7

بازگشایی مجدد سامانه مرکز آمار برای ثبت‌نام خانوارهای جدید

  • کد خبر : 6256
  • ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۹

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از بازگشایی مجدد سامانه مرکز آمار برای ثبت‌نام خانوارهای جدید متقاضی دریافت یارانه در آذرماه سال جاری خبر داد.مرادی با بیان اینکه در خصوص آمار تولد هم‌اکنون اطلاعات ثبت‌احوال به روز است، افزود: در آینده اطلاعات مربوط به فوت، ازدواج و طلاق هم روزآمد خواهد شد.افق – ایسنا: بهروز مرادی با […]

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از بازگشایی مجدد سامانه مرکز آمار برای ثبت‌نام خانوارهای جدید متقاضی دریافت یارانه در آذرماه سال جاری خبر داد.مرادی با بیان اینکه در خصوص آمار تولد هم‌اکنون اطلاعات ثبت‌احوال به روز است، افزود: در آینده اطلاعات مربوط به فوت، ازدواج و طلاق هم روزآمد خواهد شد.افق – ایسنا: بهروز مرادی با بیان اینکه سایت رفاهی به آدرس www.refahi.ir  هم‌اکنون برای انجام اموری نظیر تغییر شماره حساب یا تغییر بانک عنوان کرد: علاوه بر این میزان یارانه‌ای که تاکنون به حساب سرپرست خانوار واریز شده نیز در این سامانه قابل رویت است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تغییرات مربوط به وقایع حیاتی چهارگانه شامل تولد، فوت، ازدواج و طلاق ۱۵ هرماه از سوی سازمان ثبت‌احوال در اختیار سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها قرار می‌گیرد، افزود: این تغییرات تا ۲۰ هر ماه در وضعیت خانوارها اعمال می‌شود و یارانه‌ نوبت بعدآنها متناسب شرایط جدید پرداخت می‌شود.

مرادی با بیان اینکه در خصوص آمار تولد هم‌اکنون اطلاعات ثبت‌احوال به روز است، افزود: در آینده اطلاعات مربوط به فوت، ازدواج و طلاق هم روزآمد خواهد شد.

وی درباره تمهیدات اندیشیده شده برای ماه مبارک رمضان توضیح داد: سبد ویژه‌ای برای کارکنان دولت حاوی سه قلم کالا پیش‌بینی شده است و علاوه بر این بن‌های غیرنقدی نیز در اختیار برخی اقشار قرار خواهد گرفت.

به گفته مرادی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا نیز قبل و حین ماه مبارک رمضان برپا خواهد شد.

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در ادامه با بیان اینکه قانون هدفمندسازی یارانه‌ها به صورت تدریجی اجرا شد، عنوان کرد: با گذشت حدود دوسال از زمان اجرای قانون ۳۵ درصد پیشرفت داشته‌ایم.

به گفته وی تورم ۱۲ ماهه منتهی به آذرماه سال گذشته، ۱۰٫۱ درصد بود که این رقم در ماه‌های دی تا خردادماه با روند افزایش تدریجی به ۱۵٫۴ درصد رسید.

مرادی با بیان اینکه برخی تورم چندصد درصدی را با اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها پیش‌بینی می‌کردند ، افزود: تورم تنها پنج درصد افزایش داشت که بخشی از این افزایش هم ناشی از تورم وارداتی به دلیل افزایش قیمت‌های جهانی بود.

وی درباره پرداخت یارانه بخش تولید و کشاورزی تاکید کرد: اجرای قانون در سال گذشته با اعتباری معادل ۱۴ هزارو ۴۰۰میلیارد تومان آغاز شد که ۳۰ درصد از این رقم متعلق به بخش صنعت و کشاورزی بود.

مرادی تاکید کرد: صراحتا اعلام می‌کنم که تمامی یارانه سهم تولید به آنها پرداخت شده است و اسناد مربوط به این موضوع موجود است.

وی با بیان اینکه برخی مدعی هستند که دولت از جیب صنعت یارانه مردم را پرداخت کرده است، گفت: حتی یک ریال از سهم تولید وارد سهم مردم نشده و در سال گذشته کل چهارهزار و۴۰۰میلیارد تومان سهم تولید به آنها پرداخت شده و یارانه نقدی مردم مطابق قانون از اعتبار پیش‌بینی شده پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲هزار بنگاه اقتصادی شامل بسته حمایتی صنعت می‌شوند، عنوان کرد: این بنگاه‌ها در سامانه وزارت صنایع ثبت‌نام و اعلام می‌کنند که در چه زمینه‌ای قصد اصلاحات ساختاری و فرآیندی دارند.

مرادی ادامه داد: میزان تاثیر افزایش قیمت‌ حامل‌های انرژی در هر یک از صنایع مشخص است، بنابراین بر اساس این موارد منابعی از محل هدفمندسازی یارانه‌ها در اختیار بانک‌ها قرار می‌گیرد و دستگاه‌های اجرایی نیز بنگاه را برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می‌کند.

بهگزارشایسنا، مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اظهار کرد: در قالب این چارچوب حدود ۱۴۰۰ میلیارد تومان به صنایع و معادن، ۲۰۰ میلیارد تومان به کشاورزی، ۲۰۰ میلیارد تومان به حمل و نقل و ۱۶۰ میلیارد تومان به شهرداری‌ها پرداخت شد.

وی خاطرنشان کرد: ۲۴۰۰ میلیارد تومان از این رقم نیز در قالب قیمت‌هایی که برای حامل‌های انرژی برای مصرف بنگاه‌ها تعیین کردیم به آنها پرداخت شد و علاوه بر آن در ابتدای اجرای این قانون ۵۰۰ میلیون لیتر سوخت به قیمت ۱۶٫۵ تومان در اختیار بنگاه‌های تولیدی قرار دادیم.

مرادی با بیان اینکه اعتبار اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها در سال جاری ۵۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: دولت معمولا سهم خود را در اختیار مردم می‌گذارد و رقمی معادل۴۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری برای پرداخت یارانه نقدی صرف می‌شود.

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با تاکید بر اینکه تنها اعتبارات حاصل از هدفمندسازی در حوزه تغییر تکنولوژی و اصلاح ساختار بنگاه‌ها مصرف نمی‌شود، یادآور شد: علاوه بر این اعتبارات صندوق توسعه ملی نیز به اصلاح ساختار بنگاه‌ها کمک می‌کند.

مرادی در ادامه با تاکید بر اینکه هیچ‌یک از مسوولان مرتبط با اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها مدعی ثبات قیمت‌ها نبوده‌اند، عنوان کرد: در ابتدای اجرای قانون برای جلوگیری از فشار در رانندگان تاکسی نرخ کرایه‌ها ۱۵ درصد افزایش یافت.

براساس گزارش ایسنا، وی افزود: علاوه بر این با حذف یارانه نان اجازه افزایش قیمت به نانوایی‌ها در چارچوب‌های تعیین‌شده را دادیم.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=6256

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]