14

سالاد چربی سوز و لاغرکننده

  • کد خبر : 375276
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸

امروز قصد داریم به شما طرز تهیه یک سالاد چربی سوز و لاغرکننده که ابداعی دکتر مجید انوشیروانی می‌باشد را آموزش دهیم که علاوه بر لاغر کنندگی و چربی سوزی از خواص خوبی نیز برخوردار است.

این سالاد ابداع دکتر مجید انوشیروانی می‌باشد که ایشان به بیشتر بیمارانی که با شکایت از چاقی، نفخ، سنگینی معده، کبد چرب، چربی خون بالا، آکنه‌های سرد و … مراجعه می‌کنند؛ سفارش می‌کنند که از مصرف ماست و خیار، سالاد شیرازی و سالادهای مجلسی خودداری کنند؛ زیرا همه آن‌ها اگرچه کالری کمتری دارند اما فرآیند گوارش را _ از معده تا بافت‌های محیطی_ در چنین بیمارانی بدتر می‌کنند.
ایشان به جای این سالادها و پیش غذاها، سالادی را طراحی کرده‌اند که اجزای آن عمدتاً از گیاهان خانواده چتریان (آپیاسه) و نعنائیان (لامیاسه) هستند. در فرمولاسیون این سالاد، هم به عملکردهای اجزای آن در طب سنتی و هم به اکشن‌های آن‌ها در فیتوتراپی توجه کرده‌اند.
این سالاد نه تنها برای بیماران فوق زیان ندارد، برای برای کاهش وزن، کاهش قند و چربی، بهبود کبد چرب و پاکسازی کلیه‌ها و روده نیز بسیار سودمند است.

فواید سالاد لاغرکننده

  • خوردن این سالاد در فروردین و اردیبهشت برای پاکسازی عمومی بدن بسیار مفید است،
  • در کسانی که با وجود چاقی، چربی خون بالا و کبد چرب، بسیار پراشتها هستند یا ولع خوردن دارند، جایگزین بسیار خوبی برای یک وعده غذا یا میان وعده‌های غذایی است.
  • این سالاد لاغر کننده برای کاهش وزن، کاهش قند و چربی، بهبود کبدچرب و پاکسازی کلیه ها و روده ها نیز بسیار سودمند است.

مواد و اجزای تشکیل دهنده سالاد

اجزای این سالاد لاغرکننده عبارت است از:

  • هویج آبدار، پوست نگرفته و نرم رنده شده: ۱ تا ۲ عدد متوسط (اگر نگران سمپاشی هستید، پوست آن را بگیرید)
  • کرفس خرد شده: نصف ساقه
  • پیاز شیرین خرد شده: یک عدد متوسط
  • جعفری (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
  • شوید (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
  • گشنیز (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
  • مرزه جعفری (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
  • روغن زیتون فرابکر: دو قاشق غذاخوری
  • پودر گل محمدی: یک قاشق مرباخوری پر
  • سیاه دانه (نیمکوب شده): یک قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: یک قاشق مرباخوری
  • پودر کامل لیموعمانی (با پوست و دانه) یک قاشق مرباخوری
  • زرشک: یک قاشق غذاخوری

نکات مهم

  • وزن این سالاد با همه مخلفات ذکر شده حدود ۲۰۰ گرم خواهد بود.
  • بهتر است این سالاد به عنوان یک وعده غذایی یا میان وعده غذایی مصرف شود.
  • برای آن که سالاد سیرکننده تر شود‌، می‌توان کمی مویز هم به آن افزود.
  • کسانی که یبوست دارند می‌توانند مقدار بیشتری روغن زیتون و پودر گل محمدی در آن بریزند.
  • سیاه دانه را همان لحظه نیمکوب و در لحظه آخر به سالاد اضافه کنید که در معرض هوا اکسید نشود.
  • آموزش سالاد چربی سوز، کاهنده قند خون
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=375276

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]