0

تمام غذای کپک‌زده را دور بریزید

  • کد خبر : 443898
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۹

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سوگند کاخکی با بیان اینکه کپک‌ها نوعی قارچ با ساختار کرک‌مانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، بیان کرد: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک‌زده باشد، باید کل آن را دور بریزید. وی گفت: ظاهر شدن کپک به رنگ‌های سبز، آبی یا سفید […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سوگند کاخکی با بیان اینکه کپک‌ها نوعی قارچ با ساختار کرک‌مانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، بیان کرد: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک‌زده باشد، باید کل آن را دور بریزید.

وی گفت: ظاهر شدن کپک به رنگ‌های سبز، آبی یا سفید روی نان، پنیر، میوه‌ها و سبزیجات نشان از حضور این قارچ‌ها دارد. کپک نان از رایج‌ترین انواع کپک‌های غذایی است که اغلب با آن مواجه می‌شویم. علاوه بر این، کپک روی رب، مربا، ترشی، آبغوره، آبلیمو و میوه‌ها نیز در خانه‌ها دیده می‌شود.

کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو افزود: برخی از کپک‌ها قابلیت تولید سم دارند و این سموم حتی با پخت، حرارت‌دهی یا شست‌وشو از بین نمی‌روند. این ترکیبات می‌توانند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کنند؛ از جمله مشکلات گوارشی، حساسیت‌های تنفسی، آسیب به کبد و کلیه و حتی سرطان.

کاخکی تأکید کرد: مهم‌ترین نکته، دور ریختن کامل مواد غذایی کپک‌زده است، حتی اگر کپک فقط در بخشی از آن دیده شود، چراکه احتمال پخش سموم در سراسر ماده غذایی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: بهترین راه پیشگیری، نگهداری صحیح مواد غذایی در دما و رطوبت مناسب و رعایت تاریخ انقضا است. همچنین، پیش از مصرف، مواد غذایی را بررسی کرده و در صورت مشاهده کپک، از مصرف آن خودداری کنید.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=443898

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]