وی افزود: ۶ مرکز دیگر نیز در شهر تهران برای نگهداری معتادان متجاهر اعم از زنان و مردان در نظر گرفته میشود که در حال حاضر تنها ۲ مرکز ویژه معتادان برای شرایط بعد از خروج وجود دارد که نیاز به افزایش این مراکز وجود دارد.
استاندار تهران با بیان اینکه توانمندسازی و جامعهپذیری معتادان متجاهر اصل اساسی است عنوان کرد: با مدیران کمکار در زمینه مبارزه با موادمخدر که به تکالیف و وظایف قانونی خود عمل نمیکنند برخورد میکنیم.
محسنی بندپی تأکید کرد: باید ببینیم برگزاری جلسات موادمخدر چقدر اثربخشی دارند و البته پیوستگی، استمرار و نحوه تشکیل جلسات به گونهای است که نشان از کیفی بودن جلسات دارد.
وی با اشاره به اینکه عنصر اصلی کاهش آسیبهای اجتماعی شهرداری تهران است گفت: عمده فعالیت در این بخش به امکانات و تجهیزات مرتبط است همچنین ۳ مؤلفه صیانت از کودکان، مشارکت سَمنها و ورود جدی تمامی دستگاهها هم در مبارزه با موادمخدر و هم ساماندهی کودکان کار و خیابان اثربخش است.
استاندار تهران با بیان اینکه با سازمان بهزیستی کشور مکاتبه میکنیم که دلایل عدم صدور مجوز برای مرکز فشافویه را بیان کنند افزود: در ساماندهی کودکان عمدتاً با باندهای قاچاق کودک به تهران روبهرو هستیم که کودک را بدون اطلاع والدین از شهرهای کشورهای همجوار به تهران قاچاق میکنند و از ۲۳۴ کودک کار جمع آوری شده ۱۸۹ کودک اتباع هستند.
محسنی بندپی در پایان خاطرنشان کرد: قرار شد اداره اتباع و حوزه قضایی در مورد کودکان کار و معتادان متجاهر تکلیف را مشخص کند تا آنها را به کشورشان برگردانیم.