سید عماد حسینی نماینده مردم قروه و سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی
در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام سال “جهاد اقتصادی ” و همچنین معلق کردن ۹ وزارتخانه اقتصادی در این سال و آثار و تبعات این امر، اظهار داشت: کشور ما از ۳ قوه مجریه، مقننه و قضاییه تشکیل شده که در رأس آنها رهبری انقلاب قرار دارد و رهنمودهای ایشان در نامگذاری سالها قاعدتاً به عنوان عالیترین مقام کشور و رهبری نظام یک نقشه راه برای مدیران و مسئولان کشور است.
*باید به اهداف نامگذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب توجه شود
وی افزود: باید به اهداف این نامگذاریها توجه شود چرا که تصمیم اخذشده تصمیم نظام بوده و وقتی از سوی رهبر معظم انقلاب اعلام میشود، قاعدتاً باید پیگیری شود تا به آن اهداف اصلی خود برسد.
حسینی با بیان اینکه حتماً رهبر معظم انقلاب با توجه به شرایط کشور سال جاری را به عنوان سال “جهاد اقتصادی ” نامگذاری کردند، گفت: قوانین مهمی سال گذشته به تصویب مجلس رسید مانند قانون برنامه پنجم توسعه کشور، همچنین باید گفت که قانون هدفمندسازی یارانهها نیز در سال گذشته اجرایی شد و قانون اصلاح الگوی مصرف هم به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که میتوان با استفاده از این قوانین تا حدودی به اهداف جهاد اقتصادی نزدیک شد.
*همه مسئولان کشور باید در راستای عملی کردن اهداف “جهاد اقتصادی ” حرکت کنند
“باید در سال جاری برای عملی کردن اهداف اقتصادی که از سوی رهبر معظم انقلاب به نام “جهاد اقتصادی ” نام گرفته، حرکت کنیم، اما اختلافات به وجود آمده که فکر میکنم منشأ آن به برخی مسائل دیگر بازمیگردد، مانع از این حرکت خواهد شد؛ بنده به دنبال دفاع از قوه مقننه نیستم چرا که میدانم این قوه نیز در این زمینه قصوراتی داشته، اما واقعاً مجلس با تشکیل کمیسیونی به نام “جهاد اقتصادی ” در ابتدای سال، این عزم خود را نشان داد که در جهت تحقق شعار رهبر فرزانه انقلاب پیش میرود و هدفش رسیدن به این امر است “.
*نباید روی وزارتخانههای اقتصادی مانور ادغامها داده میشد
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در ادامه یادآور شد: سیاستگذاریهایی که در این زمینه انجام شده ما را به سمتی برد که این سیاستگذاریها عملی شوند اما متأسفانه ما امسال با ادغام وزارتخانهها مواجه شدیم که فکر میکنم ریشه آن به استیضاح وزیر راه بازمیگردد و دولت از آنجایی که نمیخواست وزیر راه دیگری به مجلس برای اخذ رأی اعتماد معرفی کند، وزارت مسکن را با راه ادغام کرد و سپس ۶ وزارتخانه دیگر را نیز ادغام کرد که ایکاش روی وزارتخانههای اقتصادی این مانورها داده نمیشد.
*تعلیق وزارتخانههای اقتصادی مانعی سر راه اهداف “جهاد اقتصادی ” ایجاد کرد
“تعلیق وزارتخانههای اقتصادی مانعی سر راه اهداف جهاد اقتصادی ایجاد کرد که وزارت ارتباطات نیز به جمع این وزارتخانههای ادغامشده پیوست و همه این موارد مانعی برای ایجاد پیشرفت و جهاد اقتصادی و تحقق این هدف در کشور شد که ریشه آن به مسائلی که در دولت وجود دارد و مسائلی که در کشور مطرح و مصطلح است مانند جریان انحرافی، باز میگردد “.
*امروز دولت باید بهدنبال راهکاری برای حل مشکلات باشد نهاینکه هرروز مانعی به موانع قبلی اضافه کند
به گفته وی، دولت در شرایط فعلی باید به دنبال راهکاری برای حل این مشکلات باشد نه اینکه هرروز مانعی به موانع قبلی اضافه کند؛ متأسفانه آنچه امروز درون دولت شاهدیم، خبرهای خوشآیندی نیست و هرروز میبینیم که یکسری کارشکنیهایی در قوه مجریه انجام میشود که از جمله آن میتوان به نحوه انتخاب سرپرستان و وزرا و معرفیها اشاره کرد که گویا همه این موارد به سمت و سویی پیش میرود که آن اهداف اصلی را فراموش کردیم و فقط به دنبال بحث و جدل در درون کشور هستیم.
*مجلس باید در سال “جهاد اقتصادی ” ابزار لازم را برای تحقق این هدف ایجاد کند
“مجلس باید در سال جهاد اقتصادی، ابزار لازم را برای تحقق این امر و هدف ایجاد کند تا بتوانیم به اهداف این مهم برسیم و من فکر میکنم با توجه به دلایل مطرح شده به طور کلی گویا در راستای رسیدن به آن اهداف اقتصادی و سند چشمانداز بیست ساله و برنامه پنجم توسعه کشور که از پیشنیازهای سند چشمانداز است، آهستهتر و کمرنگتر حرکت میکنیم، در حالی که مجلس و دولت و مقامات کشوری باید در جهت اهداف و سیاستهای تعیینشده حرکت کنند.
سید عماد حسینی در بخش پایانی این گفتوگو از موضوع تکاپوی دشمنان انقلاب اسلامی ایران برای ایجاد موانع پیشرفت اقتصادی، گفت: دشمنان ما راهکارهای مختلفی را برای مقابله با این نظام امتحان کردهاند، از شبیخون فرهنگی و تهاجمات فرهنگی گرفته تا تلاشهای زیادی که برای تحریمهای اقتصادی علیه کشورمان انجام دادند که البته موفقیتهای آنچنانی در این اقداماتشان نداشتهاند.
*امروز رویکرد جدی دشمنان انقلاب اسلامی ایران همان “رویکرد تحریم اقتصادی ” است
“رویکرد جدی دشمنان ما امروز همان رویکرد تحریم اقتصادی است و آنها میخواهند اجازه فعالیت اقتصادی را در داخل کشور از ما بگیرند و قطعنامههای سالانهای را نیز برای این امر در شورای حکام یا دیگر مجامع علیه کشورمان صادر میکنند که همه این موارد نشان میدهد که آنان میخواهند یکسری محدودیتهای اقتصادی را در داخل کشور ایجاد کنند “.
*هوشیاری مجلس و دولت لازمه برخورد با تحریمهای اقتصادی است
این نماینده مجلس همچنین تأکید کرد که اما امروز هوشیاری مجلس و دولت لازمه برخورد با این تحریمهای اقتصادی است و مهمترین موضوعی که امروز باید در دستور کار همه مسئولان کشور قرار گیرد، وحدت و همدلی قواست.
*دولت باید با هوشیاری جریانات انحرافی را که مانعی سر راه این قوه هستند کنار بزند
حسینی در خاتمه گفت: دولت باید هوشیارتر از این فکر کند و باید بداند که اگر جریانات انحرافی که در دولت وجود دارد، مانعی بر سر کار قوه مجریه ایجاد میکند آن را کنار بزند و ما نباید اجازه دهیم که هزینهها برای نظام و رهبری و جامعه بالا رود چرا که مشکلاتی را در کشور ایجاد میکند.