3

آشنایی با ۱۲ فوت کوزه گری در آشپزخانه

  • کد خبر : 76902
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۷

اگر می‌خواهید املت شما پف کرده و منظره جالبی پیدا کند، قبل از زدن تخم‌مرغ، مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.

 

وقتی فرماندهی مرکز خانه یعنی آشپزخانه را برعهده داشته باشید دلتان می خواهد ترفند هایی را بدانید تا در مورد هیچ مسئله ای با مشکل مواجه نشوید.این ترفند ها که با کسب تجربه حاصل می شوند مستلزم صرف زمان زیادی هستند تا روزی از پس تجربه ها خود را نشان دهند. ما قصد داریم در این گزارش فوت و فن هایی از اسرار آشپزخانه را به شما آموزش دهیم تا هر چه زودتر به آنچه می خواهید برسید.

شنایی با ۱۲ فوت کوزه گری در آشپزخانه

بریدن پنیر

*برای اینکه پنیر شما بهتر بریده شود، از کارد کند استفاده کنید. راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید.

آبلیموی با برکت

*لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید، آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.

بوی ماهی و دست ها

*برای آنکه بوی ماهی از دستان شما زدوده شود، دست‌های خود را با محلول سرکه و آب یا آب نمک بشویید.

املت پف کرده

* اگر می‌خواهید املت شما پف کرده و منظره جالبی پیدا کند، قبل از زدن تخم‌مرغ، مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.

پختن گوجه‌فرنگی

*هنگام پختن گوجه‌فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید. طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.

ظرف پنیر

* برای جلوگیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید.

از بین بردن تلخی بادمجان

* برای از بین بردن تلخی بادمجان پس از پوست کندن، آن را درون آب نمک بیندازید. سپس آن را از آب نمک خارج ساخته و یک حوله کاغذی، روی آن قرار داده تا خشک شود.

* پس از پوست کندن بادمجان، با چاقو از چهار طرف روی آن شکاف طولی ایجاد کنید. سپس روی آن نمک زده و بگذارید مدتی بماند، تلخی آن خارج خواهد شد.

نحوه پخت و استفاده از سیب زمینی

* اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب زمینی بمالید، نه تنها ترک نمی خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می کند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.

* برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب زمینی با چنگال چند نقطه سیب زمینی را سوراخ کنید.

* برای سرخ کردن سیب زمینی، همیشه ماهی تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب زمینی ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرند.

همیشه سیر تازه داشته باشید

* برای داشتن سیر تازه در همه فصول سال، حبه های سیر را بی آن که آن ها را از یکدیگر جدا سازید، در داخل فریزر قرار دهید. هنگام مصرف آنها را پوست کنید و قبل از آن که یخ آن ذوب شود، خرد کنید.

* اگر سیر درسته را درون شیشه حاوی روغن مخصوص طبخ غذا نگهداری کنید، هیچ گاه خشک نخواهد شد. پس از آن که سیر را مورد استفاده قرار دادید، می توانید روغن آن را نیز که طعم و مزه سیر گرفته است، روی سالاد بریزید.

رفع بوی کلم

* وقتی هر نوع کلم را در درون ظرفی گذاشته و قصد پختن دارید قبل از گذاشتن درظرف، یک ورقه نان خشک روی کلم قرار دهید بوی کلم را خواهد گرفت البته پس از پخت باید تکه های نان را برداشت.

* برای کاهش بوی نامطبوع کلم به هنگام طبخ، یک فنجان کوچک سرکه را نزدیک چراغ خوراک پزی بگذارید.

* روش دیگر برای از بین بردن بوی کلم یا گل کلم آن است که هنگام پخت، اندکی آبلیمو به آن بیفزایید.

سفت کردن سس

* برای هم زدن سس از چنگال استفاده کنید، برای این که سس را سفت کنید بهتر است کمی آرد را در آب حل کرده و آن را به سس اضافه کنید.

ماندگاری بهتر خیار

* اگر دلتان می خواهد خیار در یخچال به مدت چند هفته سالم بماند، بهتر است خیارها را در یک قابلمه دربسته بگذارید و در یخچال قرار د

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=76902

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]