افق نیوز؛
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سپاهان در فصلی که گذشت از ۴ جام ممکن، ۳ جام را از دست داد. آنها با مورایس از سطح دوم فوتبال باشگاهی آسیا حذف شدند و در ادامه با کارترون جام حذفی و لیگ برتر را هم از دست دادند. تنها جام طلاییپوشان، سوپر جام بود که در تک بازی و برتری مقابل پرسپولیس به دست آمد. با این شرایط باشگاهی که پرطمطراق و با تبلیغات زیاد بازیکن جذب کرد و بهترینها را به خدمت گرفت، در انتهای فصل موفقیت خاصی نصیبش نشد و این یعنی ناکامی مطلق با وجود هزینه زیاد. این اتفاق در حالی رقم خورد که مدیرعامل این باشگاه در روز ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ضمن خبر انتخاب مربی جدید شعار «از خوب به عالی» داده بود.
تغییر مدیرعامل و سرمربی
سپاهان در فصل جاری تغییر سرمربی و مدیرعامل را در کنار هم تجربه کرد. مهدی آذربایجانی مدیرعامل پیشین طلاییپوشان قصد برکناری مورایس را پیش از شروع فصل بیستوچهارم لیگ برتر داشت اما برای اخذ هر تصمیمی باید با نظر و تأیید هیئت مدیره وقت عمل میکرد.
مربی تحت قرارداد خارجی
احمد یوسفزاده که در هیئت مدیره سپاهان حضور داشت بامداد ۱۹ مهر ۱۴۰۳ به عنوان مدیرعامل انتخاب شد. در ادامه و در روز ۱۲ آبان ۱۴۰۳ باشگاه سپاهان رسماً استعفای مورایس را قبول کرد. ۱۸ روز طول کشید تا مدیرعامل سپاهان از توافق با سرمربی جدید خبر دهد. او البته گفت که کارترون فرانسوی باید تأییدیه فسخ قرارداد از امصلال رده ششمی لیگ ستارگان قطر را بگیرد.
یوسفزاده دلیل عدم توافق با مربیان ایرانی را تحت قرارداد بودن آنها، تصمیم هیئت مدیره و حواشی مربوط به این مسئله عنوان کرده بود: «پروسه انتخاب مربی از زمان استعفای مورایس حدود ۱۸ روز طول کشید، تیم شرایط حساسی داشت و ما هم زمان زیادی نداشتیم و باید انتخاب میکردیم که با کادر فعلی (آلمیدا) ادامه دهیم و یا به سراغ مربی جدیدی برویم. هیئت مدیره بعد از بازی با نساجی به این جمعبندی رسید که سراغ مربی خارجی برود، چون اکثر مربیان خوب داخلی تحت قرارداد بودند و اگر به سراغ آنها میرفتیم، تیم درگیر حاشیه میشد.»
با وجود آمار زمانی که یوسفزاده ارائه داد از زمان پذیرش استعفای مورایس تا عقد قرارداد رسمی با کارترون، ۲۴ روز طول کشید.
از مورایس به کارترون؛ از «خوب به عالی» بود؟
حال پرسش اینجاست بر اساس آمار آیا انتخاب کارترون به جای مورایس هم بر مبنای معیار «از خوب به عالی» بود؟
مورایس در دو و فصل نیم همکاری با سپاهان، صرفاً توانست فاتح یک جام حذفی شود. کارترون در اولین فصل حضور فقط سوپرجام کسب کرد و «شب بخیر» اسکوچیچ را شنید و در نهایت اعلام کرد که تیمش ۲۷ مصدوم دارد!
آمار عملکرد سرمربی فرانسوی را مرور کنیم؛ فعلاً در ۲ باخت در کارنامه داشته که عملاً خط قرمز روی ۲ جام کشیده است. تعداد مساویهای لیگ برتری او هم کم نبود؛ تساویهایی که بلای جان سپاهان شد.
بسته شدن پنجره نقلوانتقالاتی سپاهان
پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه سپاهان بابت پرداخت رضایتنامه عیسی عباس بسته شد و این باشگاه بعد از تلاش فراوان توانست پنجره را بازگشایی کند. بعد از این بازگشایی ویسام بنیدر که از نظر فنی ناآماده نشان میداد و یک فصل در تیمی بازی نمیکرد به تیم مدعی قهرمانی آمد ولی عملاً نتوانست باری از روی دوش این تیم بردارد.
احضار ۷ بازیکن به کمیته اخلاق و درگیری انزونزی
۷ بازیکن سپاهان به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شدند. این موضوع قطعاً یکی از روزهای ناخوشایند مدیریت باشگاه بود. به واسطه ابعاد فرهنگی قطعاً هیچ مدیری تمایل ندارد بازیکنانش به این کمیته احضار و شایعات زیادی اطراف تیمش شنیده شود. در این میان استیون انزونزی هم دچار مشکلاتی در تمرین سپاهان شد که حواشی اطراف تیم را به اوج خودش رساند.
سپاهان؛ ناکام مطلق
موارد فوق نشان میدهد که سپاهان فصلی سراسر بد را پشت سر گذاشته و کسب سهمیه لیگ نخبگان هم تأثیری در بهبود شرایط این تیم نخواهد داشت. انتظارات از تیمی با دو جین بازیکن خوب قطعاً فراتر از اینهاست. حرکت سپاهان را میتوان «از خوب به عالی اما با دنده معکوس» توصیف کرد.
نیمههای پرلیوان؛ خرید VAR اختصاصی و توافق با ۳ بازیکن
با توجه به اینکه نیمه پُر و خالی لیوان را باید با هم دید، خرید و استقرار VAR اختصاصی عملکرد مثبتی بود که در کارنامه عملکرد یوسفزاده ثبت شد. همچنین برای فصل بیستوپنجم لیگ سپاهان با ۳ بازیکن به توافق رسیده است.
تغییرات مدیریتی کارخانه
۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ سعید زرندی به عنوان مدیرعامل کارخانه فولاد مبارکه سپاهان انتخاب شد و باید دید با این شرایط چه اتفاقاتی برای باشگاه رخ میدهد.
انتهای پیام/