بازنشستگی محمدرضا اسکندری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و کارمند وزارت جهاد کشاورزی به تازگی و برای بار سوم طی سه سال گذشته، به وی ابلاغ شد.
به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، اولین بار در دوم مرداد ۱۴۰۱ تصویر نامهای به تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ منتشر شد که بازنشسته شدن محمدرضا اسکندری با کد پرسنلی ۷۷۷۰ را به وی اعلام کرده و تبریک گفته بود.
بار دوم در همان روز و ساعاتی پس از تکذیب بازنشستگی اسکندری توسط روابط عمومی منطقه آزاد اروند که وی سمت مدیرعاملی این منطقه آزاد را برعهده داشت، تصویر نامهای دیگر به تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ با موضوع بازنشستگی او منتشر شد. البته عمر مدیریتی او در منطقه آزاد اروند فقط یک سال بود و به دلیل ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان از سمتش استعفا داده شد.
تکذیب بلاوجه بازنشستگی، نشان گویای آن است که وی در دفعات گذشته تلاش زیادی برای بازپسگیری حکم بازنشستگی خود انجام داده است، اما هنوز رسانهها از جزئیات نحوه تداوم اشتغال اسکندری مطلع نیستند.
بازگشت به کار گسترده بازنشستگان در سازمان اقتصادی کوثر
اما اتفاق مهم دیگری برای محمدرضا اسکندری در روزهای پایانی مهر ۱۴۰۳ رخ داد. او با حکم سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای بار دوم به مدیرعاملی سازمان اقتصادی کوثر منصوب شد.
اسکندری از سال ۱۳۸۸ تا شهریور ۱۴۰۰ به مدت ۱۲ سال مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر بود. اما برای بار دوم سازمانی را تحویل گرفته است که تقریباً خالی از هر شرکت اقتصادی با درآمد قابل توجه است.
در مرداد ۱۴۰۳ با دستور نهاد ناظر بر این سازمان، سهام حدود ۳۵ شرکت تجاری متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران با هدف خروج از بنگاه داری در قبال سهام برخی از شرکتهای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و تعدادی از املاک آن به بنیاد مستضعفان واگذار شد.
جوانان در صف! سال خوردگان تکیه بر صندلی
اسکندری که اکنون مدیریت ساختمانی در ضلع جنوبی میدان آرژانتین در تهران را بر عهده دارد، در اقدامی عجیب برخی از بازنشستگان همین سازمان را که پاداش سنوات قابل توجهی در زمان بازنشستگی دریافت کرده بودند، دعوت به کار کرده است!
این سازمان با نزدیک به ۲۰۰ نفر نیروی انسانی، با کمترین درآمد از محل دارایی متعلق به جامعه ایثارگری، باید حقوق بازنشستگانی را بپردازد که علاوه بر دریافت پاداش سنوات هنگفت در سالهای گذشته، مستمری بازنشستگی هم دریافت میکنند.
این در حالی است که جوانان نخبه، مستعد و فارغ التحصیل در بهترین رشتههای دانشگاهی با معضل بیکاری روبهرو هستند.