2

راه‌اندازی خیریه با فروش سرویس‌های طلای زنان خیر اصفهان

  • کد خبر : 415391
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸

به گزارش خبرنگار مهر، مهلا تولایی مدیر مرکز نیکوکاری منطقه ۱۰ شهرداری و منطقه یک کمیته امداد اصفهان است. وی از ابتدا مددکار کمیته امداد بود و پس از اخذ مجوز تأسیس مرکز نیکوکاری، همراه با دوستانش این مجموعه را تأسیس کرد. آن‌ها سرمایه اولیه کار را هم با فروختن سرویس‌های طلاهایشان فراهم کردند. در […]

به گزارش خبرنگار مهر، مهلا تولایی مدیر مرکز نیکوکاری منطقه ۱۰ شهرداری و منطقه یک کمیته امداد اصفهان است. وی از ابتدا مددکار کمیته امداد بود و پس از اخذ مجوز تأسیس مرکز نیکوکاری، همراه با دوستانش این مجموعه را تأسیس کرد.

آن‌ها سرمایه اولیه کار را هم با فروختن سرویس‌های طلاهایشان فراهم کردند. در ابتدای کار شهرداری منطقه کمک کرد و ساختمانی را در اختیارشان قرار داد. امکانات اولیه و ملزومات اداری مورد نیاز را هم از بهزیستی و کمیته امداد گرفتند. سپس پرونده بیست و پنج خانواده از کمیته امداد به آن‌ها ارجاع شد و سایر خانواده‌های آسیب دیده منطقه هم آمدند و کار شکل گرفت.

برخی خیرین هم به چای پول چرخ خیاطی اهدا کردند و این‌گونه توانستند یک کارگاه با بیست و پنج چرخ خیاطی راه بیندازند. از این رو این مرکز یک خیریه اشتغال پایه و خود اتکا است که کمتر از مردم و خیرین پول جمع می‌کند.

در این مجموعه به افراد آموزش خیاطی، بافندگی، چرم دوزی و غیره می‌دهند و پس از آموزش، محصولات تولیدی خانم‌ها را بازاریابی کرده و به فروش می‌رسانند.

برای محصولات چرمی سفارش‌های مختلفی دریافت می‌کنند و این محصولات را به اربیل عراق، آلمان و کانادا هم صادر کرده‌اند. در حال حاضر دیگر افراد خودشان فعال هستند و کیف‌های تولیدی شأن را در فروشگاه‌های میدان امام اصفهان عرضه می‌کنند.

این مرکز نیکوکاری با بیمارستان‌های مختلفی هم قرارداد دارد و کار خیاطی لباس‌های یک بار مصرف و اتاق عمل را انجام می‌دهند. در مجموعه یک کترینگ هم تأسیس کرده‌اند و درآمد آن را برای ۷۵۰ خانوار تحت پوشش هزینه می‌کنند.

آن‌ها برای همه افراد برنامه کاری داند. مثلاً خانم‌هایی که کار خاصی بلد نیستند می‌توانند سبزی پاک کنند و یا کار بسته‌بندی محصولات غذایی را انجام دهند. اما فروش این محصولات را خودشان انجام دهند.

کسانی که همسرشان معتاد، زندانی یا متوفی هستند و یا دخترانی که سن ازدواجشان گذشته و یا مطلقه هستند در این کارگاه‌ها کار می‌کنند و حقوق و بیمه تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند. به غیر از اینها کمک‌های موردی هم به خانواده‌ها دارند که شامل بسته‌های معیشتی، جهیزیه، سیسمونی و تأمین هزینه‌های درمانی خانواده‌های نیازمند می‌شود.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=415391

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]