به گزارش افق انلاین ، روحالله متفکر آزاد در گفتوگوی زنده اینستاگرامی با مردم در قالب «گزارش به مردم»، گزارشی از اقدامات مجلس و خود در طول سه ماه از آغاز مجلس یازدهم ارائه داد و با اشاره به اینکه شرایط کاری مجلس به گونهای شده که آغاز به کار مجلس یازدهم همزمان با سال آخر دولت شده است، اظهار داشت: مطالبات زیادی از مجلس وجود دارد، دولت هم تاکنون داشتههای خود را عرضه کرده و خسته است اما تلاش میکنیم دولت متوقف نشود که این بسیار سخت است.
وی با تاکید بر اینکه ما در مجلس باید مواظب باشیم تا اختلاف و نزاع بین دولت و مجلس رخ نداده و این تنش به جامعه کشیده نشود، افزود: اگر این مجلس زمان خود را به نزاع و تنش با دولت صرف کند، منافع مردم در این میان پایمال میشود در حالی که اولویت ما حل مشکل مردم با تحرک بخشی به دولت خسته در سال پایانی خود است تا امورات مردم تعطیل نشده و دچار نزاع سیاسی نشود.
مجلس در قبال عملکرد دولت تعارف ندارد ولی مواظب منافع مردم است
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، لازمه کارآمدی نظام و دولت را همکاری دولت و مجلس و قوه قضائیه دانست و گفت: مجلس در کنار همکاری برای رفع مشکلات مردم، از ابزارهای نظارتی از جمله استیضاح، سؤال، کمیسیون اصل ۹۰، دیوان محاسبات و… استفاده میکند تا کوتاهیها کاهش یابد و دولت در این سال پایانی کارآمدتر باشد.
متفکرآزاد، با بیان اینکه مردم بدانند مجلس در قبال عملکرد دولت تعارف ندارد ولی مواظب منافع مردم است، خاطر نشان کرد: در دولت رئیس جمهور پاسخگو است و نباید از مجلس انتظارات کارهای اجرایی داشت.
گشایش بازار مصرف ۲ میلیارد نفری با تشکیل باشگاه تحریمیها
وی با بیان اینکه مجلس، منطق دولت را که نمیتوانیم نفت بفروشیم و کشور دست بسته باقی مانده را قبول ندارد، ابراز داشت: اتفاقاً کشور این توان را دارد که بتواند این فضای تحریم را به نفع خود عوض کند. ما معتقدیم مبادلات تجاری ما با همسایگان میتواند حداقل تا ۴۰ میلیارد دلار عایدی برای کشور داشته باشد چراکه ما و همسایگان بازار مصرف ۷۰۰ میلیون نفری داریم و این جمعیت فرصت بزرگی برای افزایش صادرات و بی اثر کردن تحریم است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه ۲۵ کشور تحریم شده توسط آمریکا وجود دارد که درصورت تشکیل باشگاه تحریمیها یک بازار بیش از ۲ میلیارد نفری را برای صادرات ایران میتوانیم باز کنیم، گفت: ۱۸٫۵ هزار میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی این کشورهای تحریمی است که معادل کل اتحادیه اروپاست، لذا این یک فرصت بزرگ برای ایران است که حتی اگر فروش نفت را متوقف کنیم، باشگاه تحریمی ها میتواند به فرصت بزرگ اقتصادی ایران تبدیل شود.
وی با انتقاد از استفاده نکردن دولت از ابزارهای فشار خود علیه کشورهای تحریم کننده ایران، افزود: ایران ۴٫۵ میلیارد دلار واردات کالاهای اساسی از کشورهای همراه با آمریکا در تحریم ایران دارد که می تواند از کشورهای همراه با ایران برای این واردات، خرید انجام گیرد.
