در بالابر نفربر در صورتی که بالابر مجهز به جک های تثبیت کننده جانبی است، حتما باید جک ها روی زمین مستقر شده و دستگاه با توجه به پیشنهاد سازنده روی زمین تراز شود. در سطوح شیب دار که نمیتوان بالابر هیدرولیکی را بر روی زمین به درستی تراز کرد به هیچ عنوان نباید از بالابر استفاده کرد. بالابرهایی که جک جانبی ندارند و به صورت خودکششی ارائه می شوند باید دارای تراز الکترونیک جهت توقف بالابری و حرکت در شیب های زیاد غیر مجاز باشند.
هر دستگاه با توجه به نوع ساخت و کاربرد در فضای باز ، توان تحمل باد را ندارد. به طور مثالبالابر آلومینیومی کمترین میزان تحمل باد ، و بوم لیفت ها بیشترین میزان تحمل باد را دارند و در این خصوص باید به کاتالوگ دستگاه و پیشنهاد فنی سازنده مراجعه نمایید.
در هنگام حرکت بالابر خودکششی نیز باید به موانع پیش رو بویژه درپوش های نا مستحکم در سطح مسیر توجه ویژه داشت.
همچنین دقت به ظرقیت بالابر نفری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هرچند دستگاه های استاندارد در صورت بارگیری بیش از ظرفیت نباید نفر را بالا ببرند.
در خیلی از حادثه ها کاربران بر روی بالابر از چهارپایه یا نردبان استفاده می کنند که بسیار حادثه آفرین است. همچنین بازرسی های منظم قبل از استفاده روزانه می تواند کاربران را متوجه ایرادات بالابر کرده و میزان خطر را کاهش دهد.