرمیت را برای آقای بروجردی صادر کرده ایم

  • کد خبر : 23287
  • ۰۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۳

آقای محسنی اژه ای دادستان کل کشور در این رابطه اعلام کرده اند که برای آقای بروجردی قرار مجرمیت صادرشده است

جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در گفت و گو با بولتن نیوز، با اشاره به خطرناک بودن اثر سه محور جریان فتنه، گروه انحرافی، و اختلاس و فساد مالی بر تحولات سیاسی دو سال اخیر و پیگیری نقش آقای بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پرونده فساد مالی ۳ هزار میلیارد تومانی و صدور قرار مجرمیت برای وی، به نکاتی مهم در رابطه با تحولات سیاسی اخیر اشاره کرد.

کریمی قدوسی که فرماندهی سپاه در خراسان را در کارنامه خود دارد و سال ها توفیق خدمت به مردم، دفاع از کشور در دوره دفاع مقدس و حضور در بسیج و سپاه را داشته، در گفت و گو با خبرنگاران بولتن نیوز، به طور مستمر دغدغه حمایت از حقوق مردم را داشت و بر نقش رسانه ها، در دفاع از ارزش ها و معارف دینی تاکید داشت و با متانت و آرامش خاصی که درکلام و چهره داشت، چند بار ازدغدغه و نگرانی خود نسبت به ظهور پدیده هایی که نتیجه بی توجهی به معارف دینی است سخن گفت.

 

کریمی قدوسی با اشاره به کلام امام خمینی و مقام معظم رهبری  و توصیه امامان و پیشوایان دین اسلام تاکید کرد که دنیا زدگی، ثروت های بادآورده، بی توجهی به معارف دینی، حفظ صندلی قدرت باعث باج دادن به دیگران و ایجاد خانواده های ثروت و قدرت می شود وریشه سه مرض فتنه، انحراف و اختلاس  و فساد مالی، دنیازدگی و کم توجهی به معارف دینی و آموزه های اخلاقی است.

 نماینده مشهد تاکید داشت که به حکم وظیفه ای که نمایندگان و مسوولان و رسانه ها در دفاع از حق مردم و خون شهدا دارند باید پیگیر حقوق مردم باشیم و با هر کس که لغزشی در حوزه عمومی و بیت المال و حقوق عمومی دارد برخورد کنیم

وی در عین حال که آرام بود و بر برادری، همکاری و مشارکت با مردم و فعالان سیاسی تاکید می کرد از آینده انحراف ها و ریشه های انحراف و فتنه و اختلاس نگران بود و برای ریشه یابی معضلات و کم کاری های موجود دغدغه جدی داشت.

 کریمی قدوسی گفت: مقطع فعلی و تحولات دوسال اخیر به مراتب حساس تر از دوره دفاع مقدس بوده و انتخابات مجلس نهم نیز بدون شک تحت تاثیر این سه عامل مهم است و مقابله با این پدیده ها بدون حضور مردم و رسانه ها، امکان پذیرنخواهد بود.

وی  در ارتباط با پرونده فساد مالی ۳ هزار میلیارد تومانی و ارتباط آقای بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس دراین پرونده گفت: آقای محسنی اژه ای دادستان کل کشور در این رابطه اعلام کرده اند که برای آقای بروجردی قرار مجرمیت صادرشده است. آقای بروجردی را به عنوان متهم احضار کرده ایم و به ایشان تفهیم اتهام شده، به قید وثیقه آزادند، قرار مجرمیت صادرشده، کیفرخواست ایشان آماده می شود و ایشان به دادگاه می روند.

 

در رابطه با پرونده فساد مالی و نقش آقای بروجردی چرا به افشاگری و پیگیری موضوع پرداختید؟

در این پرونده، از قدرت لابی گری بروجردی خبر داشتم و چون احساس کردم که می تواند بر روند اجرای عدالت اثر گذار باشد احساس مسوولیت کردم و موضع گیری کردم و در حوزه وظایف نمایندگی موضع گیری کردم.

با فکر زیاد و جمع بندی و توکل، اطلاع رسانی کردم  و گفتم که ایشان نقش دارند و نمی گذارند که خبر رسانی کنند

به دنبال این اطلاع رسانی بنده، کمیسیون امنیت ملی در این رابطه تشکیل جلسه داد. در ابتدای این جلسه، یک نفر سوال کرد که آیا خبری در این زمینه هست؟ یک نفر جواب داد که خبری نیست اما بنده درخواست کردم که موضوع روشن شود.

آقای کوثری گفتند که آقای بروجردی در ارتباط با پرونده فساد مالی گروه امیرمنصور آریا بوده است و از یک سال پیش، آقای بروجردی می گفتند که آقای امیرمنصورآریا، مرد بزرگ و کارآفرین و شخصیتی قابل احترام است اما عده ای چشم دیدن او را ندارند و نمی گذارند که وی کار کند.