مجلس یازدهم برای اولین بار به سرعت و در یک ماه کمیسیونها را تشکیل داد
متفکرآزاد در ادامه، با تقدیر از اعتماد مردم شریف تبریز، اسکو و آذرشهر برای نمایندگی و خادمی این حوزه و اعتماد نمایندگان مجلس برای حضور در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، گزارشی از بعد از شکل گیری مجلس و تحرکات مجلس ارائه داد و گفت: مجلس یازدهم برای اولین بار به سرعت و در یک ماه کمیسیونها را تشکیل داد و بر خلاف دورههای گذشته، فقط یک کمیسیون ما پر نشد و آن کمیسیون حقوقی و قضایی بود. این در حالی است که این مجلس ۱۶ نماینده کم دارد که ۱۱ نفر در دور دوم اضافه میشوند، ۲ نماینده هم به دلیل رد اعتبارنامه و مدرک تحصیلی به صحن نیامدند و ۳ نفر هم به دلیل ابتلا به کرونا متاسفانه فوت کردند. اینکه مجلس خوشبختانه با سرعت خوبی کمیسیونها را تشکیل داد، باید از مجلس دهم هم تشکر کنیم که امتیاز بندی را برای انتخاب در کمیسیونها باب کرد و توانستیم به این موضوع مهم سرعت بخشیم تا کارها بر زمین نماند.
وی با اشاره به اینکه برخی از کمیسیونها مانند برنامه و بودجه، سیاست خارجی و… از قبل شلوغ بودند و متقاضی زیاد داشتند چراکه متخصصین این عرصه زیاد است و موضوعات مستقیم مرتبط با مردم را دارند، ادامه داد: اما کمیسیونهای مهم دیگر از جمله کشاورزی، اصل ۹۰ و… که قبلاً کمتر مورد استقبال بودند، این بار بیش از ظرفیت، متقاضی داشت و با امتیاز بندی اعضای اصلی را انتخاب کردیم.
این نماینده مجلس، دیگر کمیسیون پرمتقاضی را در این مجلس که در دورههای قبل به سختی تکمیل میشد، کمیسیون اصل ۹۰ به عنوان کمیسیون مبارزه با فساد عنوان کرد و گفت: این کمیسیون ۸ عضو اصلی دارد و بقیه به عنوان نماینده دیگر کمیسیونها در آن حضور دارند که اینبار برای ۸ کرسی این کمیسیون، ۲۴ نفر متقاضی داشت که رویکرد و اهمیت فساد ستیزی در این مجلس را نشان میدهد.
۱۴ طرح اول مجلس اقتصادی و معیشتی است/مجلس یازدهم اولویتها را خوب شناخته است
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، در ادامه، مصوبات و طرحهای نخست مجلس یازدهم را مورد اشاره قرار داد و با طرح این سؤال که آیا مجلس اولویتها را درست شناخته است؟ گفت: خوشبختانه ۱۴ طرح اول مجلس اقتصادی و معیشتی است و این نشان داد مجلس یازدهم اولویتها را خوب شناخته است.
وی افزود: تحرک مجلس در نظارتها، طرحها و پیگیریها توجه به این اولویت را نشان میدهد. اولین مصوبه مجلس، «مالیات بر خانههای خالی» بود تا مدیریت بازار مسکن به سهم مجلس صورت گیرد، «لایحه افزایش سرمایه شرکتهای بورسی» را به دلیل مقتضیات زمانی در دو هفته بررسی کرده و رأی دادیم تا به سرعت در اقتصاد کشور اثر خود را بگذارد.
متفکرآزاد با تاکید بر اینکه در اولین ماههای این مجلس طرحهایی اعلام وصول شد که در برخی از مجالس در کل طول دوره یک مجلس ارائه آن برای همه آرزو شده بود، ابراز داشت: مثلاً طرح «شفافیت آرای نمایندگان» که با ۱۷۰ امضا اعلام وصول شد و اکنون در کمیسیون در دست بررسی است، طرح «حمایت از سوت زنی و افشا کنندگان فساد»، طرح «مالیات بر خانههای خالی»، طرح «مدیریت تعارض منافع» برای کاهش رانتها در حوزههای مختلف از جمله طرحهای مهم تدوین شده، ارائه شده و برخی تصویب شده در مجلس است و بقیه طرحها هم به تدریج پس از چکشکاری در کمیسیونها به صحن علنی جهت تصویب خواهد آمد.
دولت سریعاً تصمیمات مجلس را وارد فاز اجرایی کند تا اثر تصمیمات مجلس بر زندگی مردم ملموستر شود
وی با بیان اینکه مجلس به سهم خود در قانون گذاری و… جلسات مکرری برای بهبود وضع اقتصادی کشور و ساماندهی اوضاع دارد که در این راستا ما در مجلس ساعت کاری مشخص نداریم و گاهی تعدادی از نمایندگان تا پاسی از شب در مجلس هستند، اضافه کرد: ما هر هفته دوشنبه از ساعت ۶ تا ۸ صبح جلسه مشترکی بین روسای کمیسیونها و هیئت رئیسه برگزار میکنیم تا بر اولویتها تمرکز شود. مثلاً طرحی در حوزه خانواده و نظام جمعیتی خانواده در حاشیه بود ولی در اولویت بندیِ موضوعات کمیسیون فرهنگی این طرح بالاتر آمد و در دستور کار قرار گرفت، در سایر حوزهها نیز همچنین مسائل مهم را از بین مسائل مختلف بر اساس اولویتها ترتیب بندی میکنیم تا مجلس از مسیر اولویتهای کشور خارج نشود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی انتقادات در مورد سرعت کارها و لزوم اثرگذاری سریع تصمیمات مجلس بر بازار و اقتصاد، گفت: مجلس مانند دولت نیست که امور کشور در اختیار تام آن باشد و کارها را سریع پیش ببرد، ماهیت کارهای مجلس زمان بر است و ما باید در این بستر کار کنیم. اثر تصمیمات مجلس در برخی جاها سریع دیده میشود اما کارها را ما به سهم مجلس با جدیت پیگیری میکنیم و باید دولت سریعاً تصمیمات مجلس را وارد فاز اجرایی کند تا اثر تصمیمات مجلس بر زندگی مردم ملموستر شود.
دولت برای تامین کسری بودجه با پیش فروش نفت، «کشور را پیش فروش میکرد»
وی توقف طرح دولت برای پیش فروش نفت موسوم به «گشایش اقتصادی» را مورد اشاره قرار داد و گفت: بر اساس این طرح قرار بود ۲۰۰ میلیون بشکه نفت با سررسید ۲ ساله به مردم فروخته شود اما نمایندگان جوان مجلس سریعاً با تشخیص ضرر این امر به منافع ملی، به رئیس مجلس نامه نوشتند و آقای قالیباف هم در جلسه سران قوا مطرح کرده و مانع اجرای آن شد. اگر اجرا میشد و پیش فروش میکرد، دولت بعدی را با میلیاردها بدهی مواجه میکرد و این موضوع به نفع کشور نبود. اینکه آیا دولت در شرایط کاهش فروش نفت، نفت خود را میخواهد بفروشد یا این کار برای جبران کسری بودجه است؟ در خوشبینانه ترین حالت میخواهد با یک تیر دو نشان بزند، ولی هدف از این اقدام جبران کسری بودجه بود ولی دو سال بعد، دولت بعدی با بدهی سنگین به مردم مواجه میشد. به عبارتی دیگر، دولت با این اقدام «کشور را پیش فروش میکرد» و مشکل کسری بودجه را به آینده هدایت میکرد.
این نماینده مجلس اضافه کرد: مجلس برای تأمین کسری بودجه پیشنهادات بهتری به دولت دارد و ۱۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را می شود از طرق دیگری تامین کرد، ضمن اینکه در این زمینه، مجلس با فروش نفت موافق و با پیش فروش نفت مخالف است.
وی، ماجرای رد اعتبارنامه تاجگردون را یادآور شد و با بیان اینکه این موضوع در مجلس دو معنا دارد، گفت: مجلس رویکرد مبارزه با فساد را در ابتدای راه خود نشان داد، از سوی دیگر هم ترکیب آرای نمایندگان نشان داد که در این زمینه سیاسی و جناحی عمل نکرد، مخالف و موافق هر کسی به حجت شرعی رسید رأی مثبت یا منفی داد که از هر دو جناح موافق و مخالف داشت. در سایر موارد هم همینگونه است، من از طرف خودم وعده میدهم با حجت شرعی رأی بدهم و حتماً سایر نمایندگان هم در مسائل مختلف و منافع ملی حجت شرعی را ملاک رأی خود قرار میدهند تا در قیامت پاسخگوی اعمال و آرای خود باشیم.
حضور در هیئت رئیسه مجلس یازدهم پیگیری مسایل تبریز، اسکو و آذرشهر را تسهیل میکند
متفکر آزاد در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه پس از اعتماد مردم شریف تبریز، اسکو و آذرشهر و ورود به مجلس در چندین حوزه تمرکز کردم، افزود: میدانستم برای پیگیری مسائل تبریز و حوزه انتخابیه، در سطح ملی و منطقهای هم باید نقش آفرینی کنم لذا در ابتدا برای حضور در هیئت رئیسه تلاش کردیم تا چهره تبریز را ارتقا دهیم و خوشبختانه اکنون از تبریز دو نماینده در هیئت رئیسه داریم که پیگیری مشکلات مردم را به دلیل ارتباط مستقیم با وزرا و معاونان رئیس جمهور سهلتر میکند.
