یک خبرگزاری غربی با پرداختن به تحولات افغانستان از داستان زندگی دختری گزارش داد که زمانی محکوم به مرگ بود، اما اکنون نماینده مجلس بوده و در آرزوی ریاست جمهوری بر این کشور است.
رویترز در گزارش خود می نویسد : “فوزیه کافی” فرزند نوزدهم یک خانواده ۲۵ نفره که در ابتدای تولد محکوم به مرگ بود، اما اکنون در مجلس افغانستان حضور دارد از برنامه خود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۴ افغانستان خبر داد.
فوزیه که هم اکنون ۳۶ ساله است اولین فردی است که از برنامه خود برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۴ افغانستان سخن می گوید .
وی در مصاحبه با رویترز با اعلام این خبر گفت : می دانم که با آغاز فعالیت انتخاباتی، با تهدیدها، فشارها و بی قانونی های زیادی علیه خود و خانواده ام روبرو خواهم شد. می دانم که مبارزات انتخاباتی من، فعالیتی پرسرو صدا خواهد بود و من با مشکلات زیادی روبرو می شوم.
رویترز در ادامه می نویسد : افغانستان به عنوان کشوری که مدتی تحت سلطه طالبان بوده و پس از آن نیز زنان و دختران این کشور تحت سیاست ها و تفکرات نادرست علیه زنان زندگی می کردند روزهای متفاوتی را پس از اعلام نامزدی کافی در انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت.
فوزیه کافی در این باره می گوید : ترساندن یک زن در افغانستان بسیار راحت است. متهم کردن زنان به موارد مختلف بسیار آسان است و بدین ترتیب زندگی سیاسی این زن به پایان می رسد.
کافی در سال ۲۰۰۵ برای نخستین بار به مجلس افغانستان راه یافت و در انتخابات سال ۲۰۱۰ نیز توانست با کسب آرای لازم بار دیگر در جمع قانونگذاران افغانی حاضر شود.
از مهمترین دیدگاه های سیاسی کافی می توان به این نکته اشاره کرد که وی معتقد به ادامه دریافت کمکهای خارجی است زیرا هم اکنون ۸۰ درصد از بودجه این کشور با کسب کمکهای خارجی تعیین می شود. وی معتقد است دریافت این کمکها باید تا زمانی ادامه داشته باشد که افغانستان تبدیل به کشوری مستقل شود/وفا