4

انقلاب های رنگی، از نارنجی و سبز، تا سفید در روسیه + تصاویر

  • کد خبر : 24006
  • ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۰

سوال این است که چرا در آمریکا نامی از تقلب برده نمی شود؟!

در جریان اعتراضاتی که بعد از انتخابات روسیه  شکل گرفت، دقیقا شبیه آن چه  حامیان و تئوریسین های انقلاب های رنگی در کشورهای دیگر اجرا کرده اند، به معترضان  خیابان های روسیه نیز روبان، بندها و بادبادک های سفید با شعار “از ما کلاه برداری کردند” داده شد و با وجود جمعیت محدود از ۳ هزار تا حداکثر ۲۸ هزار نفری معترضان ، شکل اعتراضات و شعارها نشان می دهد که رد پای آمریکا و انگلیس  در این ناآرامی ها کاملا مشهود است.

بولتن – این شعارها و استفاده از یک رنگ خاص که برگرفته از یک خاطره تاریخی است دقیقا همان روش جرج سوروس و تئوریسین های انقلاب های رنگی است و همان طور که در برخی کشورها از رنگ نارنجی بهره گرفتند و در حوادث بعد از انتخابات ایران وجریان فتنه، از رنگ سبز استفاده شد در روسیه از رنگ سفید استفاده کردند.

برخی صاحب نظران گفته اند که  شاید نام سفید بهره گرفته از نام ارتش سفید نیز باشد. ارتش سفید نام مجموعه ای از نیروهای مخالف انقلاب بلشویکی بود که تلاش می‌کردند با حمایت انگلستان، فرانسه، آمریکا و ژاپن انقلاب روسیه را شکست داده و بار دیگر امپراطوری تزار روسیه را در این کشور احیاء کنند. پوتین نخست وزیر روسیه نیز در واکنش به این تظاهرات و نمادهای سفیدی که معترضان با خود حمل می کردند، با کنایه این نمادها را شبیه به نمادهای مبارزه با ایدز تعبیر کرد.

در برخی کشورها نیز در این گونه اعتراضات به سبک دلخواه حامیان آمریکایی، از رنگ نارنجی یا سبز و … استفاده شده است. در جریان فتنه بعد از انتخابات ایران نیز شعار ” رای من را پس بده”  به کار گرفته شد و در روسیه، “ازما کلاه برداری کردند”. به عبارت دیگر، اولین حرکت این است که گفته می شود که دولت ها با استفاده از امکانات خود، تقلب کرده اند و اسم رمز تقلب در انتخابات همه جا دیده می شود. اگر نتیجه به نفع آمریکا باشد قبول می شود اما اگر نتیجه چیز دیگری باشد فورا از اسم رمز تقلب برای شروع انقلاب نارنجی استفاده می شود.

در سال های اخیر تقریبا در تمام انتخاباتی که نتیجه آن مغایر نظر آمریکا و متحدان آن بوده از این شیوه استفاده شده و به جای پیگیری شکایت از طریق دادگستری و دادگاه و… مانند انتخابات دور اول پیروزی بوش در آمریکا که با طرح شکایت به نفع بوش رای دادند، بلافاصله از کلمه تقلب استفاده می شود و سوال این است که چرا در آمریکا نامی از تقلب برده نمی شود؟!

اعتراضات اخیر روسیه نسبت به نتایج انتخابات نیز شباهت های زیادی به سایر انقلاب های رنگی دارد. در همه این اعتراضات به نتایج انتخابات اعتراض می شود و از اسم رمز تقلب در انتخابات استفاده می شود، در شعارها گفته می شود که رای مرا پس بده یا از ما کلاه برداری شده، از نماد رنگ نارنجی، بند سبز، روبان سفید استفاده می شود، اتاق فکر آنها در لندن است و آمریکا بودجه چند میلیون دلاری به این اعتراضات تزریق کرده است…

عده ای از صاحب نظران  این طرح آمریکایی را مدل جرج سوروس نامگذاری کرده اند و معتقدند که اسناد از کودتای آمریکایی- انگلیسی علیه دولتمردان روسیه با پول‌های سوروس حکایت دارد.

