3

ابهام در نجیب‌زادگی مادر ملکه انگلیس

  • کد خبر : 31550
  • ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۵

این نخستین باری نیست که چنین مطالبی درباره هویت واقعی ملکه مادر و محل ولادت یا تاریخ آن منتشر می‌شود

سخنان بسیاری درباره رفتارها و ناسازگاری‌ها و اختلافات خانوادگی و ماجراجویی‌ها و بی‌پروایی‌ها و رسوایی‌های مالی و جنسی خاندان سلطنتی انگلیس وجود دارد ‌اما اخیراً کتابی در انگلیس چاپ و منتشر شده است که توجه بسیاری را به خود جلب کرده و چه بسا ضربه بزرگی به آبرو و حیثیت یکی از معروف‌ترین خاندان‌های جهان وارد کرده است.

افق:نویسنده کتاب “دیانا در زندگی خصوصی خود” که در سال ۱۹۹۲ میلادی چاپ و منتشر شد “لیدی کالین کمبل” کارشناس امور و خاندان‌های سلطنتی و پادشاهی است و باید او را نخستین نویسنده‌ای برشمرد که پرده از روی واقعیت زندگی شاهزاده “دیانا” برمی‌دارد که از زندگی مشترک چندان خوبی با شاهزاده “چارلز” برخوردار نیست.
انتشار این کتاب در آن زمان سر و صدای بسیاری بین طبقه سلطنتی و پادشاهی انگلیس به وجود آورد، چراکه پرده از نقابی برداشت که تاکنون به ذهن هیچ کس خطور نمی‌کرد و موجب شد اعتباری به کمبل داده شود که تا پیش از کمتر کسی در انگلیس از آن بهره‌مند بود.
اما هم اکنون و بار دیگر این نویسنده انگلیسی بمب بزرگی را در خاندان سلطنتی منفجر کرد، چراکه ادعا کرد که از راز مهمی درباره زندگی مادر ملکه الیزابت دوم، ملکه کنونی انگلیس آگاه است که در سال ۱۹۰۰ میلادی چشم به جهان گشود و در سال ۲۰۰۲ میلادی مُرد.
کمبل درباره مادر ملکه مادر می‌گوید که او برخلاف آنچه ادعا می‌کند یا ادعا شده وی از مادرش “سیسیلیا” زاده نشده، بلکه مادر واقعی او، یک آشپز زیبای فرانسوی به نام “مارگریت رودییر” بوده که در خاندان سلطنتی خدمت می‌کرده است.
این نویسنده در اثبات این ادعای خود ذکر می‌کند که سیسیلیا که پیش از به دنیا آوردن الیزابت هشت فرزند به دنیا آورده بود، به دلیل اندوه بسیاری که از مرگ دختر بزرگش “ویولت” بر وی عارض گشت، نازا شد؛ به همین دلیل، پدرش “کلود بوز لیون” ارل چهاردهم استراثمور و انگلستان مجبور شد، با آشپز فرانسوی خود رابطه جنسی برقرار کند تا به جای “سیسیلیا” برای “لیون” ملکه الیزابت و بردارش “دیوید” را به فاصله تنها دو سال یعنی الیزابت در سال ۱۹۰۰ و دیوید در سال ۱۹۰۲ میلادی به دنیا آورد.
پس از آن، کمبل نگاه‌ها و توجه‌ها را به نام تعمیدی ملکه مادر جلب می‌کند که “الیزابت آنجلا مارگریت بوز لیون” است و به نحوه نگارش و لهجه خطاب مارگریت در زبان فرانسه یعنی Marguerite و لهجه خطاب مارگریت در کشورهای انگلوساکسون یعنی Margaret جلب و تأکید می‌کند که اگر در این میان ملکه مارگریت فرانسوی نام گرفته تصادفی و اتفاقی نبوده، بلکه به خاطر مادرش “مارگریت رودییر” بوده است.
اما از جمله موارد دیگری که نویسنده در کتاب خود به آن اشاره می‌کند، این است که الیزابت در کودکی “کوکی” Cookie خوانده می‌شد که مشتق از کلمه cook به معنای آشپز بوده و منتسب به مادرش است و کسی که این لقب را به وی داد، “دوک ویندسور” عموی او شاهزاده ادوارد بود که به خاطر ازدواج با “والیس سیمبسون” همسر مطلقه برادر آمریکایی‌اش از قدرت و سلطنت چشم پوشی کرد.
کتاب کمبل را قرار است مرکز چاپ و انتشارات “سنت مارتینز پرس” منتشر کند و براساس نوشته روزنامه “دیلی میل” این کتاب در بدترین زمان ممکن برای دخترش الیزابت دوم در حال چاپ و انتشار است که چندی پیش و در ۳۰ مارس دهمین سالگرد فوت مادرش را در یکی از کلیساهای قلعه ویندسور برگزار کرد.
زمان انتشار کتاب خشم و غضب بسیاری از درباریان و کارشناسان امور سلطنتی را برانگیخت، در این‌باره “هیو ویکتور” مورخ انگلیسی می‌گوید که به نظر من زمانی که کالین کمبل برای انتشار اکاذبیش برگزیده بدترین زمان ممکن است، اما با اینکه این مورخ انگلیسی و برخی از درباریان نوشته‌های کمبل را نشر اکاذیب عنوان کرده‌اند اما واقعیت امر این است که ادعاهای قابل اثبات این نویسنده انگلیسی حتی در میان خود درباریان نیز اختلاف نظرهایی را موجب شده است.‌ به عنوان مثال “مایکل سورنتون” دیگر مورخ انگلیسی در این باره می‌گوید: بهتراست برای فهم واقعیت بهتر آزمایش دی‌ان‌ای از ملکه صورت گیرد.
به هر روی، این نخستین باری نیست که چنین مطالبی درباره هویت واقعی ملکه مادر و محل ولادت یا تاریخ آن منتشر می‌شود؛ به عنوان مثال در سال ۱۹۹۷ میلادی “کتی کیلی” نویسنده معروف آمریکایی در کتاب معروفش “درباریان” فاش کرد که سیسیلیا مادر واقعی ملکه الیزابت دوم نیست بلکه‌ مادر واقعی او و همچنین برادرش دیوید یکی از خدمتکاران کاخ پدرش “کلود بوز لیون” بوده است.
مشرق:اکنون خاندان سلطنتی انگلیس تا لحظه انتشار این کتاب در تب و تاب به سر خواهد برد و معلوم نیست بحرانی که پس از انتشار این کتاب، دامنگیر خاندان پادشاهی کشور اسطورهای نجیب زاده خواهد شد به این سادگی ها فروکش کند.
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=31550

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر