اگر یک رسوایی سیاسی به شکست اوباما منجر شود وی احتمالا با برخورد ناخوشایند قضات دیوان عالی آمریکا مواجه خواهد شد. یکی از اهداف احتمالی نیز میشله اوباما، همسر رئیس جمهور آمریکا خواهد بود که به صرف پولهای پرداختی مالیاتدهندگان امریکایی برای خود، دختران و دوستانش معروف است.
در حالی که اوباما، مبارزه با تروریسم را به عنوان یکی از مهمترین اهداف خود در دوره دوم ریاست جمهوری عنوان کرده است براساس یک گزارش جدید، واشنگتن به رغم دشمنی آشکار با القاعده هر جا که منافعش اقتضا کند از این گروه رادیکال برای دامن زدن به ناآرامیها استفاده میکند.طبق این گزارش، عملیاتهای تروریستی و اسناد رسمی نشان میدهد سازمان افراطی القاعده با گروههای شورشی که با حمایت آمریکا و متحدانش بر ضد دولت سوریه میجنگند همکاری میکنند.
به گزارش پرس تی وی،روسای جمهور آمریکا در یک قرن گذشته در دور دوم زمامداری خود با مشکلات و مسائل ناامید کننده زیادی مواجه شدهاند و به میزان بیشتری در معرض رسوایی قرار گرفتهاند.
در همین حال، سیاست خارجی اوباما نیز به میزان زیادی بر پایه حمایت از آن دسته از گروههای شبهنظامی استوار است که القاعده را به تصویر میکشند. کاملا واضح است که دور دوم ریاست جمهوری اوباما بسیار حساس است چرا که وی در استفاده از گروههای تروریستی از تمامی روسای جمهور پیشین این کشور بهتر عمل کرده است.
دولت اوباما با ارائه حمایتهای تدارکاتی و ترابری، ارسال سلاح و مساعدت مالی و حتی کمک دیپلماتیک پنتاگون و وزارت خارجه این کشور به شبهنظامیان القاعده از آنان استقبال کرده است.
این تناقض آشکار در سیاست خارجی آمریکا که اوایل سال ۲۰۱۱ شکل گرفت در حال حاضر به مرحلهای حساس و بحرانی رسیده است.
در ادامه این گزارش آمده است در مورد حمله به کنسولگری آمریکا در شهر بنغازی که ۱۱ سپتامبر ۲۰۱۲ و در زمان کنترل لیبی از سوی القاعده روی داد و به کشته شدن کریستوفر استیونز، سفیر آمریکا در لیبی انجامید نیز طرفداران میت رامنی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنتاگون و سازمان سیا به طور عمدهای نقش داشتند.
طبق این گزارش، مسئولیت اصلی کنسولگری آمریکا در بنغازی حفظ روابط با سازمان القاعده بود تا تردد آنها از ترکیه به سوریه را هماهنگ کنند و هر گونه تحقیق و بررسی جدی این حادثه به منزله ریسک و خطری به شمار میرفت که ممکن بود به افشای روابط سفیر آمریکا و این گروه تروریستی منجر شود.
اقدامات اخیر هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا نیز نشان میدهد اطلاعات وی درباره سیاست دولت اوباما در زمینه همکاری با القاعده به حدی است که کلینتون را از احتمال قرار گرفتن در معرض رسوایی مشابه واترگیت نگران میکند.
بر اساس این گزارش، کلینتون اخیرا با تمارض از شرکت در جلسه ادای شهادت درباره حمله به کنسولگری آمریکا که قرار بود در سنا برگزار شود سر باز زد، این در حالی است که سوزان رایس در پی تلاش برای پنهان کردن حضور تروریستهای القاعده در بنغازی فرصت تصاحب پست وزرات خارجه را از دست داد.
زندگی فردی اوباما نیز میتوانست مشکلات زیادی را برای وی در دور دوم مبارزات انتخاباتی فراهم کند. با این وجود این مساله اتفاق نیفتاد.
در حال حاضر نیز اگر اوباما با حملات جدی مواجه باشد این حقیقت که وی از همراهی زیادی در کنگره برخوردار نیست ممکن است تا حدی برایش دردسرساز شود. در نتیجه، اوباما استرس زیادی را تحمل میکند و به طور افراطی به سیگار کشیدن ادامه میدهد.
اگر یک رسوایی سیاسی به شکست اوباما منجر شود وی احتمالا با برخورد ناخوشایند قضات دیوان عالی آمریکا مواجه خواهد شد. یکی از اهداف احتمالی نیز میشله اوباما، همسر رئیس جمهور آمریکا خواهد بود که به صرف پولهای پرداختی مالیاتدهندگان امریکایی برای خود، دختران و دوستانش معروف است.
نقش اولیور نورث در رسوایی موسوم به «ایران-کنترا» ممکن است در آینده نزدیک سایر مقامهای آمریکا از جمله جان او برنن، مشاور ضد تروریسم اوباما و توماس ای دونیلون، مشاور امنیت ملی دولت آمریکا را نیز به دردسر بیندازد.
رابرت اس فورد، از مقامهای ارشد وزارت خارجه آمریکا که از استراتژی جان نگروپونته در زمینه جنگهای نامتقارن پیروی میکند نیز ممکن است در تله رسوایی بیفتد.
هیلاری کلینتون از سوی یک گروه ارتجاعی و رادیکال هدف قرار گرفت که افرادی نظیر تئودور اوسلون، قاضی فدرال، کلارنس توماس، دستیار قضایی دیوان عالی امریکا، لارنس سیلبرمن، قاضی ارشد فدرال در دادگاه فرجامخواهی امریکا و رابرت بورک، دادستان سابق را در برمیگیرد.
در پایان این گزارش آمده است باید به اوباما یادآوری شود که حمله وی به طرحها و حقوق امنیت عمومی ممکن است حمایتی که در خصوص رسواییهای احتمالی آتی ممکن است از کنگره دریافت کند را به نحو مخربی تضعیف کند.