جرج سوروس میلیاردری که وی را پدر انقلاب‌های رنگی می‌دانند در سالهای اخیر به ابزاری برای دولتمردان غربی مبدل شده تا با تزریق مالی و ایجاد شبکه‌های اجتماعی و سیاسی ، اهداف این کشورها را در کشورهای هدف اجرایی سازد. وی را طراح کودتاهای رنگی در آسیای مرکزی و قفقاز و … می دانند تا در سایر کشورها نیز اهداف نظام سلطه را اجرا ‌کند و بر این اساس، منابع خبری از نقش سوروس در تحولات انتخاباتی روسیه پرده برداشته اند.

علاوه بر انتخاب رنگ که شبیه به حوادث بعد از انتخابات ایران وجریان فتنه است، یک شباهت جالب دیگر بین این اعتراضات در روسیه و جریان فتنه در ایران وجود دارد و آن شکل گیری اتاق فکر اعتراضات در لندن است و همان طور که در ارتباط با جریان فتنه، عده ای شامل مهاجرانی و اکبر گنجی و… اتاق فکر در لندن ایجاد کردند و در لندن، نیویورک، واشنگتن، پاریس و… به تشکیل گروه های فکری، همایش، تجمع و… پرداختند اما عمده فعالیت ها در لندن و  به خصوص اعلام  تحولات و نتیجه برنامه ها از طریق شبکه بی بی سی فارسی بود و در کنار آن صدای آمریکا در واشنگتن و برخی همایش ها و تجمعات را در نیویورک و واشنگتن  شاهد بودیم.

یک ناراضی روس در لندن به نام برزوسکی که میلیاردها دلار خورده  و به لندن فرار کرده، یکی از کسانی است که پول خرج می کند و با عناصر داخلی در ارتباط است .این احتمال وجود دارد که لندن در این قضیه به وسیله برزوسکی نقش داشته باشد. البته در تحلیل طیف معترضان دیدگاه های دیگری وجود دارد و کارشناسان سه دسته را مخالف پوتین اعلام کرده اند

 در کنار اسناد افشا شده از سوی دولتمردان روسیه، ‘وین مدسن’ نویسنده و تحلیلگر آمریکایی با اشاره به اطلاعات فاش شده از طریق سازمان های اطلاعاتی اروپای شرقی، اعلام کرد که سازمان سیا، ام آی ۶ و جرج سوروس سرمایه دار آمریکایی از طریق کشور گرجستان به مخالفان دولت روسیه منابع مالی تزریق می کنند. وین مدسن تاکید می‌کند مدل سوروسی انقلاب ها در روسیه با عنوان انقلاب سفید یا انقلاب برفی یاد می شود و مانند همه انقلاب های دیگر این چنینی از رنگ به عنوان نماد جنبش بهره گرفته است.

 

پوتین نیز با بکار بردن برخی تعابیر  به شبکه مداخله گر غربی اعلام کرد که از چگونگی تغذیه مالی مخالفان از سوی غرب و سوروس آگاهی دارد. مجله تایم و دیگر رسانه های غربی نیز این اشاره پوتین به نمادهای معترضان را پیغامی از جانب وی به غرب دانسته اند. بر اساس گزارش‌های منابع اطلاعاتی اروپای شرقی بخش عمده ای از پول هایی که با عنوان پروژه مبارزه با بیماری ایدز به گرجستان سرازیر شده است به سمت مخالفان دولت روسیه تغییر مسیر یافته است. پولی که از گرجستان در اختیار مخالفان روسی قرار گرفته از طریق وزارت آموزش گرجستان برای این مخالفان ارسال شده است.

گرجستان، سازمان سیای آمریکا ، ام ای شش انگلستان و جرج سوروس در حال پیگیری پروژه ای هستند که در آن اقلیت های قومی روسیه مانند چچن ها، اینگوش ها، بالکارها، کاباردین ها و تاتار ها را برای جدایی طلبی از روسیه تحریک می کنند. لازم به ذکر است پوتین رئیس جمهور روسیه ضمن متهم کردن واشنگتن به قرار داشتن در پس تحریم انتخاباتی این کشور از سوی ناظران غربی ، اعلام کرد هدف از این اقدام بی اعتبار کردن انتخابات روسیه است.

