6

” شاید افرادی که فکر می­کنند توطئه­ای در کار است، حق دارند.”

  • کد خبر : 10888
  • ۰۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۶:۳۲

ران پل: امریکا؛ مهیای حکومت نظامی ران پل، نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری امریکا و عضو کنگره این کشور ران پل، نامزد جمهوری­خواه ریاست جمهوری امریکا می­گوید، دولت فدرال برای جلوگیری از ناآرامی­های احتمالی ­ داخلی و حکومت نظامی در این کشور آماده می­شود. “اینفو-وارز” ۲۰ آگوست گزارش داد، ران پل، اخیرا اعلام کرده است […]

ران پل: امریکا؛ مهیای حکومت نظامی

ران پل، نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری امریکا و عضو کنگره این کشور
ران پل، نامزد جمهوری­خواه ریاست جمهوری امریکا می­گوید، دولت فدرال برای جلوگیری از ناآرامی­های احتمالی ­ داخلی و حکومت نظامی در این کشور آماده می­شود.

“اینفو-وارز” ۲۰ آگوست گزارش داد، ران پل، اخیرا اعلام کرده است “اچ.آر ۶۴۵” (قانون برقراری مراکز اضطراری ملی) ممکن است در زمان برقراری هرگونه حکومت نظامی، امریکایی­ها را راهی کمپ­های بازداشت کند.

پل در پاسخ به سؤال “اینفووارز” درباره این موضوع گفت: ” بله؛ این هدف آن­هاست، آن­ها برای خشونت در این کشور صحنه­سازی می­کنند و شکی در آن نیست.”

اچ آر ۶۴۵ یا قانون مراکز اضطراری ملی، که اولین بار در ژانویه ۲۰۰۹ میلادی مطرح شد، راه را برای ایجاد “مراکز اضطراری ملی” در تاسیسات نظامی هموار کرد و هدف آن تامین “مسکن موقت، کمک بشردوستانه و درمانی به افراد یا خانواده­هایی که در فاجعه ای عمده یا اضطراری بی­ سرپناه شده­اند” عنوان شد.

در این لایحه قانونی همچنین آمده است، این کمپ­ها برای “تامین مراکز متمرکز جهت بهبود روند هماهنگی در مقدمات، واکنش­ها و تلاش­­های مراکز غیرانتفاعی، خصوصی، دولتی و سازمان­های خیریه، استفاده خواهد شد.”

طبق این لایحه قانونی، این کمپ­ها همچنین می­توانند برای “برآوردن دیگر نیازهای لازم، با توجه به تشخیص وزیر امنیت داخلی” مورد استفاده قرار گیرد؛ قیمومیتی بدون محدودیت که نگرانی بسیاری را برانگیخته است.

منتقدان و تحلیل­گران ابراز نگرانی کرده­اند که این لایحه می­تواند زمینه­ساز بازداشت اجباری شهروندان امریکایی در زمان آشوب­های گسترده بعد از هر گونه اوضاع اضطراری ملی یا سقوط اقتصادی شود.

این قانون به کمیته ارجاع داده شد و فراتر از آن نرفته است، اما در رای­گیری نیز رد نشده و ممکن است زمانی در یک جلسه کنگره بار دیگر عنوان شود.

در پی ناآرامی و خشونت در انگلیس، مراکز پلیس در امریکا به آموزش برای رویارویی با هرگونه آشوب یا ناآرامی­ احتمالی داخلی پرداخته­اند.

پیش از این در سال ۲۰۰۸ میلادی، نظامیان امریکا پس از بازگشت از امریکا برای “گشتی­های زمینی” از جمله ایفای نقش در کمک به “کنترل جمعیت و ناآرامی­های داخلی” در نظرگرفته شدند.

در دسامبر ۲۰۰۸ میلادی، واشنگتن پست در گزارشی از طرح­های امریکا برای استقرار ۲۰ هزار نیروی نظامی دیگر در داخل این کشور از سپتامبر۲۰۱۱ میلادی به بعد جهت اهداف مربوط به حفظ “امنیت داخلی” ، گسترش نظامی کردن کشور برای آمادگی جهت هرگونه ناآرامی داخلی احتمالی در پی هرگونه فروپاشی اقتصادی یا هرگونه حمله تروریستی گسترده، خبر داد.

امریکا همواره به طرح­های دولتی آماده برای اجرا در زمان اعلام حکومت نظامی از سوی رئیس جمهور این کشور، مجهز بوده است.

این درحالی است که جزئیات این گونه طرح­ها چنان محفوظ بوده است که حتی درخواست پیتر دفازیو، عضو کمیته امنیت داخلی و نماینده کنگره امریکا نیز در جولای سال ۲۰۰۷ برای دیدن آن، رد شده است.

دفازیو در آن زمان به اورجونیان گفت: “نمی توانم باور کنم که آن­ها [حتی] یک عضو کنگره را از حق بازبینی جزئیات طرح­های اجرایی دولت امریکا برای رویارویی با هرگونه پیامد بعد از حمله تروریستی مهم، باز می­دارند.”

وی می افزاید: ” شاید افرادی که فکر می­کنند توطئه­ای در کار است، حق دارند.”

به گزارش پایگاه اینترنتی infowars.com ، ران پل، نماینده کنگره امریکا نیز درباره مقدمات برای اعمال حکومت نظامی هشدار داده و به الکس جونز شو گفته است: “آن­ها خود را ناچار دانسته و می­گویند، اگر ناگزیر باشیم حکومت نظامی اعلام می­کنیم .”

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=10888

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]