2

خوراکی های دیرهضم

  • کد خبر : 79214
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

بیشتر مواد غذایی که مصرف می کنیم، به سختی هضم می شود.

در این مطلب به معرفی مواد غذایی دیر هضم می پردازیم و راهکارهایی نیز در این زمینه پیشنهاد می کنیم.

کلم بروکلی و کلم برگ خام: این گیاهان غنی از فیبر و ماده مغذی است که برای بدن بسیار مفید است، اما نفخ آور است. خوشبختانه، با پختن آن یا قرار دادن آن در آب جوش برای چند دقیقه، ترکیب سولفور آن خنثی می شود.

ناگت های سرخ شده مرغ:مصرف غذاهای چرب و سرخ شدنی برای معده مضر است.

غذاهای تند: فلفل تند که طعم تندی به غذا می دهد باعث ناراحتی دیواره مری و در نتیجه سوزش سردل می شود.

کاکائو (شکلات): افراط در خوردن این ماده لذیذ باعث اختلال در سیستم گوارش می شود. مصرف زیاد کاکائو باعث رفلکس معده و شل شدن قسمت تحتانی عضله تنگ کننده مری می شود و در نتیجه اسید معده برگشت می کند. همچنین خوراکی هایی مانند بستنی، پوره سیب زمینی ، پیاز خام ومرکبات جزو این گروه از مواد قرار می گیرد.

سلامت

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=79214

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر