به گزارش ایسنا، در ادامه مسجد جامعی با اشاره به سالروز درگذشت تختی و شخصیت و روحیه جوانمردانه این ورزشکار گفت: مرتضی احمدی، هنرمند کشورمان روزی نزد من آمد و من از وی خواستم که خاطرهای از تختی برایم تعریف کند که به حضور این جهان پهلوان در شرکت راهآهن اشاره کرد و از همان جا بود که من در پی پرونده تختی بودم.
در این پرونده علاوه بر دستخط هایی از مرحوم تختی، اسنادی چون معرفی وی به شرکت راه آهن، معرفی برای سفرهای بین المللی و شرکت در مسابقات مختلف، حضور تختی در شرکت سهامی سیمان، پرونده پزشکی، حقوق پرداختی از بدو ورود به راه آهن تا سال جاری که به خانواده وی پرداخت می شود و بسیاری از اسناد عادی و محرمانه مربوط به تختی وجود دارد.
در این دیدار رئیس شورای اسلامی شهر تهران دستور داد تا تندیسی از این کشتیگیر نامی و جوانمرد ایرانی ساخته و در ساختمان راه آهن نصب شود.
مسجد جامعی همچنین پس از دیدار از قدیمی ترین لوکوموتیو موجود در راه آهن پیشنهاد داد تا موزه راهآهن با هدف حفظ میراث این صنعت و آثار ماندگارآن در یکی از ساختمانهای تاریخی این مجموعه راه اندازی و تجهیزات و اسناد راه آهن از سال ۱۳۰۹ تا کنون در آن نگهداری شود و در معرض دید علاقمندان قرار گیرد تا مسافران هم از این موزه و آثار آن دیدن کنند.
وی همچنین پس از بازدید از قدیمی ترین کارخانه شیشه سازی ایران که از سال ۱۳۱۸ تا کنون فعالیت دارد و برخی از ساختمانها و تجهیزات آن که جنبه تاریخی و موزه ای دارند؛ پیشنهاد کرد که با اهتمام مالک کارخانه و کمک شهرداری و میراث فرهنگی روند ثبت این کارخانه به عنوان یک اثر میراثی هر چه زودتر انجام پذیرد و موزه صنایع شیشه ایران در این کارخانه تأسیس شود.
بدین ترتیب برنامه گشت تهران این هفته رئیس شورای شهر، کشف یک پرونده در راه آهن و پیشنهاد تأسیس دو موزه در منطقه ۱۶ تهران را دربر داشت.