3

میوه هر فصل را باید در همان فصل مصرف کرد

  • کد خبر : 4110
  • ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۵

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت:‌ میوه هر فصل را باید در همان فصل مصرف کرد، زیرا با نگهداری طولانی‌مدت میوه‌ها، ارزش غذایی آن‌ها از بین می‌رود. احمد زندمقدم در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا -منطقه خوزستان، اظهار کرد: با توجه به اینکه بافت میوه‌ها متفاوت است، هر کدام باید […]

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت:‌ میوه هر فصل را باید در همان فصل مصرف کرد، زیرا با نگهداری طولانی‌مدت میوه‌ها، ارزش غذایی آن‌ها از بین می‌رود.

احمد زندمقدم در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا -منطقه خوزستان، اظهار کرد: با توجه به اینکه بافت میوه‌ها متفاوت است، هر کدام باید در شرایط متفاوتی نگهداری شوند.

وی افزود:‌ برای نگهداری میوه‌ها در سردخانه‌های استاندارد، شرایط ویژه‌ای لازم است و میوه‌های دارای بافت‌های متفاوت باید در شرایط دمایی و با میزان اکسیژن متفاوت نگهداری شوند.

زندمقدم تصریح کرد:‌ مرکبات به دلیل دارا بودن ارزش غذایی، مصرف می‌شوند و حاوی ویتامین c و املاح هستند؛ این نوع میوه‌ها اگر برای مدت زمان طولانی نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز خاطرنشان کرد: البته نگهداری طولانی‌مدت مرکبات موجب بروز عوارض خاصی در آن‌ها نمی‌شود و تنها از ارزش غذایی آن‌ها کم می‌کند؛ البته اگر میوه به دلیل نگهداری طولانی‌مدت کپک بزند و شکل ظاهری آن تغییر کند، احتمال مضر بودن آن هم افزایش می‌یابد و می‌تواند بیماری‌زا باشد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=4110

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر