1

تاکید بر تدوین سند راهبردی توسعه صنعت پلاسما

  • کد خبر : 442725
  • ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در جمع مدیران و دست‌اندرکاران شرکت پالایش و پژوهش خون، با اشاره به اهمیت این صنعت زیربنایی و نقش آن در کاهش وابستگی دارویی کشور، گفت: شرکت پالایش خون یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی کشور است که می‌تواند در […]

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در جمع مدیران و دست‌اندرکاران شرکت پالایش و پژوهش خون، با اشاره به اهمیت این صنعت زیربنایی و نقش آن در کاهش وابستگی دارویی کشور، گفت: شرکت پالایش خون یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی کشور است که می‌تواند در حوزه سلامت و درمان نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند. خوشبختانه با همت جهادی مدیران جدید، این مجموعه که پیش از این به دلیل بی تدبیری دچار رکود شده بود، احیا شده و مسیر رشد و بالندگی را پیش گرفته است.

وی در ادامه چند پیشنهاد مهم برای توسعه و تثبیت این صنعت ارائه کرد و ادامه داد: با توجه به بازنگری نقشه جامع علمی کشور که بخش سلامت آن توسط فرهنگستان علوم پزشکی تدوین می‌شود، لازم است متنی در خصوص ضرورت راه‌اندازی پالایشگاه ملی پلاسما تهیه شود تا در این سند ملی گنجانده شود. این اقدام، دستگاه‌های اجرایی را ملزم به حمایت و اجرا خواهد کرد.

پیش‌بینی بودجه در لایحه ۱۴۰۵

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این موضوع باید در برنامه و بودجه سال آینده کشور گنجانده شود. پیگیری‌های لازم از طریق کمیته‌های تلفیق بودجه با همکاری سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار گیرد.

تدوین سند راهبردی حوزه پلاسما

وی بر ضرورت تدوین سندی جامع و راهبردی برای توسعه صنعت پلاسما در افق ۲۰ سال آینده تاکید کرد و گفت: همانطور که صنعت نانو با یک برنامه‌ریزی دقیق طی دو دهه به جایگاه جهانی دست یافت، می‌توان با ایجاد ستاد توسعه پلاسما ذیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این حوزه را نیز به جایگاهی مناسبی رساند.

جذب خیرین سلامت

 خسروپناه همچنین به اهمیت مشارکت خیرین در توسعه این صنعت اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای خیرین سلامت کشور، پیشنهاد می‌شود بنیاد مردمی نظام نیکوکاری راه‌اندازی شود تا این مشارکت‌ها ساختارمند و هدفمند شود. دعوت از خیرین به ویژه در جلسات منظم می‌تواند به جذب سرمایه‌های مردمی کمک کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان ضمن تشکر از مدیران شرکت پالایش خون و تاکید بر لزوم پیگیری مستمر این برنامه‌ها، اعلام کرد: دکتر محمدی خادم علیزاده از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی مامور شده‌اند که این پیشنهادات را عملیاتی کنند. همچنین مقرر شد یک سند تلفیقی با مشارکت دستگاه‌های ذیربط تدوین شود و پس از تایید وزیر بهداشت، ارائه شود.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=442725

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]