دوستان گفتند که آقای بروجردی در جلسه حضور یابد و به ایشان خبر دادند و در جلسه حضور یافت و از ایشان سوال کردند که شما تا چه حد در ارتباط بوده اید وچه حمایت هایی را صورت داده اید؟

آقای بروجردی پاسخ داد که در رابطه با بحث اشتغال از آقای امیر منصور آریا حمایت کرده ایم تا سرمایه گذاری واشتغال زایی بیشترشود.

دادستان از من خواسته که توضیح دهم چه نامه هایی را ارسال کرده ام و من توضیح دادم که به خاطر حمایت از اشتغال زایی حمایت کرده ایم اما دادستان به من گفته که این نامه ها خارج از وظایف نمایندگی شماست.  ولی من  در رابطه با اشتغال حمایت کرده ام.

بنده از ایشان خواستم که به خاطر این حاشیه ها، از ریاست کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی کناره گیری کندو جلسات دیگری در این زمینه در کمیسیون برگزار شد و برخی همکاران در این رابطه از ایشان تعریف  و تمجید کردند.

 در جمع بندی گفتم که ما به این ۳۶ نامه که مورد توجه شماست و اعتراف کرده اید و با سربرگ کمیسیون امنیت ملی ارائه داده اید سوال داریم. این نامه ها در رابطه با شهر بروجرد و وظایف ایشان نبود بلکه حمایت مطلق از امیرمنصور آریا بوده است.

اما ایشان گفتند که فقط حمایت کرده ام و هیچ نقشی نداشته ام

همکاران به بنده و آقای کوثری ماموریت دادند که با محسنی اژه ای دادستان کل کشور ملاقات کنیم و در این رابطه سوال کنیم که چه مسائلی مطرح بوده است.

در این فاصله، خبری به دستم رسید که نشان می داد کیفرخواست برای آقای بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس صادر شده و قاضی نظر به بازداشت ایشان دارد اما عده ای معتقدند که مصلحت نیست.

در این رابطه اطلاع رسانی کردم و انعکاس زیادی داشت و مورد توجه قرار گرفت اما آقای بروجردی گفتند که این مسائل دروغ بزرگ است و من در رابطه با این موضوع نبوده ام و در جایی نیز گفتند که اختلاس به تاریخ پیوسته است.

در ملاقات با آقای محسنی اژه ای چه نکاتی مطرح شد و آخرین اخبار چه بود؟

در فرودگاه مشهد با آقای محسنی اژه ای  هفته پیش ملاقات کردم و ایشان خبر دادند که ما قرار مجرمیت را برای آقای بروجردی صادر کرده ایم. قرار مجرمیت قرار نهایی در مراحل قضایی و دادگستری است.

وقتی بازپرس، براساس قرائن و شواهد، دلیل بر بزه متهم بدهد، قرار مجرمیت صادر می کند، دادستان قرار مجرمیت را صادر می کند و موظف می شود که کیفرخواست صادر کند و یا دادیار و بازپرس کیفرخواست صادر کنند. و در گام بعد باید به دادگاه برود.

دیروز دفتر آقای محسنی اژه ای خبر دادند که ملاقات شما فراهم است و با آقای کوثری به دفتر آقای محسنی اژه ای رفتیم و در مقدمه آقای کوثری اعلام کردند که کمیسیون به ما ماموریت داده که در این رابطه تحقیق کنیم.

اقای محسنی اژه ای در چند جنبه سخنانی را مطرح کردند و ایشان در رابطه با آقای بروجردی گفتند که آقای بروجردی را به عنوان متهم احضار کرده ایم و به ایشان تفهیم اتهام شده، به قید وثیقه آزادند، قرار مجرمیت صادرشده، کیفرخواست ایشان آماده می شود و آخر این که ایشان به دادگاه می روند.

در جلسه روز سه شنبه این هفته کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی، گزارش بررسی و تحقیق اینجانب و آقای کوثری ارائه خواهد شد و جمع بندی را ارائه می کنیم.

دادگاه رفتن آقای بروجردی نیز قطعی است و باید دید که در دادگاه چه مسائلی مطرح خواهد شد

آقای رئیسی معاون قوه قضاییه نیز در این زمینه گفته اند که موضوع عملکرد آقای بروجردی بالاتر از نامه هایی است که کمیسیون امنیت ملی به آن توجه دارد.

در رابطه با عملکرد آقای خاوری در حمایت از امیرمنصور آریا  و همچنین نقش آقای بروجردی به چه نکاتی برخورده اید؟

اقای امیرمنصور آریا در یکی از شعب بانک ملی از رئیس شعبه، درخواست ۱۰۰۰ میلیارد تومان وام می کند، رئیس شعبه می گوید که سقف وام ما ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان است، شما هنوز بدهکارید و اقساط کامل را پرداخت نکرده اید، وثیقه نیز ندارید و….

امیرمنصور آریا جواب می دهد که خود شما مشکل را حل می کنی یا از طریق دیگری از بالا مشکل را حل کنم؟!

رئیس شعبه می گوید ما اجازه نداریم و باید روال قانونی انجام شود. در اختیار من نیست و من  این کار را نمی کنم.

چند روز بعد، آقای خاوری مدیرعامل وقت بانک ملی، رئیس شعبه را احضار می کند و می گوید که چرا همکاری نمی کنید؟ رئیس شعبه می گوید که ایشان بدهکارند، وثیقه کافی ندارند و رقم مورد نظر ایشان در حوزه اختیارات من نیست و شما باید اجازه بدهید و کتبا اعلام کنید تا وام داده شود.

خاوری پاسخ می دهد که ما در حضور آقای بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هستیم و ایشان می گویند که باید حمایت کنید و به ایشان وام بدهید. در مقابل چنین شخص بزرگ و مطرحی چگونه اعلام می کنید که وام نمی دهیم؟ شما چرا می گویی نه؟!

رئیس شعبه می گوید که کتبا ابلاغ کنید تا پرداخت شود.

بعد از چند روز آقای خاوری در نامه ای به شعب مورد نظر ابلاغ می کند که فعلا ۵۰۰ میلیارد تومان وام به امیر منصور آریا بدهید. ۶۵ درصد وثیقه را هم به ۲۵ درصد کاهش بدهید و فعلا به پرداخت اقساط قبلی کاری نداشته باشید.

 کیفرخواست برعلیه آقای بروجردی براساس گفته های چه کسانی صادر شده است؟

 آقای بروجردی اعلام کرده اند که فرزند ایشان در مالزی به سر می برد. اما یکی از فرزندان ایشان به نام دیگری فعالیت اجتماعی دارد و به نام علی وفایی لاری است

با بررسی هایی که انجام داده ایم و چند کانال آن را تایید کرده اند و دادگاه نیز اعلام کرده که کیفرخواست بر مبنای گفته های امیر منصور آریا، آقای بروجردی و فرزند ایشان تهیه شده و فرزند ایشان نیز اعلام کرده که بر مبنای نظر پدرم فعالیت داشته ام و…

در رابطه با در خواست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ارتباط با قطع رابطه با انگلیس، آقای بروجردی چه هدفی را دنبال کرده است و چرا در مقطع حساس کنونی، چنین تقاضایی را مطرح کرد و به صحن علنی مجلس برد؟

در کمیسیون طرحی را آماده کردیم و به صحن مجلس آمد و فوریت آن مطرح شد  و باید رای گیری می شد اما  رئیس مجلس طرح را به کمیسیون امنیت ملی ارجاع داد و با حضور کارشناسان بانک مرکزی، دستگاه های مختلف اجرایی و… بررسی کردیم و بعد از یک سال در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، بعد از جلسات و بررسی های متعدد، تصویب کردیم وطرح قطع رابطه با انگلیس تصویب شد.

مدتی گذشت و بعدا مشخص شد که طرح به صحن مجلس نرفته است و پیگیری ها نشان داد که آقای بروجردی مصوبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را ابلاغ نکرده است. در غیاب آقای بروجردی، دوباره بحث کردیم و به ریاست آقای ابراهیمی نایب رئیس کمیسیون، تصویب کردیم و رای دادیم. فی المجلس، متن نامه را نوشتیم و امضا کردیم و به دبیرخانه کمیسیون دادیم که به هیات رئیسه مجلس ارائه شود.

اما این مصوبه دوم نیز در صحن مجلس اقدام نشد و… تا این که آقای بروجردی، در این مقطع خاص، طرح قطع رابطه با انگلیس را مطرح کرد.

آقای بروجردی قبلا مخالف این مصوبه ها بود اما در مقطع کنونی این طرح را مطرح کرد.

یعنی آقای بروجردی برای تحت تاثیر قرار دادن و انحراف در رسیدگی به پرونده فساد مالی ۳ هزار میلیارد تومانی، این طرح را مطرح کردند.

قطعا، در یکی از روزنامه های محلی حامی آقای بروجردی در بروجرد آمده است: “هم سویی نماینده مشهد با سفیر اخراج شده انگلیس علیه بروجردی”

من به آقای بروجردی گفتم که شما مخالف هستی با قطع رابطه با انگلیسی ها، و این که در این مقطع چرا چنین کاری کرد جای تامل دارد.

