موسسه مطالعات و سیاستگذاری خاور نزدیک واشنگتن روز گذشته گزارشی منتشر کرد که در آن شبهنظامیان کشته شده خارجی که در کنار شورشیان علیه دولت سوریه میجنگیدند، مورد بررسی گرفته است.
بررسی این موسسه از ۲۸۰ شبهنظامی کشته شده در سوریه نشان می دهد که بیشتر این شبهنظامیان به ترتیب از لیبی (۶۰ نفر) و تونس (۴۷ نفر) هستند.
بعد از این کشورها، بیشترین شبهنظامیان کشته شده به ترتیب از عربستان سعودی (۴۴ نفر) اردن(۳۲ نفر) مصر(۲۷ نفر) لبنان(۲۰ نفر) روسیه(۷ نفر) کویت(۵ نفر) چچن(۵نفر) عراق(۳ نفر) داغستان(۳نفر) امارات(۳ نفر) و استرالیا (۲ نفر) هستند.
این مطالعه همچنین نشان میدهد، از هر کدام از کشورهای دانمارک، فرانسه، ازبکستان، ایرلند، مراکش، الجزایر، کوزو، ترکیه، بلغارستان، انگلیس و آمریکا یک نفر در میان کشته شدگان وجود دارد.
سوریه بیش از دو سال است که با بحران و آشوب مواجه است، بر اثر این خشونتها تاکنون تعداد زیادی از مردم از جمله نیروهای امنیتی و نظامی جان خود را از دست دادهاند.