چوهدری ازهر، دادستان عمومی تایید کرد: “دادگاه امروز دستور توقیف اموال پرویز مشرف و مسدود کردن حسابهای بانکیاش در پاکستان را صادر کرد.”
دادگاه ضدتروریسم راولپندی مشرف را به تامین مالی شبهنظامیان پاکستانی برای حمله به بوتو متهم کرده است. وی همچنین به مطلع بودن از توطئه ترور بوتو و خودداری از جلوگیری از کشته شدن وی متهم است.
بوتو در دسامبر ۲۰۰۷ بعد از یک سخنرانی در تجمعی انتخاباتی در شهر روالپندی در یک حادثه بمبگذاری و تیراندازی کشته شد.
بنابر گزارشها مرد مسلحی بعد از شلیک به سوی وی در ناحیه گردن، در یک عملیات انتحاری بمبی را منفجر کرد که در این حادثه دستکم ۲۰ نفر کشته و تعداد فراوانی زخمی شدند.
در پی ترور بوتو پاکستان دستخوش ناآرامیهای زیادی شد و سؤالات بسیاری برای حزب مردم پاکستان و هواداران وی بدون پاسخ باقی ماند. حزب مردم پاکستان به رهبری آصف علی زرداری، همسر بوتو، در انتخابات فوریه ۲۰۰۸ (بهمن ۱۳۸۶) پیروز شد.
زرداری که بعد از بوتو توانست به ریاست جمهوری برسد، دولت ژنرال پرویز مشرف، رئیس جمهور سابق این کشور را مسوول این ترور دانسته و تهدید کرده است که علیه حاکم نظامی سابق این کشور تدابیر جدی اتخاذ کند.
رئیس جمهور ۶۷ ساله پیشین این کشور از زمان واگذاری قدرت در سال ۲۰۰۸، به دلیل اعترضات مردمی و تهدید به اعلام جرم علیه وی در تبعیدی خودخواسته در انگلیس و امریکا زندگی میکند.
مشرف در سال ۱۹۹۹ به عنوان فرمانده ارتش پاکستان، نواز شریف، نخستوزیر مردمی این کشور را طی کودتایی سرنگون و در سال ۲۰۰۱ رییس جمهور شد. وی هفت سال بعد از سمت خود استعفا کرد.
یک کمیسیون سازمان ملل متحد که در خصوص ترور بوتو تحقیق میکند در ماه آوریل با انتشار گزارشی مشرف را به ناتوانی در تأمین امنیت بوتو متهم کرد.