آیا در مقطع سال ۸۸ که انگلیس مدافع جریان فتنه بود قطع رابطه بیشتر موضوعیت داشت یا حالا؟ چرا در آن زمان که نمایندگان عضو کمیسیون به دنبال قطع رابطه بود این طرح به صحن علنی نرفت و چرا حالا توسط آقای بروجردی دنبال شده و مطرح شده است؟

به نظر می رسد که برای خروج از این وضعیت پرونده فساد مالی، از این طرح استفاده کرده اند.زیرا برای مسوولان رسیدگی به پرونده فسادمالی این سوال را ایجاد می کند که آیا کسی که پرچمدار قطع رابطه با انگلیس است مصلحت است که سراغ ایشان برویم و در رابطه با فساد مالی مورد سوال قرار گیرد!؟

البته ما عبور می کنیم از این مقاطع حساس، اما رسانه ها باید اطلاع رسانی کنند تا به صورت شفاف عملکرد افراد و گروه ها روشن شود که مصلحت مردم و کشور چیست و افراد در رابطه با آنها چگونه رفتار می کنند و ریشه های رفتار و عملکرد افراد در هر مقطع تاریخی چیست و…

این نشانه بصیرت کسانی است که مدافع حقوق مردم هستند، که به اطلاع رسانی در مورد نحوه تحلیل ورفتار سیاسی افراد می پردازند وحقایق را برای مردم مشخص می کنند که چه کسانی مدافع حقوق مردم و مصلحت نظام و کشور هستند و چه کسانی به دنبال برنامه ها و منافع خود هستند.به نظر می رسد که این موضوع پرونده فساد مالی بر صلاحیت آقای بروجردی نیز در انتخابات اثر گذار خواهد بود

ما اطلاع داریم که شورای نگهبان در این رابطه محتویات پرونده را از قاضی پرونده گرفته است

افشاگری شما در موضوعات اخیر و پرونده فساد مالی با انتقاد برخی افراد و از جمله آقای بروجردی مواجه شد. شما با چه هدفی این خبرها و مسائل را پیگیری می کنید؟

 متاسفانه برخی قوانین و مقررات به نفع اختلاس کنندگان وسوء استفاده مالی است و باید تغییر کند یا اصلاح شود یا نظارت بر آن باید تقویت شود و این موضوع در حوزه وظایف نمایندگی است و نکته دوم این است که افراد نباید از حوزه وظایف و اختیارات خود برای کاری غیر از وظیفه خود استفاده کنند و برای منافع شخصی و خصوصی دیگران بهره برداری کنند و دفاع از عدالت و حقوق مردم ایجاب می کند که در این موارد تذکر بدهیم وبه وظیفه نمایندگی خود عمل کنیم.

بنده در سپاه خدمت کرده ام و از ابتدای انقلاب در سپاه بوده ام و در مجلس و حوزه سیاست نیز متاثر از سپاه و بسیج و دفاع مقدس و خاطرات و فعالیت در شهرهای مختلف و جبهه های جنگ بوده ام  ومزد خود را  از این اقدامات گرفته ام و نظر مقام معظم رهبری در مورد بنده مثل حکم عبور از پل صلاط و شهادت برای اینجانب است. لذا در این مقطع حساس سال های اخیر،  هر گاه که احساس کنم لازم است در صحنه حاضر می شوم و از هیچ کوشش و تلاش در راه اصول انقلاب  کوتاهی می کنم.

در کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی که کانون تحولات امنیت داخلی و سیاست خارجی است بحث های مختلفی داشته ایم و به خصوص در بررسی سه محور فتنه، اختلاس و انحراف، که اثرات زیادی بر تحولات سیاسی کشور گذاشته، ارزیابی های جدی داشته ایم زیرا که هریک از این پدیده ها از دل دیگری بیرون آمده و دنیا زدگی ریشه فتنه  و عامل انحراف بود و اختلاس میوه این پدیده ها بوده است.

 این سه محور می توانست امنیت ملی ما را به خطر اندازد. زیرا در سه دوره بعد از انقلاب، ما از سه دوره حساس و سرنوشت ساز عبور کرده ایم  یکی دفاع مقدس بود که با حضور مردم و با ثابت کردن حق ایران و متجاوز شناختن صدام و عراق عبور کردیم

یکی رحلت امام بود که رهبری عالیقدر و فرزانه برای هدایت نظام انتخاب شدند و یکی تحولات دو سال اخیر بود که سه پدیده فتنه و انحراف و اختلاس را شاهد بودیم و ارزیابی ها این است که خطر این دو سال اخیر به مراتب خطرناک تر از دوره دفاع مقدس بوده است.

۱۰۴ صفحه اسناد جریان فتنه تهیه شده که ریشه های این جریان را نشان می دهد و به دستور مقام معظم رهبری و زیر نظر شورای امنیت ملی و با حضور کارشناسان وزارت اطلاعات و سپاه و نیروی انتظامی و… تهیه شد و آقا فرمودند که بدون تحلیل خاص خود، این جریان را بازکنید که فتنه چیست؟ تاریشه ها، سرپل ها و عوامل آن شناخته شود

هر حادثه ای که در قبل از فتنه، در جریان فتنه و در آینده خواهیم داشت در این گزارش مورد توجه قرار گرفته است.

آیا در مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد تحولات دو سال اخیر، گزارش و تحلیل و ارزیابی های خاصی تهیه شده تا در صحن مجلس قرائت شود و مردم از آن اطلاع داشته باشند و برای نسل های بعدی تجربه شود.

بارها از آقای بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی خواستم که این گزارش ها را بررسی کنیم و ابعاد فتنه و رابطه این سه محور یعنی فتنه، انحراف و اختلاس و فسادمالی را بررسی کنیم. زیرا اگر این موضوعات در این کمیسیون بررسی نشود کجا باید بررسی شود.

اما ایشان زیر بار نرفتند و مجلس هشتم حتی یک گزارش رسمی در مورد فتنه ارائه نداد. در این موارد باید حداقل یک کمیته ویژه داشته باشیم تا ابعاد آن بررسی شود و در کمیسیون بحث شود و در صحن مجلس قرائت شود تا برای همیشه در تاریخ ثبت شود و باقی بماند. اما متاسفانه تاکنون حتی یک گزارش رسمی در مورد فتنه تهیه نشده و قرائت نشده است.

اگر هم گزارش تهیه شده باشد در دست رئیس کمیسیون و رئیس مجلس باقی مانده و قرائت نشده است.

این مسائل باعث شده که از فتنه به انحراف و اختلاس برسیم  زیرا وقتی  در موردی کوتاهی می کنیم به مسائل و محورهای دیگر می رسیم و با مشکلات جدیدتری مواجه خواهیم شد.

ایجاد اختلال در سیستم اقتصادی  و مالی و بانکی، یکی از راه های بد بین کردن مردم به نظام و عدم اطمینان در مردم است.

این کار از طریق فسادمالی و… ایجاد می شود و فساد مالی ایجاد نمی شود مگر آن که قبل از آن در سیستم اداری فساد و مشکل ایجاد شده باشد.

مقام معظم رهبری، بیانات محکمی در مورد فساد مالی در دهه ۸۰ و در دهه ۹۰ دارند که بیان کرده اند مقابله با فساد مالی و اقتصادی و ثروت های بادآورده را جدی بگیرید و تاکید کردند که باید جامه رزم بپوشید و به میدان بیایید زیرا روزی که با فساد مالی مقابله می کنید ابتدا اعتراض و فریاد عده ای که منافع خود را به خطر می بینند شاهد خواهید بود و فریادها به نعره ها تبدیل خواهد شد.

این موضوعی که مقام معظم رهبری در دیدار با ستاد ۹ دی بیان کردند بسیار مهم بود و باید به آن توجه داشته باشیم که این نوع پدیده ها و مرض ها با اقدامات سیاسی و امنیتی حل نمی شود و جز با حضور مردم در صحنه حل نمی شود و باید حضور مردم باشد تا این مرض حل شود.

ایشان در مورد جریان فتنه بیان کردند که حضورمردم باعث شد که جریان فتنه متوقف شود.

در سایر موارد نیز باید توجه داشته باشیم که حضور مردم و رسانه ها ضروری است تا پدیده هایی مانند انحراف و اختلاس  و فساد مالی نیز ریشه کن شود یا کاهش یابد.

به نظر شما ریشه این پدیده ها کجاست و این سه پدیده از کجا شکل گرفته است؟

مرض دنیا زدگی برخی مقامات جمهوری اسلامی در یک بستر ۳۰ ساله ریشه این سه پدیده است. زیرا وقتی کسی بخواهد پست و مسوولیت را نگه دارد باید باج بدهد و این باج دادن باعث ایجاد خانواده های ثروت و قدرت  و فامیل های بزرگ فساد مالی می شود . این فساد مالی و خانواده های قدرت و ثروت دست به دست هم می دهند و باعث ایجاد فتنه ۸۸ می شوند و مرض دنیا زدگی و قدرت طلبی و بی توجهی به رای مردم و اراده اکثریت جامعه رشد می کند و سه پدیده مورد نظر را خلق می کند.

به هیچ طریقی با اقدامات دستگاه قضایی و امنیتی نمی توان جلوی این مرض و پدیده ای مانند فتنه را گرفت و تنها باید با حضور مردم مداوا شود. زیرا در راس آنها، کسانی بودند که دو دوره رئیس جمهور، یا نخست وزیر بوده اند و سرپل های این مرض و جریان فتنه مشخص هستند و ارتباط آنها با آمریکا، ترکیه، عربستان و…. مشخص هستند.

این ستاد فتنه، فرماندهی، خانواده های ثروت و قدرت و ریشه ها و عوامل آن مشخص هستند و ریشه های ایجاد چنین جریان و مرض هایی در دنیازدگی و باج دادن برای حفظ پست و مقام، ایجاد خانواده های ثروت و قدرت، و جریان فتنه و… است.

