2

مواد غذایی که فشار خون را کاهش می دهد

  • کد خبر : 83326
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۷:۱۶

مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم مانند موز، گوجه فرنگی، نخودفرنگی، کشمش و آلو نیز فشار خون را پایین می آورد.هندوانه به دلیل داشتن اسید آمینه موجب تقویت عملکرد شریان های قلب و کاهش فشار خون می شود.

 

مصرف برخی انواع سبزی و میوه باعث کاهش فشار خون می شود. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان این مطلب در گفت وگو با خراسان اظهار کرد: در برخی موارد برای کاهش فشار خون حتماً نباید دارو استفاده کرد بلکه می توان با مصرف بعضی سبزی ها و میوه ها و غذاها، فشارخون را کنترل کرد و آن را در حد طبیعی نگه داشت.

پرتقال و گریپ فروت از جمله میوه هایی است که مصرف آن موجب کاهش فشارخون می شود. حتی می توان روزانه ۲ لیوان آب پرتقال نوشید. مصرف کیوی و تره فرنگی نیز موجب کاهش فشارخون می شود.

مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم مانند موز، گوجه فرنگی، نخودفرنگی، کشمش و آلو نیز فشار خون را پایین می آورد.هندوانه به دلیل داشتن اسید آمینه موجب تقویت عملکرد شریان های قلب و کاهش فشار خون می شود.

مصرف متعادل پسته نیز باعث کاهش جذب کربوهیدرات ها می شود. بادام هم یکی از آجیل هایی است که برای کاهش فشارخون مفید است.دارچین، سیر تازه، زعفران و بومادران از ادویه هایی است که مصرف آن سبب کاهش فشارخون می شود.

نوشیدن چای قرمز و چای سبز نیز در کاهش فشارخون موثر است. مصرف دم کرده هایی نیز مانند برگ زیتون موجب کاهش فشارخون می شود. چای تخم کرفس نیز مفید است و به علت داشتن کلسیم فشارخون را تنظیم می کند.زردچوبه که از آن به عنوان یک ماده ضدالتهاب استفاده می شود، تولید لخته را کاهش می دهد و بیماری خود ایمنی را درمان می کند و باعث کاهش فشارخون می شود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=83326

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر