محبوبه عمیدی: کتاب «آشپزی مدرن» (Modernist Cuisine) نهتنها توسط تعدادی از سرآشپزها غیرقابل استفاده و جنونآمیز توصیف شده، بلکه با ۲۴۶۸ صفحه، کتاب سادهای برای یادگیری آشپزی به نظر نمیرسد. از اینها عجیبتر نویسنده آن است که فیزیک کوانتوم را نزد استیفن هاوکینگ فراگرفته و سابقه مدیر ارشد بخش فناوریهای مایکروسافت را در کارنامه دارد.
ناتان مایهرولد (Nathan Myhrvold) که تاکنون بیش از ۵۰۰ اختراع را به ثبت رسانده، برای نوشتن این کتاب همراه با گروهی۳۰ نفره بیش از ۳ سال وقت صرف کرده است. این کتاب بیش از اینکه یک کتاب آشپزی باشد، تلاشی بینظیر و تحسینبرانگیز در زمینه علم غذا است که به گفته کارشناسان، خرید آن به قیمتی بیش از ۶۳۰ دلار ارزشش را دارد.
مایهرولد در این کتاب به سادهترین اصول آشپزی پرداخته و تمامی مراحل طبخ سبزیجات و گوشتها را در شیوههای پخت گوناگون با نهایت وسواس بررسی کرده است. او حتی شیوههای مختلف تهیه سسها را آزمایش کرده و عوامل میکروبی و شیمیایی و اشتباهات رایجی را که در آشپزخانه و توسط سرآشپزها صورت میگیرد، نشان داده است. او تنها نابغهای است که برنده رقابتهای جهانی باربیکیو شده است!
در اینفوگراف اول، چگونگی پختن یک تکه همبرگر مغزپخت به نمایش درآمده و در اینفوگراف دوم، چگونگی تهیه یک ساندویچ لذیذ همبرگر بههمراه مخلفات کامل به نمایش درآمده است.