یعنی ابتدا یک پدیده یا دنیا زدگی بود که مقام معظم رهبری در مورد آن هشدار دادند که لباس رزم بپوشید و با آن مقابله کنید و امام خمینی نیز در کتاب جهاد اکبر خود هشدار دادند که بروید خود را بسازید تا قبل از این که دنیا و دنیازدگی به سمت شما روی بیاورد آماده باشید زیرا وقتی دنیا زده شوید باعث ایجاد مرض ها و فتنه وانحراف واختلاس، ثروت بادآورده  و خانواده های ثروت وقدرت می شود.

بدون این معارف انقلاب هیچ کس یا مسوولی نمی تواند مسیر درست را تشخیص بدهد و درست حرکت کند.

آقای هاشمی ۸ سال رئیس جمهور بود و به جای این که گزارش کار بدهد و دولت را تقدیم کند حزب کارگزاران سازندگی را ایجاد کرد و شبکه عظیم فامیل های ثروت و قدرت و خانواده های عظیم قدرت و ثروت را برای حفظ فرصت های ویژه ایجاد کرد برای حفظ قدرت و سمت و پست و…

آقای خاتمی نیز همین کار را کرد و دولت فعلی نیز همین کار را کرده است و اعلام کرده اند که هر کس با مشایی نباشد با احمدی نژاد هم نیست.

آنها به حامیان خود گفته اند که سه تعهد برای کسانی که حامی ما باشند انجام دهیم اول این که صلاحیت آنها تایید شود و اگر مشکل داشتند کمک  کنیم. دوم این که در پرداخت هزینه های انتخاباتی یک میلیارد تومان هزینه می کنیم و سوم این که آنها رای خواهند آورد و در مقابل، آنها نیز یک تعهد به مامی دهند که رای شان مال  باشد و هر چه گفتیم تایید کنند.

لذا در این حوزه معرفت دینی اگر کسی پایش بلغزد، دچار فتنه می شود. این ذات و جوهر انقلاب ماست که تاکید دارد دنیا زده نشوید و لغزش نداشته باشید و گرنه گرفتار انواع مرض ها می شوید و اختلاس و انحراف و فتنه از نتایج چنین لغزش هایی است

اختلاس نیز  نتیجه چنین دولت ها و عملکردهایی است.مقام معظم رهبری درکرمانشاه بیان کردند که آن زمان که  در مورد فساد مالی و ثروت های بادآورده هشدار دادم و سخن گفتم امروز را خبر می دادم  و این فساد و اختلاس نتیجه بی توجهی به آن هشدارها در مورد ثروت های بادآورده و لغزش ها و ایجاد خانواده های قدرت وثروت است.

در آموزه های شیعه و دین اسلام نیز داریم که اگر از عاشورا عبرت نگیریم باید خودمان را آماده معضلات آن کنیم

وقتی حضرت زینب به امام حسین گفت که این همه سخن گفتن با مردم چه نتیجه ای داشت و آیا اثر داشت؟ امام پاسخ دادند: به خاطر لقمه های حرام، متوجه نمی شوند.

 در نتیجه اگر امروز نیز متوجه لقمه های حرام و لغزش ها و ثروت های بادآورده و کانون ها ثروت و قدرت نباشیم، شاهد حادثه عاشورا و پدیده های دیگر می شویم.

امام علی توصیه کردند که در جریان فتنه باید مانند بچه شتری باشید که نه کوهانی دارد و نه شیری. شما باید موضع گیری کنید و سخن بگویید و در صحنه باشید که با فتنه ها مقابله کنید.

در این چارچوب باید انجام وظیفه کنیم ونمایندگان که عصاره فضایل ملت هستند باید در این موارد مهم مانند فتنه، اختلاس و انحراف، موضع گیری کنند و نباید سکوت کنند بلکه باید به نمایندگی از مردم نظارت کنند و گزارش تهیه کنند و در روشن شدن مسائل و موضع گیری ها فعال باشند.

در این زمینه مسوولان و فعالان سیاسی  و نمایندگان با این گونه پیگیری ها چگونه برخورد می کنند؟

برخی مسوولان و فعالان سیاسی و دلسوزان نظام معتقدند که اطلاع رسانی باید دقیق باشد و حتی اگر مسوولی فسادی انجام داده موردسوال قرار گیرد و در مقابل عمل خود مسوول باشد.

اما عده ای دیگر معتقدند که عامل اصلی فساد یعنی امیرمنصور آریا باید محاکمه شود و مابقی افراد ومسوولان نباید مورد سوال قرار گیرند زیرا مردم بی اعتماد می شوند به مسوولان و نظام ودولت ومجلس و… و این موضوع به مصلحت نیست.

اما به نظر من، تقویت اعتماد مردم و بازگشت اعتماد مردم، از طریق سوال کردن از مسوولان حاصل می شود و اگرمسوولین مورد سوال قرار نگیرند مردم بی اعتماد می شوند.

