محسن ارشدزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه آذربایجانشرقی، با بیان این مطلب اظهار کرد: تبریز از جمله شهرهای بزرگی است که به دلیل مهاجرپذیری و افزایش جمعیت، زمینه بروز پدیده تکدیگری را میتواند داشته باشد اما سالهاست به همت مردم غیور و موسسات مختلف خیریه به خصوص موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز، با این پدیده مقابله شده و تبریز همچنان شهر بدون گدای ایران است.
وی با اشاره به اینکه اخیرا تبریز در تیررس گدایان مهاجرت کرده از سایر استانها قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: افزایش گدایان حرفهای علاوه بر اینکه باعث به وجود آمدن صحنه زشت اجتماعی میشود، در عین حال حرکات زیرکانه متکدیان، فکر مردم را از کمک به محرومان واقعی منحرف میکند و موجب میشود افراد از امر خیر و ثواب کمک به نیازمندان واقعی، محروم بمانند.
وی با بیان اینکه بهزیستی با ساماندهی کودکان خیابانی و کار، از ورود آنها به بازار تکدیگری جلوگیری میکند، اضافه کرد: طبق آمار سال ۹۲ بهزیستی، ۲۵ کودک کار از سطح شهر تبریز جمع شده که این آمار در مقایسه با آمار سایر شهرهای بزرگ بسیار پایین است.
ارشدزاده یادآور شد: با انجام مددکاری روی این کودکان، در صورتی که آنها نیاز مالی خانوادگی داشته باشند هماهنگیهای لازم جهت رفع این مشکل انجام میشود.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم شهر تبریز همچنان بدون گدا باقی بماند و این مهم محقق نمیشود مگر در سایه تلاش مدیران شهری و افزایش آگاهیهای شهروندان تبریزی.