مدیر مسئول خبرگزاری ایلنا با اشاره به عملکرد دستگاه قضا در ۱۰۰ روزه اول دوره «تحول و تعالی» به ریاست حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای، گفتوگوهای چهره به چهره رئیس قوه قضاییه با زندانیان را از جمله مواردی دانست که مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است.
مسعود حیدری در گفتوگو با میزان، با اشاره به عملکرد دستگاه قضا در ۱۰۰ روزه اول دوره «تحول و تعالی» به ریاست حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای، گفت: افراد به ویژه اصحاب رسانه با سلایق مختلف سیاسی طی این ۱۰۰ روز دیداری با رئیس قوه قضائیه داشتند و در این دیدارها برخی دغدغهها و درخواستها مطرح و از ایشان مطالبه شد.
مدیرمسئول خبرگزاری کار ایران (ایلنا) بیان کرد: تقاضای اصحاب رسانه به عنوان نمایندگان افکار عمومی از ایشان این بود که اجازه دهند فضای نقد و نقادی ادامه پیدا کند و نقد و قوت تواَمان دیده شود. اینها کنار هم بازوی توانمند مشورتی برای قوه قضائیه است. با توجه به فضای این روزها خوشبختانه فضای بیان نقد و قوتها در کنار هم حفظ شده و نگرانی ما در بحث بسته شدن فضای تعامل با قوه قضائیه برطرف شده است.
وی گفت: بازدیدهای سرزده رئیس دستگاه قضا و گفتگوهای چهره به چهره با زندانیان مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است.
حیدری تأکید رئیس دستگاه قضا بر بحث زندانزدایی را یکی از اقدامات مهم اصلاحی آقای محسنی اژهای در قوه قضائیه برشمرد و اضافه کرد: این اقدام بسیار امیدوار کننده است که هم قضات به راحتی حکم زندان صادر نکنند و هم اینکه تأمل بیشتری در صدور احکام خود داشته باشند.
وی با بیان اینکه انتظار افکار عمومی از قوه قضائیه شفافسازی بیشتر در مورد رسیدگی و وضع زندانها و زندانیان است، تصریح کرد: اطلاعرسانیها و شفافسازیهای خوبی باید در این رابطه انجام شود، برای افکار عمومی این شفافسازیها یک مطالبه و دغدغه است، تا این ذهنیت برطرف شود که اشرافیتی بر زندانها وجود ندارد.
مدیر مسئول خبرگزاری کار ایران (ایلنا) با تأکید بر اینکه اقدامات آقای محسنی اژهای در حوزه تولید با احیای کارخانجات تعطیل و اشتغالزایی از این طریق، قطعاً میتواند به رونق تولید کمک کند، اضافه کرد: نظام بانکی و بانکها یکی از عوامل مهم در تعطیلی مراکز و کارخانجات تولیدی است، تحریمها در بحث تأمین مواد اولیه، صدور مجوزها و … در ایجاد مانع بر سر راه تولید در کشور نقش دارند.
حیدری با اشاره به اینکه فشار و زیادهخواهی بانکها منجر به تعطیلی و یا توقیف این مراکز تولیدی شده است، تصریح کرد: نباید تسلیم خواسته افرادی شویم که میخواهند حوزه تولید را با مشکل مواجه کنند و قوه قضائیه در این رابطه با نگاه ویژه به این دست پروندهها و نرمش به نفع تولید کننده، گامهای خوبی در حمایت از تولید بردارد.
مدیرمسئول خبرگزاری کار ایران (ایلنا) در پایان اظهار کرد: نظارتهای بعدی هم باید بر کارخانجاتی که توسط دستگاه قضا احیا شده است وجود داشته باشد تا این واحدها بتوانند به تولید خود در این شرایط ادامه دهند.
در حدود ۱۰۰ روزی که از انتصاب حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای به سمت ریاست قوه قضاییه و آغاز دوره تحول و تعالی در دستگاه قضایی میگذرد، اقدامات مجدانه و پیگیرانهای از سوی وی در رأس عدلیه صورت گرفته است؛ از بازدیدهای سرزده از مراکز قضایی و ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که در متن حکم انتصاب صادره از سوی مقام معظم رهبری نیز بدان تاکید شده بود تا دستورات قاطع و اقدامان بدیع برای اصلاح برخی رویههای قضایی.