مردم ایران ۳۰۰ هزار شهید داده اند و بیش از ۳۰ سال پای انقلاب ایستاده اند و ثابت کرده اند که حامیان انقلاب هستند. مقابله با فساد مالی نیز بدون حضور مردم امکان پذیرنبوده و اگر چند نفر در مجلس و دولت وقوه قضاییه در این زمینه مورد انتقاد باشند و مورد سوال قرار گیرند نه تنها به مصلحت کشور است بلکه پایه های این نظام مردمی را محکم تر می کند.

مقام معظم رهبری و سایر مسوولان نیز بارها هشدار داده اند که باید با انحراف ها و در نظر نگرفتن مصلحت ها مقابله شود و سالهاست که برخورد با ثروت بادآورده، رانت خواری و فرصت طلبی و دانه درشت ها مورد توجه است پس نباید سکوت کرد و تنها یک نفر را مسوول شناخت و عوامل حمایت کننده را رها کرد.

امیرمنصور آریا با ۵۰ میلیون تومان کار خود را شروع کرده و ظرف چند سال ۱۸ هزار کارگر و هزاران میلیارد تومان ثروت بادآورده جذب کرده است. این کار بدون حمایت عده ای امکان پذیرنیست و عده ای او را یاری کرده اند.

وکیل ایشان ۳ میلیارد تومان علی الحساب گرفته تا از ایشان حمایت کند و اگر ۳ هزار میلیارد تومان از ایشان گرفته شود بازهم ثروت بادآورده بسیار دیگری نیز دارد و با تکیه بر این ثروت بادآورده می خواهد از خود در دادگاه دفاع کند.

اینجاست که باید تاکید کنیم که افکار عمومی، حضور مردم ورسانه هاست که باید این مشکل را ریشه یابی و با آن برخورد کند. زیرا امیر منصور آریا قطعا بدون همکاری مسوولان و افراد صاحب قدرت و سمت در مجلس، دولت و…. نمی توانسته چنین ثروت بادآورده ای را کسب کند.

رسانه ها رسالت تاریخی دارند  و اگر کوتاهی کنند در مقابل تاریخ مسوول هستند.

امام علی نیز در دفاع از حقوق مردم که توسط فرماندار اهواز پایمال شده بود تاکید کرد که او را شلاق بزنید و به زندان ببرید. روز جمعه در شهر بگردانید و بعد دوباره به زندان ببرید تا باعث عبرت دیگران شود.

اسلام در حوزه مسائل شخصی، تاکید کرده که اگر چیزی دیدید روی آن را بپوشانید واعلام نکنید اما در حوزه حقوق مردم و بیت المال باید جدی باشیم و از حق مردم عبور نکنیم و محکم در مقابل دست اندازی ها بایستیم.

آیا این افشاگری ها در آستانه انتخابات مجلس، شبهه سیاسی ندارد؟

بنده هم حوزه ای و رقیب آقای بروجردی نیستم. خطری که متوجه این نوع رفتارهاست و موضوع عدالت و حقوق مردم و… باعث شده که به سه محور فتنه، انحراف و اختلاس توجه کنیم و افرادی در این رابطه و سه محور فعال بوده اند.

توجه داشته باشیم که در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری اخیر و جریان فتنه، احکام حکومتی صادر شده است. وقتی اتمام حجت شد و موضع این افراد و سران و اعضای جریان فتنه تغییر نکرد، مقام معظم رهبری اعلام کردند که افرادی که رای مردم واکثریت را  قبول ندارند و به قانون و رای مردم احترام نمی گذارند، صلاحیت حضور در چارچوب نظام اسلامی را از دست می دهند( که البته از دست داده اند).

در مورد کسانی که در جریان فتنه سکوت کردند، فرمودند: سکوت شما باعث طولانی شدن جریان فتنه شد. اگر به موقع موضع گیری می کردید این جریان فتنه ۸ ماه طول نمی کشید و خیلی زودتر وسریعتر خنثی می شد.

در مورد اختلاس و فساد مالی نیز فرمودند که طوری برخورد کنید که باعث عبرت دیگران بشود.

براین اساس، فضای انتخابات مجلس نهم نیز تحت تاثیر حوادث دو سال اخیر، و سه محور فتنه، انحراف و اختلاس بوده و خواهد بود و باید موضع گیری ها در این زمینه کاملا روشن باشد و رسانه ها و مردم باید در میدان و عرصه انتخابات باشند تا خوب وبد را درست تشخیص بدهیم و به مصلحت مردم و نظام و انقلاب عمل کنیم.