هیاهوی زیاد با وجود جمعیت کم

با وجود جمعیت محدود حداکثر ۲۸ هزار نفری معترضان، رسانه های غربی مانور زیادی روی تظاهرات روسیه دادند در حالی که این جمعیت در مقایسه با اعتراضات لندن، نیویورک و جنبش وال استریت بسیار کمتر بوده اما رسانه های غرب و دولت های غربی تمرکز بیشتری روی این موضوع کرده اند و به دنبال تضعیف دولت روسیه و شخص پوتین و حزب او هستند که در انتخابات اخیر، اکثریت را کسب کرده است.

 

ویتالی گریبکین، سخنگوی وزارت کشور روسیه، گزارش داده که ۲۸ هزارنفر برای شرکت در تظاهرات اپوزیسیون روسیه به خیابان ساخاروف مسکو رفتند. سن پترزبورگ، چلیابینسک، استراخان و تومسک نیز شاهد این راهپیمایی ها بوده اما جمعیت زیادی نداشته اند

خبرگزاری فرانسه تعداد تظاهرکنندگان درمسکو را بیش از ۳۰۰۰ نفر اعلام کرد.

پلیس روسیه تعداد تظاهر کنندگان را در برخی شهرها حدود ۴۰۰ نفر و در یک مورد ۴ هزار نفر اعلام کرده است اما خبرگزاری فرانسه و…. حدود ۷ هزار نفر تا ۲۸ هزار نفر در روزهای مختلف اعلام کرده اند

این تعداد محدود جمعیت باتوجه به جمعیت بالای ۱۰ میلیون نفری سن پترزبورگ و مسکو نشان دهنده و سعت و عمق کم اعتراضات مردم روسیه است.

آمریکا به دنبال انقلاب رنگی در روسیه است

“میخاییل رمیزوف” مدیر ‘مؤسسه ملی استراتژیک’ روسیه گفت: حمایت مالی آمریکا از مخالفان روسیه بیانگر افزایش فشار واشنگتن و اتحادیه اروپا بر مسکو است و تحرکات آنها یادآور انقلاب‌های رنگی است. بروز تقلب در انتخابات و نامشورع خواندن آن، کار همیشگی واشنگتن و بروکسل برای مقابله با دولت‌های مخالف آنها است. پیشتر ولادیمیر پوتین از تلاش غرب جهت برپایی انقلاب رنگی نظیر آنچه که در اوکراین به انقلاب “نارنجی” مشهور شد، خبر داده بود.

ردپای آمریکا و انگلیس در ناآرامی‌های انتخاباتی سرزمین پوتین آشکارتر شد

گرجستان، سازمان سیای آمریکا ، ام ای شش انگلستان و جرج سوروس در حال پیگیری پروژه ای هستند که در آن اقلیت های قومی روسیه مانند چچن ها، اینگوش ها، بالکارها، کاباردین ها و تاتار ها را برای جدایی طلبی از روسیه تحریک می کنند. لازم به ذکر است پوتین رئیس جمهور روسیه ضمن متهم کردن واشنگتن به قرار داشتن در پس تحریم انتخاباتی این کشور از سوی ناظران غربی ، اعلام کرد هدف از این اقدام بی اعتبار کردن انتخابات روسیه است.

. در تظاهراتی که در شهر سن پترزبورگ به عنوان دومین شهر بزرگ روسیه برگزار شده بود گروهی از تظاهرکنندگان در مقابل ایستگاه متروی “گاستینی دور” این شهر اجتماع کرده و خواستار آزادی برگزاری اجتماعات سیاسی شدند اما این گروه که در یک ایستگاه مترو جمع شده اند نمی تواند بیش از ۴ هزار نفر باشد.