وی به امور مرتبط با نقش خود در هیئت رئیسه مجلس اشاره کرد و گفت: در دبیری هیئت رئیسه دو کار بر عهده من است، بنده مسئول میز استیضاحها و رأی اعتماد به وزرا و فرآیند آن هستم و تا جایی که توانستیم سعی کردیم بدون اشکال و کاملاً قانونی عمل کنیم. ضمن اینکه میز تذکرات نمایندگان به وزار و رئیس جمهور هم بر عهده بنده است و سایر عزیزان هیئت رئیسه هم امورات محوله دیگر را پیگیری میکنند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس، عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، عضویت در کمیته آموزش عالی کمیسیون، انتخاب با ۱۸۲ رأی نمایندگان به عنوان یکی از دو عضو ناظر مجلس در شورای عالی علوم و تحقیقات و فناوری (عتف)، ریاست گروه دوستی پارلمانی ایران با کره جنوبی، ژاپن، اروگوئه و…، نایب رئیس فراکسیون حمایت از جبهه مقاومت و دبیری فراکسیون کشورهای عضو اکو را از جمله مسئولیتهای خود در مجلس برشمرد.
دیدارهای چهره به چهره بررسی مشکلات مردم در مساجد، کارخانجات و محلات با رعایت پروتکلها
وی با بیان اینکه از مسائل حوزه انتخابیه هم غافل نشدیم و وقت زیادی را هر هفته یا یک هفته در میان برای بازدیدها و استخراج مشکلات مردم، صنایع، تولیدکنندگان و… صرف کرده و پس از بررسی کارشناسی، مشکلات را برای حل به تهران میبریم، ادامه داد: حضور در هیئت رئیسه باعث شده مشکلات را با حضور وزرا در مجلس به صورت ویژه بررسی کرده و برای رفع آن تلاش کنیم.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس یازدهم، با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ جلسه دیدار مردمی در شهرهای تبریز، اسکو، آذرشهر در سه ماهه آغاز فعالیت مجلس برگزار کردیم، گفت: در مساجد، کارخانجات، محلات با مردم دیدارهای چهره به چهره داشتیم که حدود ۱۰۰۰ مورد منجر به پیگیری شد و یا مشکلات گروههای مختلف را از جمله کارگران، معلمان حق التدریس و مربیان پیش دبستانی و… که به دلیل حضور در کمیسیون آموزش بوده، شنیده و پیگیری کردیم تا مشکلی از مشکلات مردم را به سهم خود حل کنیم.
هیچ گونه امضای طلایی به کسی ندادهام و نمیدهم
وی با تاکید بر اینکه در تمامی دیدارها و پیگیریها تلاش میکنیم حق مردم و منافع مردم را پیگیری کنیم، ابراز داشت: هیچ گونه امضای طلایی به کسی ندادهام و نمیدهم و به اطرافیانم هم نه چنین کاری کرده و نه اجازه دادهام. هیچگونه اجازه رانت و برخورداری خاص ندادهام و نمیدهم و تلاش میکنم در بخشهای مختلف از عنوان و نام نماینده که مردم آن را اعطا کردهاند برای رانت و اعمال نفوذ استفاده نشود و امکان نفوذ به کسی ندهم و از اینجا اعلام میکنم هرکسی هم اگر چنین درخواستی دارد در این زمینهها سراغ ما نیاید.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در عزل و نصبها ورود نمیکنم مگر اینکه فساد و مشکلی برایم محرز شود، گفت: عملکرد تمامی مدیران استان و تبریز را رصد میکنیم و اگر کوتاهیای از مدیری دیده شود حتماً در مورد عملکردش سؤال میکنیم و در صورت لزوم اقدامات لازم را انجام می دهیم.
وحدت بین ۶ نماینده تبریز/در زمینه توسعه تبریز، اسکو و آذرشهر اختلافات سیاسی را دخیل نمیکنیم
وی با اشاره به اینکه ابتکار خوبی بین نمایندگان تبریز شکل گرفت و همه ۶ نماینده تبریز دور هم جمع شدیم ابراز داشت: به این جمع بندی رسیدیم که در مورد مسائل تبریز و آذرشهر و اسکو همه با هم کار کنیم و تک روی نکرده و کار دیگری را خنثی نکنیم تا پیگیری امورات در راستای توسعه تبریز و منافع مردم سرعت بیشتری بگیرد.
