معاون سازمان انرژی اتمی: علم هستهای راه حل تمام مشکلات جهان در آینده است
کرمانشاهی: نمیتوانیم به استقلالیها خُرده بگیریم!
قالیباف و رئیس مجلس بورکینافاسو دیدار کردند
تازهترین اظهارات بذرباش درباره حادثه شهادت شهید رئیسی
شمخانی: اگر تحریمها فوراً برداشته شود، آماده توافق فوری هستیم
نیازمند – پرسپولیس؛ در انتظار پیش پرداخت برای امضای نهایی
توضیحات عراقچی در مورد نشست ایران و سه کشور اروپایی در استانبول
قهرمانیهای بارسلونا در شب تصادف عجیب به عدد ۲۸ رسید
گروه خودرو سازی سایپا در راستای مسئولیت های اجتماعی و اهداف محیط زیستی و کاهش آلودگی هوا با شعار سایپا دوستدار محیط زیست اقدامات موثری تاکنون انجام داده است.
مصدقی درخصوص همایش هایی بین المللی صنعت خودرو گفت: این همایش موجب آشنایی خوروسازان و شرکت های طراحی مهندسی خارجی با قابلیت ها و توانایی های طراحی و تولید خودرو در ایران می شود.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو با تاکید بر لزوم ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، اظهار کرد: بخشی از مشکلات کنونی خودروسازی نتیجه فاصله گرفتن از نگاه علمی به این صنعت است که باید در کوتاهترین زمان ممکن جبران شود.
مراسم رونمایی از سیستم سوخت رسانی یورو۶ خودرو در شرکت اورند پلاستیک با حضور مدیران ارشد صنعتی کشور برگزار شد.
باشگاه استقلال با درخواست پرویز مظلومی برای جذب تیموریان مخالف است.
سوشا مکانی دروازه بان پرسپولیس این روزها در بلاتکلیفی به سر می برد و منتظر است تا علاوه بر دادگاه، کمیته اخلاق فدراسیون نیز برای او تصمیم بگیرند.
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه رئیسجمهور با ابراز خرسندی از عقبنشینی طرفهای مقابل، پنج نکته مهم را به رئیسجمهور تأکید کردند.
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: «با توجه به اینکه لیست پرسپولیس پر نیست فعلا قرارداد سوشا مکانی با پرسپولیس پابرجاست و در روزهای آینده درباره این بازیکن تصمیم گیری خواهد شد.»
روز گذشته خبر تلخی فضای فوتبال ایران را فراگرفت و ستارهای دیگر از جمعمان پَر کشید.
کارشناس فوتبال ایران با بیان این که فوتبال ایران و ژاپن قابل مقایسه نیستند، گفت: در دیدار با ژاپن باید به معادلات ناشناخته فوتبال دل ببندیم و منتظر یک اتفاق باشیم.