عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: میوه هر فصل را باید در همان فصل مصرف کرد، زیرا با نگهداری طولانیمدت میوهها، ارزش غذایی آنها از بین میرود.
احمد زندمقدم در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا -منطقه خوزستان، اظهار کرد: با توجه به اینکه بافت میوهها متفاوت است، هر کدام باید در شرایط متفاوتی نگهداری شوند.
وی افزود: برای نگهداری میوهها در سردخانههای استاندارد، شرایط ویژهای لازم است و میوههای دارای بافتهای متفاوت باید در شرایط دمایی و با میزان اکسیژن متفاوت نگهداری شوند.
زندمقدم تصریح کرد: مرکبات به دلیل دارا بودن ارزش غذایی، مصرف میشوند و حاوی ویتامین c و املاح هستند؛ این نوع میوهها اگر برای مدت زمان طولانی نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست میدهند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز خاطرنشان کرد: البته نگهداری طولانیمدت مرکبات موجب بروز عوارض خاصی در آنها نمیشود و تنها از ارزش غذایی آنها کم میکند؛ البته اگر میوه به دلیل نگهداری طولانیمدت کپک بزند و شکل ظاهری آن تغییر کند، احتمال مضر بودن آن هم افزایش مییابد و میتواند بیماریزا باشد.