متفکر آزاد، پیگیری جمعی موضوعات حوزه های آب، مترو، راه، قطار، حاشیه نشینی تبریز، تقسیمات جغرافیایی و سیاسی و الحاق روستاها به تبریز، پیگیری مشکلات و رفع موانع توسعه اسکو و آذرشهر را از جمله موارد مهم مورد توجه در نشست ۶ نماینده تبریز اعلام کرد و گفت: ما در موضوعات مرتبط با حوزه انتخابیه تقسیم کار کردیم و هر نماینده یک حوزه را به صورت متمرکز پیگیریم میکند و بقیه پشتیبانی میکنند که در این زمینه و توسعه تبریز، اسکو و آذرشهر اختلافات سیاسی را دخیل نمیکنیم.
تسنیم/وی با اشاره به اینکه تلاش کردیم در این نشست و نشستهای آتی ۶ نماینده تبریز به مسائل اسکو و آذرشهر به صورت متمرکز وارد شویم، افزود: این وحدت و همدلی تمامی نمایندگان تبریز در راستای حفظ منافع مردم است و تلاش می کنیم تا در ۴ سال خادمی مردم در مجلس، این اتحاد را حفظ کنیم.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ورود خود به موضوعات اقتصادی مردم منطقه، از جمله «پنیر لیقوان»، آن را بخشی از اقتصاد منطقه دانست و گفت: موضوع، فقط پنیر نیست، بلکه هر موضوع ریز و درشت که به اقتصاد مردم مرتبط است وارد شدهایم و وارد میشویم چراکه اقتصاد و معیشت منطقه با این مسائل ریز و درشت گره خورده است.
این نماینده مجلس با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته در روزهای نخست آغاز به کار مجلس در مورد اسکو، گفت: با زحمات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی و مسئولین این شهر، بنده نیز وارد عمل شدم و کمک کردیم تا اسکو به عنوان مرکز «چاپ کلاقهای ایران» ثبت ملی شد.
منافع کنکوریها را معامله نکردیم ولی در نهایت، همه نظر ستاد ملی کرونا را فصل الخطاب قرار دادیم
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، موضوعات مرتبط با کنکور و کرونا را یادآور شد و افزود: به خاطر حفظ و تضمین سلامت کنکوریها در ایام کرونا سه وزیر علوم، بهداشت و ورزش را به کمیسیون آموزش آوردیم. قرار شد برای تضمین فاصله اجتماعی چندین ورزشگاه برای کنکور تأمین شده و با احراز پروتکلها برگزار شود تا با اعصاب و روان داوطلبان بازی نشود ولی متاسفانه دولت با اعلام خبرهای متناقض، کنکوریها را آزار داد اما در نهایت همه به نظر ستاد ملی کرونا تمکین کردند. در این زمینه کارها را کمتر خبری کردم تا روان کنکوریها با این خبرها آسیب نبیند و در این زمینه هم منافع کنکوریها را معامله نکردیم چراکه کنکور به دلیل اینکه نزدیک به ۲ میلیون نفر شرکت کننده برای آن زحمت کشیده بود، باید برگزار میشد ولی نظر ما برگزاری ایمن و در زمان مناسب بود ولی در نهایت، همه نظر ستاد ملی کرونا را فصل الخطاب قرار دادیم اما به صورت سرزده از حوزههای امتحانی بازدید کرده و از نزدیک رعایت پروتکلها را پیگیری کرده و میکنم.
وی در مورد روشهای استخدام معلمان هم توضیح داد و گفت: آینده فرزندان این کشور مهم است و نباید آموزش و پرورش را به هر قیمت پر کنیم، لذا برای جذب معلمان، معتقدم باید نخبههای ما معلم شوند. باید کرامت معلم تأمین و تضمین شود تا دانشجوی نخبه ما به سمت معلم شدن برود. ما برای تمدن خوب به معلم خوب نیاز داریم لذا باید به معیشت آنها برسیم.
