0

خودروهای وارداتی بعد از انفجار در بندر شهیدرجایی

  • کد خبر : 443368
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹

وی با بیان اینکه محوطه‌های گمرکی متفاوت هستند و محوطه‌ای که در آن آتش‌سوزی رخ داده محوطه کانتینری بوده، بنابراین خودروها زیاد آسیب ندیده است، تصریح کرد: فقط شیشه بعضی از خودروهایی که در انبار بوده در اثر افتادن اجسام شکسته و در کل خودروهای وارداتی آسیب زیادی ندیده‌اند. به گزارش تابناک به نقل از […]

وی با بیان اینکه محوطه‌های گمرکی متفاوت هستند و محوطه‌ای که در آن آتش‌سوزی رخ داده محوطه کانتینری بوده، بنابراین خودروها زیاد آسیب ندیده است، تصریح کرد: فقط شیشه بعضی از خودروهایی که در انبار بوده در اثر افتادن اجسام شکسته و در کل خودروهای وارداتی آسیب زیادی ندیده‌اند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ به گفته دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در مجموع  بالغ بر ۸۰ درصد خودروهای وارداتی از گمرک شهید رجایی وارد می‌شود.

آسیبی به خودروهای جانبازان وارد نشده است

همچنین پس از انفجار با توجه به فیلم‌های منتشر شده برخی مدعی آتش سوزی در انبار خودرهای وارداتی جانبازان شده بودند در همین زمینه واردکننده خودرو جانبازان و عضو هیئت رئیسه اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو در گفت‌وگو با ایسنا، به ارائه توضیحاتی پرداخت.

جهانگیر امیراصلانی اظهار کرد: خودروهای مربوط به انجمن جانبازان نخاعی در گمرک باهنر بوده و خودرویی آسیب ندیده است.

وی افزود: البته نزدیک به یک ماه است که سامانه جامع تجارت دچار مشکل است. درخواست ما این است که متولیان کمک کنند خودروها در گمرک نماند.

عضو هیئت رئیسه اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو با بیان اینکه درخواست ما این است فرآیند تسریع شود و زودتر بتوانیم خودروهای جانبازان را ترخیص کنیم، تصریح کرد: با توجه به قطع بودن سامانه جامع تجارت از حدود یک ماه پیش، امکان ثبت سفارش وجود ندارد و این موضوع باعث گرفتاری خیلی از تاجران شده است. اگر سامانه درست کار می‌کرد شاید خیلی از کالاهای آسیب دیده تاکنون از گمرک ترخیص شده بود.

حوالی ظهر شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، انفجار مهیبی در بندر شهید رجایی بندرعباس، یکی از بزرگ‌ترین بنادر تجاری ایران، رخ داد که در اثر آن تا زمان تنظیم این خبر ۲۷ نفر جان باختند و بیش از ۹۰۰ نفر مصدوم شدند. هنوز علت دقیق این حادثه مشخص نیست.

گفتنی است بندر شهید رجایی، با ظرفیت جابه‌جایی سالانه ۹۰ میلیون تن کالا و اتصال به ۸۰ بندر جهانی، نقشی استراتژیک در تجارت خارجی ایران ایفا می‌کند. این بندر که بیش از ۵۳ درصد عملیات تخلیه و بارگیری بنادر کشور را به خود اختصاص داده، به‌ویژه در ترانزیت کالاهای کانتینری و صادرات فرآورده‌های نفتی جایگاه ویژه‌ای دارد.

 

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=443368

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]