ˈنجف محمودیˈ روز جمعه و در ششمین روز برگزاری نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با حضور در غرفه سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: خبرنگاران و روزنامه نگاران باید همواره آخرین آموزش های علمی مرتبط با روزنامه نگاری و خبرنگاری را به صورت علمی و کوتاه مدت طی کنند تا بتواند با علم روز به انتشار و انعکاس اخبار و رویدادهای مهم و حیاتی داخلی و خارجی بپردازند.
وی با بیان اینکه هم اکنون باید تفاوت های روزنامه نگاری سنتی و الکترونیکی را درک کنیم تا به روزنامه نگاری حرفهای برسیم ، افزود: در زمان حاضر در حوزه روزنامه نگاری زیر ساختارهایی همچون اینترنت به خوبی تعریف نشده است .
محمودی این موضوع را نیز گفت که در حوزه سنتی (مطبوعات چاپی) نیز مشکل توزیع داریم که این موضوع مشکل اساسی برای مطبوعات است.
وی ادامه داد: در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها بازدیدکنندگان فقط برای جاذبه های فرهنگی به این آوردگاه فرهنگی مراجعه میکنند که البته خود مطبوعات جذاب هستند ، اما افراد بازدید کننده با دنیای خبرنگاری و روزنامه نگاری، چندان آشنا نیستند.
وی اظهار داشت: ما باید برای نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها جاذبه ایجاد کنیم تا بتوانیم با برگزاری این رویداد فرهنگی به ارتقاء سطح علمی مطبوعات و افزایش تأثیر مطبوعات بر جامعه کمک کنیم.
این استاد علوم ارتباطات افزود: در کشورهای پیشرفته ، روزنامه ها اول صبح به دست مخاطبان آنها میرسد و مخاطب پیش از حضور در محل کار، از اخبار و رویدادهای جاری جامعه و کشورش با خبر شده و با علم و آگاهی خاص وارد محیط کار و فعالیت خود میشود.
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها تا سیزدهم آبان در محل مصلای امام خمینی (ره) تهران برپاست.