نیاز آموزش و پرورش کشور برای جذب و استخدام بیش از ۶۰۰ هزار معلم در ۸ سال آینده
متفکرآزاد، نیاز آموزش و پرورش کشور برای جذب و استخدام بیش از ۶۰۰ هزار معلم در ۸ سال آینده را یادآور شد و اظهار داشت: بخش اعظم این نیاز نیروی انسانی باید از دانشگاه فرهنگیان تأمین شود و تعدادی هم از طریق آزمون استخدامی، ضمن اینکه تعدادی هم باید از معلمان حق التدریسی و سرباز معلم و… تأمین شود چراکه سالها مشغول تدریس در دورترین نقاط کشور و با کمترین پرداختی بودند. از سوی دیگر، پس از جذب نهضتیها هم نباید افرادی که موفق به استخدام از طریق آزمون نشدند، برای ادامه تدریس با مشکل مواجه شوند و باید بتوانند ادامه فعالیت دهند که این موارد را از وزیر آموزش و پرورش پیگیری کردم و امسال باید از تمامی این راهها ۷۰ تا ۸۰ هزار نفر جذب آموزش و پرورش شوند که خبر بسیار خوبی است. موضوع افزایش سن پذیرش دانشگاه فرهنگیان هم از رئیس آن دانشگاه پیگیر بودم که وعده حل آن را دادند.
وی به مشکلات قراردادهای مختلف ادارات اشاره کرده و با تاکید بر اینکه در تبدیل وضعیت کارکنان با مشکلات زیادی مواجه هستیم، اضافه کرد: گاهی کارمندان یک اداره و حتی در یک اتاق، چندین نوع قرارداد برای یک کار مشخص دارند لذا باید مشکلات زیرساختی را بررسی و رفع کنیم و به مسیر درستی برسیم که مشکلات حقوقی و قانونی نداشته باشد.
از ابتدای مجلس یازدهم تاکنون بیش از ۸۵۰ تذکر به وزرا و رئیس جمهور ثبت شده است
دبیر هیئت رئیسه و مسئول میز تذکر و استیضاح هیئت رئیسه مجلس، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه از ابتدای مجلس یازدهم تاکنون بیش از ۸۵۰ تذکر به وزرا و رئیس جمهور ثبت شده است، گفت: بنده در موضوعات مهم موکلین خود بیش از ۲۵ تذکر به دولت دادهام که لزوم رعایت سهمیه استخدام معلولین توسط دولت، موضوع آب و مشکلات پیرامون آن، تعیین تکلیف تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری و… از جمله مهمترین آنها بود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی از طراحی، تدوین و امضای ۲۶ طرح در سه ماهه نخست مجلس توسط خود خبر داد و ابراز داشت: در این طرحها یا طراح بودم یا ارائه دهنده و امضا کننده بودم که در همه این طرحها وقت گذاشتیم و با مطالعه و دقیق امضا کردم و هیچ طرحی را بدون مطالعه و چشم بسته امضا نمی کنم.
طرح «جرم انگاری نفرت پراکنی ملی و قومی» با ۳۹ امضا در کمیسیون مربوطه در حال چکش کاری است
وی به وعده انتخاباتی خود اشاره کرد که به آن عمل کرده است، تصریح کرد: طرح «جرم انگاری نفرت پراکنی ملی و قومی» تحت عنوان «اصلاح ماده ۶۰۸ مکرر قانون مجازات اسلامی» را در مجلس با ۳۹ امضا ثبت کردم که یکی از وعدههای انتخاباتی من بود. طرح اکنون در کمیسیون مرتبط در حال بررسی و چکش کاری است. این یکی از وعدههایی بود که داده بودم در روزهای اول عمل کردم. طرح شفافیت هم یکی دیگر از وعدهها بود که در کنار چند نفر از همکاران یکی از طراحان طرح بودم و وعده خود را تا حصول نتیجه پیگیری میکنم.
وی افزود: برخی دیگر از طرحها را هم طراح بودم و یا برخی را امضا کردم، مالیات بر خانههای خالی، جهش تولید دانش بنیان، طرح حمایت از افشاگران فساد، تشکیل کمیسیون ویژه باشگاه تحریمیها، تضمین تأمین کالاهای اساسی اقشار آسیب پذیر با قیمت مناسب، سهمیه بندی بنزین سرانه خانوار، الزام دولت به توقف پیش فروش نفت در صورت عدم ارائه لایحه به مجلس و مدیریت تعارض منافع از جمله مهمترین طرحهایی بود که من طراح یا امضا کننده آنها بودم.
