0

تذکرات شفاهی|از واکنش به اظهارات میرسلیم تا قطعی برق

  • کد خبر : 444355
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰

افق نیوز؛ به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در تذکرات شفاهی امروز خود به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی به موضوع قطعی برق و اظهارات مصطفی میرسلیم واکنش نشان دادند که در اولین تذکر محمدرضا صباغیان نماینده بافق درباره قطعی برق گفت: قطعی برق، مردم و اقشار مختلف جامعه را گرفتار کرده است. […]

افق نیوز؛

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در تذکرات شفاهی امروز خود به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی به موضوع قطعی برق و اظهارات مصطفی میرسلیم واکنش نشان دادند که در اولین تذکر محمدرضا صباغیان نماینده بافق درباره قطعی برق گفت: قطعی برق، مردم و اقشار مختلف جامعه را گرفتار کرده است. بیماران، نانواها، مرغداران و کشاورزان تحت تاثیر قطعی برق قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: دولت چه کاری می‌خواهد انجام دهد؟ تابستان شروع نشده و هنوز در بهار هستیم. باید وزیر نیرو را دعوت کنیم تا به مجلس بیاید و به ارائه توضیحات درباره قطعی برق بپردازد.

* قالیباف: مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند

همچنین مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار در تذکر خود گفت: این روزها تهمت‌های پی‌درپی در رسانه‌ها علیه مجلس مطرح می‌شود که لازم است مدعی‌العموم به آن ورود کند.

وی توضیح داد: آقای میرسلیم نماینده دوره یازدهم، اخیرا در مصاحبه‌ای، نمایندگان مجلس و وزرا را به گرفتن رشوه متهم کردند. ایشان گفته که وزرا با کیف پر به مجلس می‌آیند و با کیف خالی از مجلس خارج می‌شوند و با دادن رشوه جلوی استیضاح را می‌گیرند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به تذکر مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار درباره لزوم ورود مجلس به ادعای میرسلیم نماینده دوره یازدهم مبنی بر گرفتن رشوه توسط نمایندگان در زمان استیضاح وزرا پاسخ داد.

قالیباف گفت: من این کلیپ را دیدم؛ این صحبت‌ها تشویش اذهان عمومی است و تهمت به مجلس است.

رئیس مجلس بیان کرد: حتما دادستان کل کشور به عنوان مدعی العموم این موضوع را پیگیری می‌کند و ما هم در هیئت رئیسه مجلس از طرف نمایندگان مجلس شکایت می‌کنیم تا از تشویش اذهان عمومی جلوگیری شود.

*لک علی آبادی: به تهمت‌های علیه نمایندگان رسیدگی شود

همچنین روح الله لک علی آبادی نماینده ازنا در مجلس در تذکری گفت: این روزها مجلس را نوک پیکان حمله قرار دادند و با تهمت‌ها و تخریب‌ها این نهاد را که یک روزگاری در راس امور بود بی‌پروا تخریب می‌کنند. افرادی که خودشان یک روزی در مسند قدرت بودند و امروز در سایه نشسته‌اند مجلس را تخریب می‌کنند.

وی ادامه داد: من نمی‌دانم چرا یک عده تلاش می‌کنند هر روز تهمت جدیدی را به مجلس بزنند؟ اگر امروز به این تهمت‌ها رسیدگی نشود فردا نوبت چه کسی است؟ یک روز می‌گویند نماینده‌ها ۱۰۰ تا آپارتمان دارند. یک روز می‌گویند وزیر با کیف پر پول به مجلس می آید و استیضاحش را پس می‌گیرد. کدام نماینده پول گرفته است؟ چرا نماینده‌ها ساکت ماندند؟ چرا حرف نمی‌زنند؟ تا کی باید به ما تهمت بزنند و ما را تخریب کنند؟

در ادامه محمدباقر قالیباف، در پاسخ به این تذکر گفت: این موضوع خیلی مهم است حتماً مدعی العموم، دادستان تهران به این موضوع ورود می‌کند و حتماً ما هم از مجلس و نمایندگان، شکایت خودمان را منعکس می‌کنیم که به طور جد این موضوع رسیدگی و با خاطیان برخورد شود.

*قطعی های اخیر برق در خوزستان آسایش روزمره مردم را مختل کرده است

محمد کعب عمیر هم در تذکری شفاهی خطاب به رییس جمهور گفت: استان خوزستان سرزمینی که با رودخانه های خروشان، بیش از ۷۵ درصد از برقابی کشور را تولید می کند و نیز با داشتن ۶ نیروگاه بزرگ برقابی از مجموعه ۱۹ نیروگاه فعال کشور و وجود منابع غنی آب و برق، این روزها در یک وضعیت غیر قابل باور به سر می برد که متاسفانه قطعی های اخیر برق در خوزستان نه تنها آسایش روزمره مردم را مختل کرده بلکه موجب قطع آب نیز شده و شرایط بهداشتی و زیستی را در معرض خطر قرار داده و به تبع آن تعطیلی صنعت به بیکاری کارگران زحمتکش تولید و کوچک شدن سفره معیشت آنها را در پی داشته است که شایسته نیست که مردم مظلوم خوزستان که سالهاست میزبان تاسیسات نفت، گاز و آبی هستند، سهمی جز گرمای طاقت فرسا، آلودگی هوا، گرد و غبار، آب بی کیفیت، از این ثروت نصیب آنها نشود.

در همین راستا نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس اضافه کرد: متاسفانه علاوه بر آن، امروز مردم این استان قربانی یک پدیده شوم دیگری به نام خاموشی های بی برنامه و غیر اصولی شده‌اند لذا از رییس جمهور انتظار می رود که دستور ویژه و عاجل جهت خروج استان خوزستان به دلیل شرایط اقلیمی از لیست خاموشی و قطعی برق را صادر کنید.

کعب عمیر در تذکر به وزیر نیرو نیز گفت که کنتورهای با مصرف بالا به صورت خودکار قطع می گردد و این باعث قطع شدن سایت های تلفن و ارتباطات می شود لذا دستور ویژه صادر فرمایید که سایتهای تلفن همراه را از لیست قطعی برق خارج کنند.

* اطلاع رسانی دقیق در مورد خاموشی‌ها حق مردم است

علاوه بر این در مورد قطعی برق  کمال حسین‌پور نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس خطاب به مسئولان مربوطه ، گفت: این درد است که وزارتخانه‌ای با این عظمت، نه توان رفع قطعی برق را داشته باشد و نه حتی امکان اطلاع‌رسانی دقیق درباره زمان آن را و این کار نه ارتباط پیچیده می‌خواهد و نه تجهیزات گران‌قیمت؛ فقط برنامه‌ریزی می‌خواهد.

*آقای علی‌آبادی، مردم جنوب را از جهنم گرما و بی‌برقی نجات دهید

در این جلسه همچنین غلامحسین زارعی،  نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از قطعی مکرر برق در استان‌های جنوبی، خواستار اقدام فوری وزارت نیرو برای کاهش فشار بر مردم این مناطق شد.

انتهای پیام/

source
تمام

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=444355

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]