چندی پیش نیروهای اتریشی حاضر در بلندیهای جولان در قالب نیروهای چند ملیتی حاضر در این منطقه به دلیل تشدید رویارویی ارتش سوریه با گروههای تروریستی و عناصر مسلح فعال در بلندیهای جولان مورد حمایت گسترده رژیم صهیونیستی، از این منطقه خارج شد.
منابع ویژه در این خصوص به نقل از یک افسر ارشد نیروهای اتریشی حاضر در بلندیهای جولان به هفتهنامه فلسطینی «المنار» گفتند که اوضاع در بلندیهای جولان بیش از پیش به سمت تنش و التهاب در حرکت است.
این افسر ارشد نیروهای اتریشی حاضر در بلندیهای جولان در ادامه تاکید کرد که به غیر از اتریش دیگر کشورهایی که دارای نیروهایی در قالب نیروهای چندملیتی در بلندیهای جولان هستند، درحال خروج از این منطقه میباشند.
وی در ادامه افشا کرد که در راه بازگشت به کشورش از سرزمینهای اشغالی (اسرائیل) به صورت ملموس مشاهده کرده که برخی از کشورها تلاش دارند، امکان هرگونه انفجار اوضاع در جبهه بلندیهای جولان بین سوریه و اسرائیل را از بین ببرند و یا احتمال آن را به حداقل برسانند.
این منبع آگاه میافزاید: این کشورها تلاش دارند، با تماسهای مستقیم برخی از کشورهایی که نیروهای آنها همچنان در بلندیهای جولان حضور دارند، را قانع کنند، همچنان به فعالیت خود در بلندیهای جولان ادامه دهند و از کشورهای مخالف میخواهند به فشارهای خود جهت تفکیک این نیروی بین المللی پایان دهند.
این افسر اتریشی ادامه داد: میزان دخالتهای اسرائیل در روستاهای مرزی سوریه بسیار زیاد است و قابل تصور نیست و تمام حوزههای لجستیکی، نظامی و پزشکی را در برمیگیرد.
وی که نخواست نام و هویتش افشا شود، تاکید کرد که در مناطق مرزی سوریه و سرزمینهای اشغالی اتاقهای عملیات مشترکی بین گروههای تروریستی و اسرائیل تشکیل شده که مهمترین فعالیت آنها هماهنگی جهت رسیدن کمکهای اسرائیلی به تروریستهاست و در همان حال اسرائیل از عناصر زخمی گروههای تروریستی در بیمارستانهای میدانی و دیگر بیمارستانهای خود در مناطق نزدیک به مناطق مرزی به خصوص در بیمارستان «زیف» شهر «صفد» استقبال میکند.
این افسر اتریشی در ادامه افزود: این اتاق عملیات مشترک با طرفهای نظامی و امنیتی اسرائیلی در ارتباط است تا وظیفه نقل و انتقال سلاح از اسرائیل به گروههای تروریستی را در سوریه و انتقال مجروحان این گروههای تروریستی به بیمارستانهای اسرائیلی را انجام دهد.
به گفته این افسر اتریشی، اطلاعات در اختیار نیروهای چند ملیتی به این نکته اشاره میکند که طی سه ماه گذشته ۷۲۸ تروریست تاکنون از خاک سوریه به بیمارستانهای میدانی و رسمی اسرائیل منتقل شدهاند.
وی درباره استفاده از مرزهای موجود بین سوریه و سرزمینهای اشغالی (اسرائیل) و منطقهای که سوریه کنترل آن را در دست دارد، از عملیاتهای دور زدن و حمایتهایی پرده برداشت که طی ماههای اخیر حضور خود در بلندیهای جولان شاهد آن بوده و گفت که در این مدت عناصر مسلحی از کشورهای همجوار سوریه به اسرائیل رفته و از مرزهای مشترک سوریه با سرزمینهای اشغالی (اسرائیل) وارد مناطق جولان شدهاند تا به حمایت از گروههای تروریستی مستقر در آن منطقه بپردازند. این درحالی است که در برخی مواقع این مناطق به محاصره ارتش سوریه درآمده است، در این شرایط انتقال تروریستها از مناطق مرزی به روستاهای مرزی به خاطر تحت کنترل بودن راهها و مسیرها توسط ارتش سوریه بسیار سخت و دشوار میشد.
فارس