افق نیوز؛
حسین سنگرگیر در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، وضعیت تیم فولاد خوزستان را در آستانه شروع مسابقات لیگ برتر مطلوب خواند و گفت: وضعیت تیم ما خوب است و آماده شروع بازیها میشویم. یک اردوی آمادهسازی در ترکیه داشتم که یک بازی دوستانه هم انجام دادیم و بعد از بازگشت به ایران نیز یک بازی دوستانه با خیبر داشتیم. در مجموع شرایط تیم خوب است و امیدوارم شروع خوبی در لیگ برتر داشته باشیم.
وی که فصل گذشته عملکرد خوبی در صنعت نفت داشت، درباره دلایل جداییاش از این تیم و پیوستن به فولاد تصریح کرد: سال قبل همه چیز تا هفته آخر خوب پیش رفت، ولی متأسفانه به لیگ برتر صعود نکردیم. من تا جایی که امکان داشت برای موفقیت تیم تلاش کردم و از هواداران صنعت نفت هم حلالیت میطلبم. امیدوارم آنها در فصل آینده به لیگ برتر صعود کنند. در عین حال خوشحالم به تیم ریشهداری مثل فولاد آمدم و امیدوارم در این تیم بهترین عملکرد را داشته باشم.
مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان در مورد کار کردن با یحیی گلمحمدی خاطر نشان کرد: وقتی آقایحیی در ذوبآهن بود، من ۱۸ سال سن داشتم و با این مربی کار کردم. حالا بعد از چند سال این افتحار نصیبم شده است که دوباره با این مربی کار کنم. گلمحمدی یک مربی کامل است و خوشحالم که با ایشان کار میکنم. امیدوارم جواب اعتماد باشگاه فولاد و کادر فنی این تیم را بدهم.
انتهای پیام/