0

مرگ قهرمان المپیک در سانحه کوهنوردی در پاکستان

  • کد خبر : 452780
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱:۳۰

افق نیوز؛ به گزارش خبرگزاری تسنیم، لورا دال‌مایر، دارنده دو مدال طلای المپیک در رشته بیاتلون از کشور آلمان، در سن ۳۱ سالگی و بر اثر سانحه‌ای هولناک در کوه‌های قره‌قروم پاکستان درگذشت. مدیر برنامه‌های این ورزشکار با انتشار بیانیه‌ای، خبر تأیید مرگ دال‌مایر را اعلام کرد؛ حادثه‌ای که در جریان یک صعود فنی به قله […]

افق نیوز؛

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لورا دال‌مایر، دارنده دو مدال طلای المپیک در رشته بیاتلون از کشور آلمان، در سن ۳۱ سالگی و بر اثر سانحه‌ای هولناک در کوه‌های قره‌قروم پاکستان درگذشت.

مدیر برنامه‌های این ورزشکار با انتشار بیانیه‌ای، خبر تأیید مرگ دال‌مایر را اعلام کرد؛ حادثه‌ای که در جریان یک صعود فنی به قله معروف لایلا پیک و در ارتفاع حدود ۵۷۰۰ متری رخ داد.

به گفته منابع محلی، دال‌مایر روز دوشنبه گذشته، هنگام صعود با یکی از شرکای کوهنوردی‌اش، بر اثر ریزش سنگ از ارتفاع، به شدت آسیب دید. تیم‌های امداد و نجات نظامی پاکستان بلافاصله به محل اعزام شدند اما به دلیل شرایط بسیار دشوار جوی، از جمله سقوط مداوم سنگ، مه و بارندگی سنگین، موفق به دسترسی به محل سقوط نشدند.

بیانیه رسمی تیم دال‌مایر اعلام کرده است که جسد وی به دلیل «شرایط ناپایدار، ریزش مداوم سنگ و تغییرات ناگهانی آب و هوا» همچنان در ارتفاعات باقی مانده و عملیات بازیابی فعلاً امکان‌پذیر نیست.

پس از انتشار خبر درگذشت دال‌مایر، موجی از پیام‌های تسلیت از سوی جامعه ورزشی و هواداران در سراسر جهان به راه افتاد.

باشگاه فوتبال شالکه ۰۴ در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «با لورا دال‌مایر، نه تنها یک قهرمان ورزشی، بلکه انسانی با قلبی بزرگ را از دست دادیم. همدردی عمیق خود را با خانواده، دوستان و جامعه بیاتلون ابراز می‌کنیم. آرام بخواب، لورا.»

کمیته ملی المپیک آلمان نیز اعلام کرد: «با قلبی سنگین با لورا دال‌مایر خداحافظی می‌کنیم. مرگ ناگهانی او ما را در بهت فرو برده است. او فقط یک قهرمان المپیکی نبود، بلکه انسانی با بینش، باور و عشق به طبیعت بود.»

دال‌مایر در بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۸ پیونگ‌چانگ کره جنوبی، موفق به کسب دو مدال طلا در رشته‌های اسپرینت و تعقیبی و همچنین یک مدال برنز در رشته انفرادی شد.

او در سال ۲۰۱۹ از ورزش حرفه‌ای خداحافظی کرد و در آن زمان اعلام کرد که دیگر اشتیاق لازم برای رقابت در سطح بالا را در خود نمی‌بیند. دال‌مایر پس از بازنشستگی، وارد عرصه رسانه شد و به عنوان مفسر مسابقات بیاتلون با شبکه ZDF آلمان همکاری می‌کرد.

دال‌مایر که کوهنوردی را به‌طور حرفه‌ای دنبال می‌کرد، پیش از حادثه اخیر نیز موفق به صعود به قله مشهور برج ترانگو در پاکستان شده بود.

انتهای پیام/ 

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=452780

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]