 آقای مطهری گفته اند که عده ای نگذاشتند که گزارش حادثه کوی دانشگاه قرائت شود. ایشان چرا دنبال قرائت کل جریان فتنه نیستند و تنها به دنبال گزارش کوی دانشگاه هستند

از ایشان پرسیدم که منظور شما کیست و ایشان پاسخ داد که رسایی، کوچک زاده و روح اله حسینیان

روزهای اول فتنه که تهران با التهاب مواجه بود. باید از مجلس یک کمیته ویژه ارزیابی خود را از جریان فتنه مطرح می کرد. اما هیات رئیسه مجلس با آقایان ابوترابی زاکانی و… گروهی را تشکیل دادند

قرار بود که آقای ابوترابی گزارش را بخواند و آقای ابوترابی گزارش کوی دانشگاه را خواند و ما اعتراض کردیم که چرا اصل فتنه را رها کرده اید. تهران با مشکل مواجه است و چادر از سر نوامیس شیعه بر می دارند و شما در حال قرائت گزارش کوی دانشگاه هستید که البته در جای خود باید خوانده شود اما چرا نباید به کل جریان فتنه رسیدگی شود.

 رئیس مجلس نیز جلسه غیر علنی را علنی کرد و بعدا گزارش کوی دانشگاه نیز خوانده شد اما به این روش اداره مجلس ایراد داریم که چرا در نقاط عطف مجلس هشتم این گونه رفتار شده زیرا باید کمیته فتنه تشکیل می شد و مسائل رسیدگی می شد و البته آقای مطهری نیز به گزارش کوی سبحان و کوی دانشگاه توجه داشتند در حالی که باید کل جریان فتنه گزارش شود.

نکته ای که در رابطه با عملکرد مجلس و دولت وجود دارد این است که در رابطه با مسائل و دخالت ها و موارد نقض قوانین بین الملل از سوی آمریکا و اروپا و … به اندازه کافی از فرصت ها، دادگاه ها و نهادهای بین المللی استفاده نمی کنیم این سوال وجود دارد که چرا با وجود حقوق دانان برجسته در کشور، به موقع و به سرعت در برابر اقدامات غرب، موضع گیری، طرح شکایت و پیگیری حقوقی نداریم؟ می توان از مواد حقوقی مختلف استفاده کرد که چرا برخلاف موازین بین المللی علیه ایران قطعنامه و تحریم و… صادر می کنند. آنها حتی در چارچوب تحریم ها نمی توانند این گونه عمل کنند. ما حداقل می توانیم افکار عمومی و کارشناسان جهان را آگاه کنیم که آنها فراتر از مصوبات و قانون ها وقطعنامه ها علیه ایران سوء استفاده کرده اند و روشن سازیم که آنها به زیان مردم جهان و کشورهای مختلف علیه ایران عمل می کنند و کاهش رابطه به هر شکل به زیان کشورهای جهان است و…

بله ما از افراد دیگری در مجلس و دولت این نکته را شنیده ایم که در رابطه با تحریم ها، قطعنامه ها و اقدامات کشورهای غربی، می توان بهتر از این عمل کرد و از قوانین بین المللی، دادگاه لاهه، دادگاه های عمومی و جهانی، و…. استفاده کرد. به عنوان مثال، حضور پهپاد در فضای ایران جای رسیدگی و شکایت دارد و باید در بسیاری از زمینه ها پیگیری حقوقی داشته باشیم  و اعتراض کنیم و افکار عمومی جهان را آگاه کنیم.

در این رابطه باید رسانه ها فعال باشند و افکار عمومی جهان و  ایران را روشن کنند. البته باید توجه داشته باشیم که برخی افراد به دنبال محدود کردن رسانه هایی هستند که افشاگری می کنند و می خواهند آنها را محدود کنند یا تحت فشار قرار دهند.

یک طرحی را برخی نمایندگان آماده کرده اند که مشخص کنند که وب سایت ها، وب لاگ ها و…. به کجا وصل هستند و ریشه و نحوه فعالیت  و…. آنها چگونه است. باید دقت کنیم که این نوع قوانین رسانه ها را از پیگیری حقوق مردم و منافع و مصلحت نظام متوقف نکند.

ارزیابی شما از جلسه غیر علنی مجلس در مورد تحریم ها و بازار سکه و ارز چیست؟

به مسائل مختلف تحریم، بازار سکه و ارز، بودجه سال ۹۱ و… اشاره شد و وزیر اقتصاد اعلام کرد که برای تحریم، بازار ارز و… برنامه داریم. کلیات مورد توجه قرار گرفت و مسائل جزئی تر مطرح نشد زیرا به لحاظ مسائل امنیتی ، مسائل جزئی مطرح نمی شود.

ارزیابی وزیر این بود که مسائل تحریم کنترل شده و تحریم ها در حوزه حمل و نقل، بانکی، نفت، فناوری و…مورد بررسی قرار گرفت و وزیر و معاونان وی و یکی از معاونان وزارت خارجه مطرح کردند که تحریم ها و بازار ارز وسکه مدیریت شده است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=23287

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]