سهم دولت در احداث پروژه متروی تبریز باید هرچه زودتر پرداخت شود
متفکرآزاد با اشاره به اینکه برای پیگیری موضوعات تبریز هم جلسهای با شهرداری و شورای شهر به همراه نمایندگان دیگر تبریز برگزار کردیم، خاطر نشان کرد: ضمن برگزاری نشست مشترک، از پروژهها بازدید کردیم و قرار شد نمایندگان مجلس و شورای شهر تبریز جلسات مستمر را برای حصول نتیجه برگزار کنند.
وی ادامه داد: از اتوبان تبریز-سهند هم تاکنون سه بار بازدید کردیم که انشاالله بر اساس آخرین وعده تا پایان شهریور، این اتوبان زیر بار ترافیکی میرود. موانع خاصی ندارد و امیدوارم این وعده عملیاتی شود.
نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد پیگیریهای صورت گرفته در زمینه قطار شهری تبریز هم توضیح داد و گفت: تاکنون سهم دولت در این زمینه ادا نشده است و فقط اوراق مشارکت واگذار شده که سهم شهرداری پرداخت شده و امیدوارم نقدینگی سهم دولت به سرعت به این پروژه تزریق شود.
دولت برای حل مشکل حاشیه نشینی تبریز باید به صورت جدی پای کار بیاید
وی اضافه کرد: در مورد حاشیه نشینی هم از آقای نوبخت پیگیری کردیم تا مانند کرمان و سیستان و… که از اعتبارات کپرنشینی استفاده میکند، تبریز هم از اعتبارات دولتی این بخش استفاده کند. در این زمینه با روسای کمیته امداد، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و بنیاد مستضعفان دیدار داشتم و قرار شد دولت هم به صورت جدی پای کار بیاید و در تبریز برای حاشیه نشینی چاره اندیشی جدی داشته باشیم.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: هر جا شائبه رانت باشد از آن دور میشوم؛ رأی داده شده مردم را هرگز به منافع فردی و گروهی و باندی هزینه نمیکنم و به منافع مردم توجه جدی دارم لذا هرگز فرزندم را در غیرانتفاعی ثبت نام نکردم و زندگی خود را همانند مردم تنظیم کردم و همواره در موارد مختلف در بین مردم حضور مییابم تا تصمیمات مجلس به دور از نظرات مردمی و کارشناسان اتخاذ نشود. مردم هم انتقادات را به ما برسانند تا بر اساس واقعیات تصمیم گیری کنیم.
مسئولین ستاد ملی مبارزه با کرونا با تصمیمات یک شبه و تغییر پروتکلها مردم و هیئتها را دچار چالش کردند
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس، در پایان، ضمن تسلیت مجدد فرارسیدن ایام شهادت سرور و سالار شهیدان، ابا عبدالله الحسین (ع) گفت: از مسئولین ستاد ملی مبارزه با کرونا گلایه داریم که با تصمیمات یک شبه برنامه ریزی مردم را به هم ریختند و دو روز مانده به محرم پروتکلها را تغییر داده و هیئتها را دچار چالش کردند.
وی افزود: در خانه هم شده به تنهایی و با خانواده عزاداری میکنیم ولی باید به فرهنگ ما دقت شود. در طول شیوع کرونا ثابت شد که بهترین مراعات کنندگان بهداشت کرونایی افراد دیندار و مذهبی بودند که مساجد و حرمها را برای آسیب نخوردن سایر مردم تعطیل کردند.
این عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: با توجه به تعطیلی اماکن مسقف، همه نهادها باید مکان مناسبی را برای عزاداری هیئتها تأمین کنند و فضای باز را هر جا داشتهاند در اختیار هیئتها قرار دهند تا روضه امام حسین (ع) را تعطیل نکنیم، حیاط ادارات تا مدارس و… گزینه مناسبی برای این موضوع هستند.
استمرار ارائه گزارش سه ماهه به مردم
وی در پایان با اشاره به اینکه تلاش کردیم با گزارش به مردم عزیز، آنها را در جریان امور مختلف و اقدامات صورت گرفته در سطح ملی، منطقهای، استانی و شهری قرار دهیم تاکید کرد: تلاش میکنیم بر اساس وعدهای که دادیم، هر سه ماه گزارشِ کارها و اقدامات خود را به مردم عزیز ارائه دهیم.