به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا خان محمدی، در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانها و مدیران کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با تأکید بر اهمیت مشارکت همهجانبه در رفع مسائل آموزشی و تربیتی کشور، اظهار داشت: این نهضت به تنهایی یک نهضت مدرسهسازی نیست، بلکه یک نهاد اجتماعی برای حل مسئله در سطح کشور است. همه معاونتهای وزارت آموزشوپرورش در این راستا پای کار هستند و باید در کنار گفتمانسازی، کار عملیاتی نیز انجام شود.
وی افزود: در راستای طرح نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و تربیتی با مشارکت مردم، استانداران موظفاند مطابق دستور ریاست جمهور، شخصاً پیگیر مسئله نهضت در سطح استان باشند. از فرایند طراحی تا ساخت و تجهیز و نصب انشعابات و بهرهبرداری نهایی، همه افرادی که در سطح یک استان و منطقه مسئولیتی دارند باید پای کار این نهضت مردمپایه بیایند و در کنار مردم در جهت حل مسئله گام بردارند تا به نقطه مطلوب برسد.
خانمحمدی با اشاره به نقش خیرین و مدیران در این مسیر گفت: خیرین بهعنوان حامیان اصلی کار و مدیران در کنار مردم در جهت مدرسهیاری و مدرسهداری برای حل مسئله تلاش میکنند. فرزندان ایران عزیز در مهرماه جاری باید از تجهیزات استاندارد و مناسب بهرهمند شوند و این امر نیازمند همکاری جدی تمام دستگاههای مسئول است.
وی از تشکیل بیش از ۷۲۰۰ گروه در شبکه شاد برای پیگیری این نهضت خبر داد و افزود: تاکید بر تقویت قرارگاههای جهادی در سطح استانها باید در اولویت باشد. طرح تراکم کلاس، الحاق و توسعه، نقطهیابی و مکانیابی با حضور مدیرکل آموزشوپرورش و نوسازی مدارس در سطح استانها به جدیت پیگیری و تا زمان حصول نتیجه دنبال شود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همچنین بر اهمیت رسانه و روایتگری تأکید کرد و گفت: روایتگری پروژهها و حضور رسانه در ترویج و توسعه و گسترش این نهضت بزرگ تأثیر بهسزایی دارد و انتظار این است در هفته حداقل ۱۰۰ کلیپ از سوی استانها و مناطق ارسال شود. پویشهای ملی و مردمی نهضت در سطح استانها باید به حرکت دربیاید.
وی در پایان با اشاره به طرح شهید عجمیان در جهت بهسازی و شاداب سازی مدارس در مهرماه سال جاری تاکید و ابراز امیدواری کرد با تلاش مردمی و جهادی، گامی مهم در مسیر توسعه عدالت آموزشی در کشور سربلندی فرزندان این مرز و بوم برداشته شود.
انتهای پیام/