چاوز: آمریکا پشت پرده اعتراضات روسیه است

 هوگو چاوز رئیس جمهوری ونزوئلا، آمریکا را به تحریک اعتراضات پس از انتخابات در روسیه با حمایت از تظاهرکنندگان مخالف دولت متهم کرده است.  واشنگتن در پشت پرده اعتراضات در مسکو قرار دارد و سعی می‌کند با ایجاد تردید در نتایج انتخابات پارلمانی اخیر روسیه این کشور را به بی‌ثباتی بکشاند.

وی افزود، امپراتوری یانکی حملات خود به روسیه را با استفاده از مبارزه رسانه‌ای در سطح بین المللی علیه ولادیمیر پوتین آغاز کرده است تا زمینه را برای پیروزی نامزد طرفدار آمریکا در انتخابات آتی ریاست جمهوری روسیه آماده کند که قرار است ۴ مارس سال ۲۰۱۲ (اسفند ماه سال جاری) برگزار شود.

 ۱۰ دسامبر سفیر آمریکا در گرجستان در مراسم روز جهانی ایدز در این کشور به همراه همسر رییس جمهوری گرجستان شرکت کرد. رولوئف همسر هلندی رییس جمهوری گرجستان از زمانی که در دانشگاه کلمبیا تحصیل می کرد با سوروس همراهی و همکاری داشته است. وی هم اکنون نیز بنیادی را با عنوان سوکو با حمایت مالی جرج سوروس در گرجستان راه اندازی کرده است که ادعا می کند هدفش حمایت از حقوق جنسی زنان است.

این تحلیلگر آمریکایی ادامه می دهد: پولی که از گرجستان در اختیار مخالفان روسی قرار گرفته از طریق وزارت آموزش گرجستان برای این مخالفان ارسال شده است. دیمیتری شاشکین وزیر آموزش گرجستان نیز در نشست روز جهانی ایدز در گرجستان حضور داشته است . گرجستان در واقع نقش واسط را برای کمک های آمریکا برای مخالفان روسی با هدف سرنگونی پوتین بازی کرده است. گرجستان در ماه مارس گذشته نیز میزبان کنفرانسی با عنوان ‘ملت های گم شده و جنایات دیرپا’ بود. این کنفرانس نیز با حمایت مالی سیا و سوروس و با هدف تحریک ملت های شمال قفقاز برای قیام بر علیه دولت مرکزی برپا شده بود.

این نویسنده آمریکایی تاکید می کند: گرجستان، سازمان سیای آمریکا ، ام ای شش انگلستان و جرج سوروس در حال پیگیری پروژه ای هستند که در آن اقلیت های قومی روسیه مانند چچن ها، اینگوش ها، بالکارها، کاباردین ها و تاتار ها را برای جدایی طلبی از روسیه تحریک می کنند.

 

وی می نویسد: نهادهای غیر دولتی متعددی در چند سال اخیر با حمایت های مالی اروپا و آمریکا در گرجستان تاسیس شده اند که هم اکنون به شدت در ایجاد جنبشی اعتراضی بر علیه پوتین در روسیه فعال هستند.

هزینه ۹ میلیون دلاری امریکا در انتخابات روسیه

بخش مطبوعاتی دفتر رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد، دولت واشنگتن در جریان انتخابات پارلمانی روسیه، کمک‌های مالی در جهت حمایت از روند انتخابات در روسیه ارائه کرده و بیش از ۹ میلیون دلار برای انتخابات در روسیه هزینه کرده است. با این حال بخش مطبوعاتی دفتر رئیس جمهوری آمریکا از پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص استفاده از این مبالغ برای حمایت از مخالفان دولت روسیه خودداری کرد.

دولت روسیه پیش‌تر اعلام کرده بود که آمریکا با حمایت مالی خود از مخالفان دولت، در صدد ایجاد ناامنی درجامعه این کشور پس از انتخابات پارلمانی است.

دولت کرملین تظاهر کنندگان را متهم می‌کند که با حمایت‌های غرب و آمریکا تلاش می‌کنند تا امنیت روسیه را به خطر بیندازند.

