محمد صادق پور عباسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق اظهار داشت: مطالعات انجام شده حاکی از آن است که مصرف سیب زمینی پخته در روز در افراد چاق، فشارخون ماکزیمم (حداکثر) را تا ۵/۳درصد و فشارخون مینیمم (حداقل) را تا ۳/۴درصد کاهش میدهد.
پور عباسی ادامه داد: سیب زمینی دارای موادی است که مانند داروهای مهارکننده فشارخون بالا مثل لوزارتان عمل میکند.
وی افزود: بر عکس تصور جامعه که سیب زمینی را سبب چاقی میدانند این ماده غذایی اگر به صورت پخته و بدون سس مصرف شود فقط حدود ۱۱۰ کیلو کالری انرژی دارد و حاوی مقدار فراوانی از عناصر شیمیایی مفید و ویتامینها است.
فوق تخصص جراحی قلب و عروق خاطر نشان کرد: سیب زمینی سرخ شده یا چیپسها به علت قرار گرفتن در معرض حرارت بالا، مواد و ویتامینهای مفیدش را از دست میدهد و فقط نشاسته آن باقی میماند.
پور عباسی گفت: نشاسته سیب زمینی سرخ شده، چاق کننده است و توصیه میشود که سیب زمینی به صورت بخارپز یا آب پز پخته شود.