انتخاب در این باره نوشت: در حالیکه جریان افراطیون در حال تخریب دولت اعتدال به دلیل عزل روسای متخلف دانشگاهها علامه میباشند اطلاعات و مدارک انتخاب نشان میدهد که دادن رانتها و امتیازات ویژه به آقازادهها و نور چشمیها از سوی مدیران منصوب دولت قبل علت این حمایتها بوده است.
در حالیکه صدها هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و فارغالتحصیل از دانشگاهها در انتظار عضویت در هیات علمی به سر میبرند، مدارک و مستندات نشان میدهد طی دولتهای نهم و دهم چندین هزار نفر از افراد بدون عبور از رقابت کنکور به عنوان بورسیه دکترا پذیرفته شده و پس از آن به عنوان عضو هیات علمی پذیرفته میگردند.
در این میان تغییر دولت و حاکم شدن رویکرد شایستهسالاری و بها دادن به کنکور و میزان توانمندیهای علمی در گزینش اساتید موجب شده است تا موج شدیدی از نگرانی در میان رانتخواران علمی پدید آید که راه دور زدن رقابت علمی و وارد شدن به دانشگاه از درپشتی در حال بسته شدن است و این نگرانی به تعابیری همچون «استفاده از بولدزر» برای تغییرات تبدیل میشود.
این در حالیست که دکتر توفیقی در طول دو ماه سرپرستی خود تنها دو رییس دانشگاه را عزل کرده است و از سوی بسیاری از اساتید دانشگاه به جهت کندی در تغییرات مورد انتقاد قرار گرفته است.
در میان دو رییس عزل شده صدرالدین شریعتی رییس معزول دانشگاه علامه طباطبایی بیشترین خبرسازی را برای تخریب دولت انجام داده است و تعداد زیادی زا اساتید محترم دانشگاه علامه را متهم به مفاسد اخلاقی نموده است. این در حالی است که مستندات نشان می دهد که صدرالدین شریعتی تنها ظرف حدود دوماه دو فرزند خود نفیسه و حسام را بعنوان بورسیه وزارت علوم درآورده است و اقدامات لازم برای عضویت آقازاده وی در دانشگاه علم وصنعت نیز انجام شده است.
شریعتی اما پس از عزل ، با «بولدوزری» خواندن تغییرات در دولت، در اظهارنظری جالب توجه گفته که «من روی منبر از ماجرای عزلم مطلع شدم»
از سوی دیگر، با وجود سپری شدن بیش از یکماه از عزل شریعتی از ریاست دانشگاه علامه وی از تحویل خودروی رییس دانشگاه و راننده آن و همچنین دفتر کار وسیع در دانشکده که از اتاق رییس دانشکده نیز وسیعتر است خودداری کرده است.
گفتنی است، تعبیر «آقازاده های فرهنگی» در دیدار سال گذشته ی در دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب، خطاب به آقازادههایی به کار برده شد که مناصب علمی و فرهنگی را با رانت به دست میآورند.