0

آمار تبادل گردشگر میان ایران و روسیه رضایت‌بخش نیست

  • کد خبر : 443724
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰:۱۱

سیدرضا صالحی امیری با تاکید بر بازطراحی روابط گردشگری ایران و روسیه در چارچوب منافع راهبردی دو کشور، گفت: با وجود رایزنی‌های مستمر میان نهادهای مسئول گردشگری در دو کشور آمار موجود از حجم تبادلات گردشگری رضایت‌بخش نیست و نیازمند یک بازتعریف ساختاری در سیاست‌گذاری‌های دوجانبه هستیم به گزارش ایسنا، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌ فرهنگی، […]

سیدرضا صالحی امیری با تاکید بر بازطراحی روابط گردشگری ایران و روسیه در چارچوب منافع راهبردی دو کشور، گفت: با وجود رایزنی‌های مستمر میان نهادهای مسئول گردشگری در دو کشور آمار موجود از حجم تبادلات گردشگری رضایت‌بخش نیست و نیازمند یک بازتعریف ساختاری در سیاست‌گذاری‌های دوجانبه هستیم

به گزارش ایسنا، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی در حاشیه اجلاس وزرای گردشگری کشورهای در حال توسعه (D۸)، در گفت‌وگو با اسپوتنیک روسیه، از ضرورت ارتقاء سطح تعاملات گردشگری ایران و روسیه در تراز یک مشارکت استراتژیک سخن گفت.

او با تأکید بر اینکه «روسیه یکی از شرکای کلیدی و راهبردی جمهوری اسلامی ایران در سطوح سیاسی، فنی و به‌ویژه گردشگری است»، افزود: با وجود رایزنی‌های مستمر میان نهادهای مسئول گردشگری در دو کشور، آمار موجود از حجم تبادلات گردشگری رضایت‌بخش نیست و نیازمند یک بازتعریف ساختاری در سیاست‌گذاری‌های دوجانبه هستیم. عدد فعلی ـ حدود ۶۰ هزار گردشگر روسی در سال ـ با واقعیت ظرفیت‌های ما فاصله معناداری دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با برشمردن مزیت‌های رقابتی ایران در حوزه گردشگری اظهار کرد: ایران با بهره‌مندی از تنوع کم‌نظیر اقلیمی، ظرفیت‌های چهار فصل گردشگری و تنوع محصولات گردشگری شامل گردشگری طبیعت‌محور، کویر، خوراک، سلامت، تاریخی و فرهنگی، آمادگی دارد میزبان گردشگران روس در قالب بسته‌های حرفه‌ای و هدفمند باشد.

صالحی امیری، توسعه زیرساخت‌های گردشگری را شرط لازم برای تحقق این چشم‌انداز دانست و اظهار کرد: ما در مسیر تقویت زیرساخت‌ها، ارتقاء استانداردهای خدمات و ایجاد مشوق‌های متقابل حرکت می‌کنیم تا افق‌های جدیدی در روابط گردشگری ایران و روسیه گشوده شود. این همکاری می‌تواند به الگویی برای دیپلماسی گردشگری منطقه‌ای تبدیل شود.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به علاقه روزافزون ایرانیان به سفر به روسیه، گفت: جذابیت‌های تاریخی، هنری و تمدنی روسیه همواره مورد توجه گردشگران ایرانی بوده است. در دوره‌ای، حضور گردشگران روس در ایران نیز قابل توجه بود، اما متأثر از تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، این روند دچار افت شد. اکنون با شکل‌گیری شرایط جدید و اراده سیاسی دو کشور، زمینه برای بازگشت به مسیر رشد مهیاست.

صالحی‌ امیری در پایان تأکید کرد: ما به دیپلماسی گردشگری به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های مؤثر در تعمیق مناسبات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی میان ملت‌ها می‌نگریم و همکاری با روسیه را در این مسیر، فرصتی راهبردی برای هر دو کشور می‌دانیم.

ویزای ایران و روسیه از نیمه سال ۱۴۰۲ برای سفرهای گروهی گردشگران لغو شده است. چندی پیش وزیر امور خارجه روسیه از اراده این کشور برای لغو کامل روادید بین دو کشور در راستای انجام توافق‌نامه گردشگری بین دو کشور خبر داده بود.

انتهای پیام

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=443724

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]