حسن بهشتی پور کارشناس مسایل قفقاز روسیه و آسیای مرکزی معتقد است که آمریکا قصد دارد باتوجه به مخالفت روس ها با طرح سامانه موشکی، با اعمال فشارهایی روسیه را وادار به تجدید نظر در این باره کند.روسیه با طرح سامانه موشکی آمریکا مخالف است که آمریکایی ها می خواهند از طریق فشارآوردن بر روی این موضوعات و تظاهرات مخالفان، به دولت روسیه فشار وارد کنند

آمریکا اسم این سامانه موشکی را به غلط سپر دفاع موشکی نامیده اما این سامانه  سپر نیست بلکه سامانه است و ثانیا دفاعی نیست بلکه کاملا تهاجمی است.

 غربی ها می خواهند از این موضوع به عنوان فشاری علیه پوتین که گمان می کند تا ۳ ماه دیگر در انتخابات ریاست جمهوری پیروز می شوند استفاده کنند تا اینگونه بتوانند تغیراتی در رفتار روسیه ایجاد کنند .

۳ گزوه منتقد در روسیه وجود دارند ۱- گروه اول ملی گراهایی هستند که معتقدند در ۴ سال اخیر با سیاست نزدیک شدن به غرب اشتباهاتی انجام شده و روسیه به عنوان قدرت درجه ۲ در برابر غرب تبدیل شده است و از این موضوع انتقاد دارند.۲- گروه منتقد دوم کمونیست های قدیمی هستند که اساسا مشکلات اقتصادی را برجسته کردند و بحث این است که روسیه با وجود اینکه در سالهای اخیر با افزایش قیمت نفت و گاز در آمدهای بیشتری کسب کرده اما وضعیت اقتصادی مردم نه تنها بهتر نشده بلکه نسبت به ۴ سال پیش بدتر هم شده است. ۳- غربگراها و لیبرالها نیز بیشتر آزادی های سیاسی و اجتماعی در روسیه را بهانه قرار دادند. بعد از اینکه مدودف در ماه گذشته اعلام کرد در اسفند ماه که انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود کاندید نخواهد شد و آقای پوتین کاندیدای ریاست جمهوری است، پوتین نیز در سخنرانی اعلام کرد که اگر من رییس جمهور آینده شوم مدودف را نخست وزیر می کنم . افرادی که غرب گرا هستند با انتقاد از اینکه حداقل با نقشه ای که کشیده شده ۱۲ سال دیگر پوتین در روسیه به قدرت می رسد و به این امر اعتراض کردند و به خیابانها آمدند.

دولت آمریکا درصدد تاسیس بنیادی خاص برای افزایش حمایت از به اصطلاح «توسعه جامعه مدنی» در روسیه است و برای این هدف ۵۰ میلیون دلار نیز هزینه در نظر گرفته است. لازم به ذکر است افشای رد و بدل شدن چند ایمیل بین وزارت امور خارجه آمریکا و سازمان “گلوس”، سازمان مستقل ناظر بر انتخاب روسیه چند روز پیش از انتخابات دوما، روابط آمریکا و روسیه را در خطر تیرگی شدید قرار داده است.

اسناد نشان می‌دهد که این نهاد ۹ میلیون از وزارت خارجه آمریکا پول دریافت کرده است. در واکنش به تحرکات غرب، ‘دمیتری پسکوف’ سخنگوی ‘ولادیمیر پوتین’ نخست وزیر روسیه اعلام کرد که وی از حمایت اکثریت مردم کشورش برخوردار است.

این در حالی است که با ادامه یافتن حمایت‌های غربی ‌ها از جمله هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا که رسما روسیه را به تخلف انتخاباتی متهم کرده بود معترضان در روسیه پس از صدور حکم بازداشت برای یکی از فعالان برجسته اعلام کرده‌اند به اعتراضات خود ادامه خواهند داد. ناظران سیاسی تاکید دارند که هدف آمریکا ایجاد شرایط بحرانی در روسیه در زمان انتخابات ریاست جمهوری است که ۲ ماه دیگر برگزار می‌شود. آنها به دنبال مانع تراشی بر سر راه تکرار ریاست جمهوری پوتین هستند

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=24006

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]